Yeni Telefon Alacağım.Lütfen Yardımcı Olur musunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kissofbacq1234

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Telefon Alacağım.Lütfen Yardımcı Olur musunuz?
Arkadaşlar yeni telefon alacağım.Nokia c6 düşünüyorum. Sizce Uygun Fiyatlı İyi Özellikli Telefonlar neler ama nokia tercihimdir.Şimdiden sağolun

zaza

zaza

Üye
bir haber gördüm 12 nisanda nokia symbian işletim sistemiyle birlikte yenilikler çıkartacakmış eğer flash player falan yoksa symbian alma android al çünkü yenilenen ve sürekli güncel tutuyorlar flash ı yani netten video izlemen için gerekecek programdır bu ayrıntıyı düşün ona göre karar ver çünkü biliyorsun ki nokianın flash ile ilgili büyük bir sorunu var :)

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Flash Lite sayesinde istediğin siteden video izleyebiliyosun symbian 3 cihazlarda ama diğer symbianları bilemiyorum tabi.

kissofbacq1234

Üye
    Konu Sahibi
aslında nokia x6 veya nokia c5-03 te düşünüyorum özelliklerinde adobe flash lite yazıyor fakat kullanıcı yorumlarında c6 için face de video izleyemiyorum deniliyor.Adobe Flash Lite yazıyor ama ınsanlar video ızleyemedıklerını soyluyorlar. ben bu işten birşey anlamadım :S acıklayabılecek varmı

rstsn

rstsn

Üye
bence hic nokiayla uğraşma azıcık bi araştırma yaparsan sybianın geleceği olmadığını görürsün bence araştır ve güzel bi androidli telefon al:bigstar:

zaza

zaza

Üye
Flash Lite sayesinde istediğin siteden video izleyebiliyosun symbian 3 cihazlarda ama diğer symbianları bilemiyorum tabi.
sadece zaten symbian^3 lerde var diğerlerinde yok
bence hic nokiayla uğraşma azıcık bi araştırma yaparsan sybianın geleceği olmadığını görürsün bence araştır ve güzel bi androidli telefon al:bigstar:

ben android düşünüyorum artık adam sürekli yenilikler yapıyor ve desteği var ama nokia daha flash beceremedi gitti

hoss

hoss

Üye
nokia dan ve sybian dan uzak durmanda fayda var , tavsiyem android isletim sistemli yeni nesil cihazlar yonunde
galaxy ace , p503 , galaxy gio ,galaxy mini gibi cihazlardan birini almak cok daha iyi tercih olur

Kefelon

Üye
chip onlinenın en kötü telefonlar listesineki telefonlardan biri c6 bencede androidli bi tel alsan daha iyi

kissofbacq1234

Üye
    Konu Sahibi
Facede vıdeo ızlensn dokunmatk olsn nokia markalı uygun telefn onereblecek?

Utku

Utku

Üye
c3 te bile flash video izleniyor :D bu arada c6 c5-03 alabilirsin

kissofbacq1234

Üye
    Konu Sahibi
C5-03 te facede vıdeo ızlenıor mu bnm tek ıstegm facede vıdeo ızlensn ve dokunmatıgı dayankli olsn

hunterfatih42

Üye
ben 5800 tavsiye ederim kendimde kullanıyorum süper telefon wlan araması da çok iyi

kissofbacq1234

Üye
    Konu Sahibi
58.00 kaba gelıor ya c5.03 daha kıbar

hoss

hoss

Üye
c5-03 te kasa catlamasi sorunu var bircok kullanicida bu durumdan sikayetci , ayrica islemci hizi ve ram orani düsük , kamerasinda otofokus yok , ekrani eski rezistif ekranlardan , hantal isletim sistemi var ,kesinlikle uzak durulmasi gereken bir telefon

kissofbacq1234

Üye
    Konu Sahibi
peki önerebileceginiz telefonlar hangileri dayanlıklı video izlenebilen

----------Eklendi @ 17:17:16 ---------- Yazıldı @ 17:01:21 ----------

peki arkadaslar 58-00 mı c5-03 mü? hangisini önerirsiniz yada baska onereceklerınız?

Kefelon

Üye
ama bak c6-01 gerçekten güzel.. ona bak bide :oke:

hoss

hoss

Üye
üst model bir telefon aliyorsan bu kesinlikle nokia olmamali arkadasim
c6-01 in islemci hizi düsük ve otofokus yok , ben o kadar paraya otofokusu olmayan bir telefona vermem sahsen
galaxy gio , galaxy ace , p503 , wave2 gibi cihazlardan birini alman cok daha iyi tercih olur

silver021

silver021

Üye
samsungun suanda wave ve galaxy serilerini hic incelememis anlasilan. o yüzden arkadasim sen git bir nokia daha al. çok düsük özelliklere fahiş fiyatlar ver (euro bazli) kisacasi nokia ve verdigin paranla git rezil ol :)

kissofbacq1234

Üye
    Konu Sahibi
peki galaxy serisinde önerebileceginiz uygun fiyatlı seri hangisi?

silver021

silver021

Üye
hepsi uygun aslinda. googledan galaxy fit galaxy ace yazarak fiyat ve özelliklerini ögrenebilirsin. ancak söyle bir durum var sen genede teknosa bayilerinde yada vatanda teşhir ürünü galaxyleri incelemelisin. aklinda soru isareti kalmasin maksat. ancak suanki galaxylerin neredeyse hepsi birbirinden güzel. fiyat performans açisindan mükemmeller diyebilirim. ayrica androidde son derece oturakli ve suanda ios den daha gelismis bir sistem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...