only_download
Üye
-
Konu Sahibi
-
tam al?Bence almışken tam al pişman olursun sonra ama yine sen bilirsin kullanıcıdan kullanıcıya değişir hafıza kullanımı.
sanırım g2 daha mantıklı hocam 32 gb aynı fiyat, hep nexus 5 istemiştim amaHocam aslinda cozum basit bir dropbox , one drive , yandex disk gibi programlar kullanarak internette dosyalarini barindirabilirsin 16 gb ta her turlu yeter en kolay cozum [emoji106]
12 gb kullaniciya kaliyo cok muzik dinliyosaniz ipod alin ben oyle yaptimsanırım g2 daha mantıklı hocam 32 gb aynı fiyat, hep nexus 5 istemiştim ama
Her türlü yetmez. Çünkü 5800'daki uygulamaların boyutu en fazla 10 mb. Android'deki büyük uygulamaların boyutu 5800'a göre çok fazla. Hafıza artırılamadığı için 32 gb olan versiyonunu tercihi etmek mantıklı. Ayrıca ilerde gelecek güncellemeler de var onu da düşünmek lazım. Biraz daha bekleyip para bulmaya çalışın. İsterseniz bütçenizi belirtin ben size uygun yerden bulmaya çalışayım. İnternette bazı indirimler oluyor. Onları kontrol etmek lazım.arkadaşlar ben öğrenciyim krediyle bi telefon alıp 5800'ı emekliye ayırıcam artık. Lg Nexus 5 alıcam çok istiyorum başka model falan düşünmüyorum, tek sorun; 16 gb hafıza var arttırılmıyor uygulamalarla falan bana kullanılabilir tahmini olarak 10 kalır, 5800'da bile 8 gb kart fu ll dolu bir şarkılık yer yok. Yetmez di mi?
32'yi bulamadım, fiyat olarakta çok farkı vardır bence, g2 ile nexus arasında bariz farklar var mı?nexus 5 in 32 gb olanıda var 16 lık kullanımına bağlı yetmeyebilir çok oyun uygulama yüklersen dolabilir otg ile hafızada ki belli dosyaları taşıyabilirsin.
yok yok, alır kullanırım uğraşacak vaktim de yok, depolama ve işlem hızı önemli benim içinROM, root gibi işlerle işiniz yoksa LG G2'nin 32 GB'lık versiyonu daha mantıklı olur.
istanbul bilişim? güvenilir mi ki bu ben hepsi burada kullanıyorum. Kamera farkı nedir acaba? G2 ileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kamerayi fazla gommeyi bence gayet yeterli gir nexus 5 ana konusuna cektigim resimleri gor biKamerasi dusuk onu soyleyim 8 mp cok beklentin olmasin ama yeterlidir bence herkes zaten kamerani elestiriyor siteye gelince guvenilirmi bilmiyorum ama hepsi burada ki gibide degildir yani baska kisilere de danisin aslinda bizdeuygunda falan olsaydi guvenilirdi istanbul bilisimde guvenilir diye biliyorum
Kamerasi bence gayet iyi cokta gommeyin g2 de kullandim resimde cektim nexus 5 konusuna yada ceptelefonu fotografciligina bakinistanbul bilişim? güvenilir mi ki bu ben hepsi burada kullanıyorum. Kamera farkı nedir acaba? G2 ile
istanbul bilişim? güvenilir mi ki bu ben hepsi burada kullanıyorum. Kamera farkı nedir acaba? G2 ile
Mp hesabi asla yapmam ama cogu kisi sikayetci diye duydum cekimi iyi deil diye yani oyle bosuna konusmam lg g2 den iyi mi peki kamerasi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?