Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yeni tel alacam ama tavsiyelriniz bekliyorum
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S'nek Valesi
Üye
6220 Classic wi-fi Hariç herşey var 5 MP kamera var Ben bu pazar büyük ihtimal alıyorum.Bi' incele derim..
ikinci el tavsiye ederim sıfırdan çok farkı olmuo tanıdıktan alırsan daha iyi olur tabi senin için ben ikinci el aldım hiçbi sorun yaşamadım 50 tl daha koyup n81 8gb bulabilirsin
n81 hoşuma gidiyor gercekten ama kamerasının 2 mp olması biraz tedirgin etii n73 kadar ii resim cekebielcek mi kullanana arakdaslar varsa yardım edebilir mi
hımm baktım biraz güzelmişş işlemcisi var telefonun symbian destekli mi acaba onu bulamadım birde fiyatı en kadar ?
S'nek Valesi
Üye
Arkadaşım 6220 nın Sıfır fiyatı yaklaşık 435 kadar fakat 2.eli 350 den düşüktür..Ama ben 2.eli tavsiye etmem biraz daha biriktir al bir sıfır .Yani senden önce aynı telefonu biri kulanmış bu hoşuna gitmez kimsenin bence..
arkadaşlar yeni tel alcam maximum fiyat 350 tl olacak nokia tercihim başka tel kullanmam çünkü birde n73den vazgeçip değişiyorum ona göre özellikli bir tel söylerseniz s60 s40 fark etmez
arkadaşlar yeni tel alcam maximum fiyat 350 tl olacak nokia tercihim başka tel kullanmam çünkü birde n73den vazgeçip değişiyorum ona göre özellikli bir tel söylerseniz s60 s40 fark etmez