yeni tel alacam ama tavsiyelriniz bekliyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
6220 Classic wi-fi Hariç herşey var 5 MP kamera var Ben bu pazar büyük ihtimal alıyorum.Bi' incele derim..

legend5858

legend5858

Üye
    Konu Sahibi
ikinci el tavsiye ederim sıfırdan çok farkı olmuo tanıdıktan alırsan daha iyi olur tabi senin için ben ikinci el aldım hiçbi sorun yaşamadım 50 tl daha koyup n81 8gb bulabilirsin
n81 hoşuma gidiyor gercekten ama kamerasının 2 mp olması biraz tedirgin etii n73 kadar ii resim cekebielcek mi kullanana arakdaslar varsa yardım edebilir mi

--------------- Ekleme ---------------

6220 Classic wi-fi Hariç herşey var 5 MP kamera var Ben bu pazar büyük ihtimal alıyorum.Bi' incele derim..
hımm baktım biraz güzelmişş işlemcisi var telefonun symbian destekli mi acaba onu bulamadım birde fiyatı en kadar ?

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Arkadaşım 6220 nın Sıfır fiyatı yaklaşık 435 kadar fakat 2.eli 350 den düşüktür..Ama ben 2.eli tavsiye etmem biraz daha biriktir al bir sıfır .Yani senden önce aynı telefonu biri kulanmış bu hoşuna gitmez kimsenin bence..;):oke:

harun22

harun22

Üye
arkadaşlar yeni tel alcam maximum fiyat 350 tl olacak nokia tercihim başka tel kullanmam çünkü :) birde n73den vazgeçip değişiyorum ona göre özellikli bir tel söylerseniz s60 s40 fark etmez :sukur::sukur::bilmem:

Bence sen n73 ü hiç değiştirme 350 tl ye öyle bi telefon hayatta bulamazsın

legend5858

legend5858

Üye
    Konu Sahibi
S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Symbian 9.3 war.

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
evt

GaMeMaX

Üye
6220 classic hepsiburada.com da 442 TL kampanyalı bence almanı tavsiye ederim bu telefonu

legend5858

legend5858

Üye
    Konu Sahibi
6220 classic hepsiburada.com da 442 TL kampanyalı bence almanı tavsiye ederim bu telefonu
bak şimdi daha bir hosuma gitti bu tell symbiandan ansık vazgercecem diye düşünüyordumm demek varmıs büyük ihtimal bunu alrım

serdar5526

Üye
6220c öneririm 450 civarı fln

ssaytek16

Üye
n73 ten arkadaşta da vardı çok yavaş kalıyordu o da güncelleme falan her yolu denedi
şimdi elinde n79 var canavar gibi tel her yola geliyor:oke:

AzizDemir

AzizDemir

Üye
arkadaşlar yeni tel alcam maximum fiyat 350 tl olacak nokia tercihim başka tel kullanmam çünkü :) birde n73den vazgeçip değişiyorum ona göre özellikli bir tel söylerseniz s60 s40 fark etmez :sukur::sukur::bilmem:
sende sivaslısın bende sivaslıyım tuzhisar/hafik ben senin yerinde olsam 6300-6500c-6500s-6700 3'ünden birini seç bende 6500c var memnunum...

legend5858

legend5858

Üye
    Konu Sahibi
elive

elive

Emekli Yönetici
benim top 3 listem (fiyatları performanlarının kat kat gerisinde)
1-NOKIA N82
2-NOKIA N79
3-NOKIA N81 8GB

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt