yeni tel alacam ama tavsiyelriniz bekliyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
legend5858

legend5858

Üye
    Konu Sahibi
yeni tel alacam ama tavsiyelriniz bekliyorum
arkadaşlar yeni tel alcam maximum fiyat 350 tl olacak nokia tercihim başka tel kullanmam çünkü :) birde n73den vazgeçip değişiyorum ona göre özellikli bir tel söylerseniz s60 s40 fark etmez :sukur::sukur::bilmem:

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Bende alıcam , konuyu takip edeyim :)

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Şuna bir bak derim 350 lira deil ama..hem 3G de var
Nokia 5320 XpressMusic

KDV Dahil 461,71 TL

legend5858

legend5858

Üye
    Konu Sahibi
5320 teelfonun hakkında kamerası ii değil diyorlarr doğru mu

Neverex

Üye
Ben de bu konuyu takip edeyim gerçi ben sömestre tatilinde alacağım ama olsun

eQooo

eQooo

Üye
al 3120 1000 kontürlü bence....

tugay91

tugay91

Üye
nokıa 5130 xpressMusic al bence 260 tl ve çok iyi ses kalitesi var. ben aldım 3 hafta oldu çok memnunun istediğin programı yükleyebiliyorsun 1 gb hafıza kartı yanında veriolar ayrıca 8 gb kadar sorunsuz arttırılabiliyor. 2 megapixsel kamerası var tam bir müzik telefonu fiyatıda güzel tavsiye ediyorum

legend5858

legend5858

Üye
    Konu Sahibi
2. el 3600 slide veya 6500 slide var arkadaşlar onlar nasıl sizce birde e65 var

Neverex

Üye
2. el 3600 slide veya 6500 slide var arkadaşlar onlar nasıl sizce birde e65 var

Bence 2. ele hiç bulaşma şimdi bi de klonlanma kabusu ortalıkta geziniyor.Biliyorsun ki 6500s 3g li bir telefon o yuzden 2. ele pek bulaşma derim :oke:

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
arkadaşım al bi 6303c krallar gibi resmini çek videonu çek navigasyonunu kullan.kamerasının 3.2 olduğu aldatmasın seni n73 ün 2 katı net video kaydediyor.istersen nokia.com dan bakabilirsin(6303c vga video kaydı yapıyor)ben çok memnunum cihazımdan şahsen.fiyatı 389 tl

legend5858

legend5858

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım al bi 6303c krallar gibi resmini çek videonu çek navigasyonunu kullan.kamerasının 3.2 olduğu aldatmasın seni n73 ün 2 katı net video kaydediyor.istersen nokia.com dan bakabilirsin(6303c vga video kaydı yapıyor)ben çok memnunum cihazımdan şahsen.fiyatı 389 tl
kardeş baktım o telede tipi hoşuma gitmedi ya özellikelr güzel ama

Salihyet

Salihyet

Üye
n73 gayet yeterli ;)

aLone

aLone

Üye
bence n73'ün varsa hiç telefon alcam diye uğraşma hele 350 TL ye filan uğraşma bile

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
kardeş baktım o telede tipi hoşuma gitmedi ya özellikelr güzel ama

n73 ten tipi çok çok güzel birkere ince zarif bir cihaz.ayrıca kasası komple çelik.vala ben n73 almadım bu cihazı aldım iyikide almamışım.yinede sen bilirsin arkadaşım.

legend5858

legend5858

Üye
    Konu Sahibi
ben değişmicektimde teli acayip yavas bi msj 1 dk da acıyor format attıgım haldee delirtti beni

Emre-45

Emre-45

Üye
ben değişmicektimde teli acayip yavas bi msj 1 dk da acıyor format attıgım haldee delirtti beni
Versiyon güncelleme yap.Telefona aşırı oyun,program,müzik yükleme.Hafıza kartında biraz boş yer bırak.Telefon hafızasını çok doldurma.

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Yavaş diye telefon değişirmi ya!:eheÖnce çözüm aranır:)
Arkadaşın dediği gibi hafızayı doldurma ve bi format atsan iyi olur:oke:

arven_005

arven_005

Üye
ikinci el tavsiye ederim sıfırdan çok farkı olmuo tanıdıktan alırsan daha iyi olur tabi senin için ben ikinci el aldım hiçbi sorun yaşamadım 50 tl daha koyup n81 8gb bulabilirsin

legend5858

legend5858

Üye
    Konu Sahibi
Yavaş diye telefon değişirmi ya!:eheÖnce çözüm aranır:)
Arkadaşın dediği gibi hafızayı doldurma ve bi format atsan iyi olur:oke:
ben güncelemmede yaptımm formatta attım hafıza zaten bos hiç bi program tema oyun yokk ama nedense cok yavass

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt