yeni tarife hesabını bılen tarife

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erkanyk06

Üye
    Konu Sahibi
yeni tarife hesabını bılen tarife
arkadaşlar bu tarife 25 tlye 500 dakika heryöne 50 sms heryöne 50 mgbayt internet vs

TheSoftware

TheSoftware

Üye
Bu kadar reklamı sadece bunun için mi yapmışlar.Bana hiçbirini vermesin 25 liraya 5gb internet versin hemen geçerim.

время

время

Üye
xenon56

xenon56

Üye
avea ya geç kullanıcı olarak ta 24 yaş altı birinin kimlik no sunu 1991 e gönder 19 tl ye 500 dk heryöne 1000 sms heryöne ve 1gb internet al eğer internet önemli diyorsanız?

erkanyk06

Üye
    Konu Sahibi
avea ya geç kullanıcı olarak ta 24 yaş altı birinin kimlik no sunu 1991 e gönder 19 tl ye 500 dk heryöne 1000 sms heryöne ve 1gb internet al eğer internet önemli diyorsanız?

Aveada her yerde cekmiyorki kardesim baba aveayı bedava verseler kullanmam

cedit52

cedit52

Üye
avea taraftar modemle beraber 5 gb internet 19 tl vergiler dahil toplam 24 tl faturalı en hesaplı bu avea kendini biraz geliştirdi çekim gücü daha iyi ben müşteri hizmetlerini aradım cepte kullanalım diye olmaz dedi tekrar aradım teknik servis'e bağlandın ordaki adam kardeşim biz 5 gb internet veriyoruz sen nerde istersen kullana bilirsin dedi kafam karıştı arkadaşın modem'den çıkardım sim kartı n8.e taktım girdim internete süper hız var 450 600 kb dosya indiriyor saniyede tavsiye ederim

furkdada

Üye
Hiç bir ise yapamaz 5 tl yapsalar bile almam pehh

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt