Metalurjist19
Üye
fw yi 10 gündür kullanıyorum ellerine sağlık 10 numara 5 yıldız olmuş.Benim tel de mi oluyor yoksa başka bişey mi bilemiyorum; profil olarak genelden sessiz'e alıp tekrar genele dönüldüğünde, genel profil yazmasına rağmen sessiz'de kalıyor.(tel. yeniden başlatınca düzeliyor) Bunun yanında çokda öenmli olmamaklar birlikte T9 girişinde standart fw nin tahminlediği kelimelere göre eksikler gördüm. Tekrar ellerine sağlık demek istiyorum çok başarılı bir çalışma olmuş.
hard format attınızmı kontrol ettimde bi yok kardeşim.t9 ise c6larda böyle orjinaldeki gibi beklemeyin bütün c6lar aynı malesef
----------Eklendi @ 20:20:34 ---------- Yazıldı @ 20:18:42 ----------
kardeş çok güzel olmuş fakat buna mail for exchance nasıl yüklenecek. update den denedim yüklenmedi hata verdi...
o yüklenmiyor galiba kardeşim c6 fwlerine. içinden silip deneyecektim olurmu diye unuttum onu hiç kullanmadığımdan
----------Eklendi @ 20:21:16 ---------- Yazıldı @ 20:20:34 ----------
Tekrar hyrlı olsun bos kaldıgım bi vaktte yeni güncel fw'yi kuracam
teşekkür ederim

----------Eklendi @ 20:22:10 ---------- Yazıldı @ 20:21:16 ----------
mesajlara şife koyma da sorun varmı malüm şu ana kadar bu sorunun olmadığı bi c6 mod çıkmadı yada ben bilmiyorum defalarca kez dile getirdim bunu ama pek bi ses çıkmadı.şu ana dek denediğim programlar advanced device lock, phone guard,applocker hepsindede aynı sorun var.Eğer yoksa bu sorun yükleyecem müsait olduğumda.Emeğin için teşekkürler
bende program varsa bi bakıyım kardeş
----------Eklendi @ 20:23:30 ---------- Yazıldı @ 20:22:10 ----------
resimleri güncellememişsin bu ikonlar hani
o ikonlu cfw hazır ama içinde kötüköylünün ikonları var izin alınca upload edeceğim o yüzden n8 ikonları kullandım
Benim tel de mi oluyor yoksa başka bişey mi bilemiyorum; profil olarak genelden sessiz'e alıp tekrar genele dönüldüğünde, genel profil yazmasına rağmen sessiz'de kalıyor.(tel. yeniden başlatınca düzeliyor) Bunun yanında çokda öenmli olmamaklar birlikte T9 girişinde standart fw nin tahminlediği kelimelere göre eksikler gördüm. Tekrar ellerine sağlık demek istiyorum çok başarılı bir çalışma olmuş.

bunu düzeltme şansımız var mı acaba ??