[Yeni Sürüm Yayında ]^^Vendetta C6 v20.0.042^^Forumdaki En Hatasız En Güzel Cfw^^Çift Menu Modlu^^

Sponsorlu Bağlantılar

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
fw yi 10 gündür kullanıyorum ellerine sağlık 10 numara 5 yıldız olmuş.:evet: Benim tel de mi oluyor yoksa başka bişey mi bilemiyorum; profil olarak genelden sessiz'e alıp tekrar genele dönüldüğünde, genel profil yazmasına rağmen sessiz'de kalıyor.(tel. yeniden başlatınca düzeliyor) Bunun yanında çokda öenmli olmamaklar birlikte T9 girişinde standart fw nin tahminlediği kelimelere göre eksikler gördüm. Tekrar ellerine sağlık demek istiyorum çok başarılı bir çalışma olmuş.

hard format attınızmı kontrol ettimde bi yok kardeşim.t9 ise c6larda böyle orjinaldeki gibi beklemeyin bütün c6lar aynı malesef

----------Eklendi @ 20:20:34 ---------- Yazıldı @ 20:18:42 ----------

kardeş çok güzel olmuş fakat buna mail for exchance nasıl yüklenecek. update den denedim yüklenmedi hata verdi...

o yüklenmiyor galiba kardeşim c6 fwlerine. içinden silip deneyecektim olurmu diye unuttum onu hiç kullanmadığımdan

----------Eklendi @ 20:21:16 ---------- Yazıldı @ 20:20:34 ----------

Tekrar hyrlı olsun bos kaldıgım bi vaktte yeni güncel fw'yi kuracam :D

teşekkür ederim :)

----------Eklendi @ 20:22:10 ---------- Yazıldı @ 20:21:16 ----------

mesajlara şife koyma da sorun varmı malüm şu ana kadar bu sorunun olmadığı bi c6 mod çıkmadı yada ben bilmiyorum defalarca kez dile getirdim bunu ama pek bi ses çıkmadı.şu ana dek denediğim programlar advanced device lock, phone guard,applocker hepsindede aynı sorun var.Eğer yoksa bu sorun yükleyecem müsait olduğumda.Emeğin için teşekkürler

bende program varsa bi bakıyım kardeş

----------Eklendi @ 20:23:30 ---------- Yazıldı @ 20:22:10 ----------

resimleri güncellememişsin bu ikonlar hani

o ikonlu cfw hazır ama içinde kötüköylünün ikonları var izin alınca upload edeceğim o yüzden n8 ikonları kullandım

MusTy57

MusTy57

Üye
cahilliğimi mazur görün çift menü modlu ne demek birisi açıklayabilir mi:hmmm
Benim bildiğim ev ekranını kaydırdığında iki mod arası geçiş yapıyordu ama bunu anlamadım öyle değil bu ? Başka birşey mi kastediliyor acaba?

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
Telefon yan döndüğünde Açmak için sürükleyin yazısıda dönmüyor. Ne yapmam lazım?
Bu arada ellerinize sağlık çok güzel fw yapıyorsunuz.

o modu kullanmadım kardeşim çünkü çok garip duruyordu bana göre.istersen modu gönderirim

----------Eklendi @ 20:26:22 ---------- Yazıldı @ 20:25:07 ----------

cahilliğimi mazur görün çift menü modlu ne demek birisi açıklayabilir mi:hmmm

yazı boyutunu büyütünce menüdeki ikonlar 5x4 den 4x4e geçiyor kardeşim

----------Eklendi @ 20:29:05 ---------- Yazıldı @ 20:26:22 ----------

ovi mağaza açılmıyor bide wifi çalısmıyor neden acaba

ovi çalışmaz onun için ovinin 1.7 sürümünü yüklemeniz lazım. yada file browserdan roma girip data securewidget tan oviyi gömülü olarak aç deyin çalışır. wifi çalışıyor .özellikle denemiştir.hard format atın olmazsa.şu anda bile wifiyle giriyorum

----------Eklendi @ 20:30:20 ---------- Yazıldı @ 20:29:05 ----------

yapamadım bu fw yi... YarDım LütFen

dostum modifiye bölümünde nasıl kurulacağı anlatılıyor önceki mesajlara bakarsan orda yine var

----------Eklendi @ 20:33:47 ---------- Yazıldı @ 20:30:20 ----------

indiremiyorum hatalı kod hatası veriyo 5x4

linkler sağlam

alasulumurat

alasulumurat

Üye
ok mail for echange yüklenemiyorsa maalesef eski fw ye dönmem gerekecek çünkü iş yerinde çok kullanıyorum. Yine de güzel fw

Buhara15

Üye
kardeş oviyi hallettim sitesinden indirip kurdum çalıştı.. Daha önce ki fw de mesajlarda DiNLE diye bir seçenek vardı o neden çıkmıyor acaba ses dosyası yüklü değil ondan mi şu Aylin falan vardı onu yüklemeye gerek varmı bide java için ekstra bir program yüklemeye gerek varmı sen java açıcıyı fw ye mi gömdün??

tkgenc

Üye
Ayarlardan uygulama yöneticisine giriyorum fakat ondan sonra yüklü uygulamalar ve yükleme dosyalarına giremiyorum ya menüye atıyor yada aynı şekilde kalıyor. 5x4 çift menü modlu fw yi kulanıyorum.

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
Ayarlardan uygulama yöneticisine giriyorum fakat ondan sonra yüklü uygulamalar ve yükleme dosyalarına giremiyorum ya menüye atıyor yada aynı şekilde kalıyor. 5x4 çift menü modlu fw yi kulanıyorum.

hard format attınızmı ve öncesinde hafıza kartına format.atma yok olmasa tekrar yükleme yapın

----------Eklendi @ 18:28:42 ---------- Yazıldı @ 18:27:59 ----------

kardeş oviyi hallettim sitesinden indirip kurdum çalıştı.. Daha önce ki fw de mesajlarda DiNLE diye bir seçenek vardı o neden çıkmıyor acaba ses dosyası yüklü değil ondan mi şu Aylin falan vardı onu yüklemeye gerek varmı bide java için ekstra bir program yüklemeye gerek varmı sen java açıcıyı fw ye mi gömdün??

direk kurabilirsiniz java uygulamalarınız bişeye gerek yok dostum

----------Eklendi @ 18:29:31 ---------- Yazıldı @ 18:28:42 ----------

mesaj okuyucuyu hiç kullanmadım kardeşim kaldırıldı cfwden

pitbull16

pitbull16

Üye
fw çok güzel çok beğendim eline koluna sağlık sorunsuz çalışıyor ama takıldığım bişey var gelen msja cewapla deyip msjımı yazdıktan sonra direk yeşil arama tuşuna basıp kırmızı kapatma tuşuna basıp çıkıyorum o kendi kendine msjı atıyordu orjinal fwde ama bu fwde ya taslaklara kaydedio yada msjı silio göremiorm hiç bi yerde inş anlatabilmişimdir :d: bunu düzeltme şansımız var mı acaba ??:allalla:

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
fw çok güzel çok beğendim eline koluna sağlık sorunsuz çalışıyor ama takıldığım bişey var gelen msja cewapla deyip msjımı yazdıktan sonra direk yeşil arama tuşuna basıp kırmızı kapatma tuşuna basıp çıkıyorum o kendi kendine msjı atıyordu orjinal fwde ama bu fwde ya taslaklara kaydedio yada msjı silio göremiorm hiç bi yerde inş anlatabilmişimdir :d: bunu düzeltme şansımız var mı acaba ??:allalla:

tam anlamadım ama :) bende yeşile basınca isim ekleme çıkıyor kırmızya basınca direk taslaklara kaydediyor.sizde farklımı

Türe

Türe

Üye
dostum benim tel x6 yazılımıda v31.0.004 bu cfw i tele flaşlasam bi problem çıkar mi servislik olmasın telefon sonra çıkmaz değil mi yükleyebilirim gönül rahatlığıyla ? :hmm:

pitbull16

pitbull16

Üye
gelen msjı cevapla diyorum isim zaten seçili olmuş oluyo ben msjımı yazıorum sadece yeşile basıp hmn kırmızıyla çıktımmı msjı göndermesi lazım ama gönermio ya taslaklara kaydedio yada silinio :hmmm orjinal fwde kendi kendine gönderiodu.. bi fikrim var acaba altta program çalışmayı öneleyen bi mod vardı arka planda çalışan programları kapatma modu kırmızıyla çıktığımda msjları arka plandan kaldırdığı için olabilir mi çünkü menü tuşuna basılı tutunca msjları çalışıo olarak göstermio bana o moddan gibi gelio :P:

Buhara15

Üye
Biri aradığında ses kesilmesi oluyor ve arayan kişinin ismini söylemiyor açık olmasına rağmen tercihlerden ayarlar yapılmasına rağmen sebebi nedir acaba ya da çözümü???? başka kimse de varmı bu sorun?

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
Biri aradığında ses kesilmesi oluyor ve arayan kişinin ismini söylemiyor açık olmasına rağmen tercihlerden ayarlar yapılmasına rağmen sebebi nedir acaba ya da çözümü???? başka kimse de varmı bu sorun?

arayanı ismini söylemez mesaj okuyucuyu kaldırdığım için kardeşim. ses kesilmesi yok hard format attınızmı

----------Eklendi @ 22:00:45 ---------- Yazıldı @ 21:58:21 ----------

gelen msjı cevapla diyorum isim zaten seçili olmuş oluyo ben msjımı yazıorum sadece yeşile basıp hmn kırmızıyla çıktımmı msjı göndermesi lazım ama gönermio ya taslaklara kaydedio yada silinio :hmmm orjinal fwde kendi kendine gönderiodu.. bi fikrim var acaba altta program çalışmayı öneleyen bi mod vardı arka planda çalışan programları kapatma modu kırmızıyla çıktığımda msjları arka plandan kaldırdığı için olabilir mi çünkü menü tuşuna basılı tutunca msjları çalışıo olarak göstermio bana o moddan gibi gelio :P:

ramden kazanç için arkaplanda çalışmaz kardeşim yani gönder tuşuna basman lazım :)

----------Eklendi @ 22:02:02 ---------- Yazıldı @ 22:00:45 ----------

dostum benim tel x6 yazılımıda v31.0.004 bu cfw i tele flaşlasam bi problem çıkar mi servislik olmasın telefon sonra çıkmaz değil mi yükleyebilirim gönül rahatlığıyla ? :hmm:

5800 için kardeşim :bigstar:

CELİKERKENAN

CELİKERKENAN

Üye
inmiyor doğru girdiğim halde kodu yanlış girdiz diyor başka link yokmu acaba tşklr
:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
link sağlam kardeşim.başka yere upload edemiyorum malesef

Buhara15

Üye
arayanı ismim söyleme mesaj okuyucuyu kaldırdığım için kardeşim. ses kesilmesi yok hard format attınızmı

----------Eklendi @ 22:00:45 ---------- Yazıldı @ 21:58:21 ----------

ramden kazanç için arkaplanda çalışmaz kardeşim yani gönder tuşuna basman lazım :)

----------Eklendi @ 22:02:02 ---------- Yazıldı @ 22:00:45 ----------

5800 için kardeşim :bigstar:

tamamda kardes arayan ismini söylemeyi niye kaldırdin ki lazım oluyordu... acaba mod falan varmı nasıl düzeltebiliriz??

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
tamamda kardes onu niye kaldırdin ki lazım oluyordu çoğu zaman... acaba mod falan varmı??

hiç fwlerimde kullanmadım kardeşim ihtiyaç duymamıştım ama kurabilirsiniz galiba artık dosya bırakmadım

pitbull16

pitbull16

Üye
çokta önemli deil ya :D alışırım artık :D ilgin için teşkkrler :)

Üst Alt