walla yha bnim pcim de jaf mavi ekran veriyordu mcetin55 kardeşimin pc sinde attık fw yi güzelde oldu daha hata göremedim bn özellikle foto ve video çekimi süper rem 48 en aşaqı düştüqünü görmedim zaten orji fw dede 48-49 görüyordum bu fw bna bir belki 2 ay sen daha iyisini çıkarana kadr gider özellikle tema efk. kapattın mı tel baya hızlı oluyor ama tema efk kullanmayacaksam nie fw atıyom ki
birazönce kurdum herhangibir sorun yok gözüküyor gerçi ben bir öncekindende çok memnundum ama yenisi her zaman iyidir diye yükledim eminim bu daha iyidir emeğine sağlık. benim bir sorum olacak biraz farklı konu ama şimdi telefona bir program kuruyorum kurulum dosyasının yanında seri numarası var bu xplorer tarzı bir şeyle açıp numaraları kopyalıyorum sonra kurmuş olduğum programa girip kayıt etmek için tıkladığımda klavye açılıyor ben kopyaladığın şeyi nasıl yapıştırabilirim
birazönce kurdum herhangibir sorun yok gözüküyor gerçi ben bir öncekindende çok memnundum ama yenisi her zaman iyidir diye yükledim eminim bu daha iyidir emeğine sağlık. benim bir sorum olacak biraz farklı konu ama şimdi telefona bir program kuruyorum kurulum dosyasının yanında seri numarası var bu xplorer tarzı bir şeyle açıp numaraları kopyalıyorum sonra kurmuş olduğum programa girip kayıt etmek için tıkladığımda klavye açılıyor ben kopyaladığın şeyi nasıl yapıştırabilirim
cwf yi çok beğendim ellerine sağlık, şimdiye kadarkilerin hepsinden iyi bence sadece sorun bende mi acaba bilmiyorum ama telefonla konuşurken ses kaydı yapamıyorum, neden acaba? bir de video oynatamıyorum aynı anda, orjinalinde ikisini de yapabiliodum.
teşekkür ederim..
ekledigin yazı tipi baya kücük gösteriyor örnegin web sitelerine girip bakmayı dene. opera mini ile giris yapıyım dedim hic okunmuyor ic ice girmis sekilde.