anlamadım ilk başta titriyordu sonra titremedimi dostum ? eğer öyleyse fw ile alakalı değilde ayarla olmalı yok titremiyorsa hiç kurulumdan sonra hard format atınız ama o kısma herhangi müdale etmedim orjinalinde nasılsa portun aynı olması lazım
neyse sorun düzeldi zaten. Bu arada çok güzel bi fw olmuş şimdiye kadar bir kaç fw daha kurmuştum ama 2 gün sürmeden geri orjinal fw ye geçmiştim ama bunu 5 gündür kullanıyorum hiç bi sorunum yok we çok hoşuma gitti. Hafta sonu bi kaç arkadaşıma daha kurmayı düşünüyorum. Teşekkürler...
bu cfw de arayanın ismini söylemiyor o özelliği bu cfw ye nasıl yüklerim yada yükler misin bu telefonun en sevdiğim özelliği ama kullanamıyorum.bir de tuş kiliti açma rengini kırmızı yapabiliymiyim yada yaparmısın geri kalanı çok güzel olmuş özellikle kırmızı teması cevabını merakla bekliyorum.
ismini arayanı söyleme bildiğim kadarıyla yükleyemiyorsun içinde var ama çalışmadı nedenini bende bilmiyorum ama tuş kilidi rengini istediğin renk yapabilirsin nfe ile açıp rof2 inin içine at geri paketle bu kadar.dosya mod bölümünde paylaşıldı