[Yeni Sürüm Yayında ]^^Vendetta C6 v20.0.042^^Forumdaki En Hatasız En Güzel Cfw^^Çift Menu Modlu^^

berki

Üye
öncelikle ellerine saglık usta cidde guzel gozukuo ama keşke nasıl yapıldıgı hakkında bılgı verseydin
mesala ben yeni yeni fark ediorum sitedeki bu bölümü birkaç sorum olucak
1-)kurulum için neyi nasıl yapmam gerektigini anlatan bi video varmıdır
2-)bu modifiye sistemi yükledim telefonla ilgili sorun yasarmıyım ornegin garantisiyle ilgili =)
Cevaplarınız için tşkler

kardeşim süper bi fw olmuş hız görsellik flen süper yha bnde sorun var yada bnde sorun var rami asla 60 olmadı naptıysam ama 53 ün altına kolay kolay düşmüyo

kardeşim süper bi fw olmuş hız görsellik flen süper yha bnde sorun var yada bnde sorun var rami asla 60 olmadı naptıysam ama 53 ün altına kolay kolay düşmüyo

sende 60 mb olmadı ama vallaha ben 65 mb ye kadar çıktım(tabi modları ben uyguladım) 2 uygulama ile 63 mb ram ile dolaştım

Tepkiler: Metalurjist19
    Konu Sahibi

kardeşim indirdiğiniz yerde resimli anlatım yükledim garantine bişey olmaz korkma

----------Eklendi @ 19:57:34 ---------- Yazıldı @ 19:56:36 ----------

hard format atarsanız rahatlıkla olur kardeşim

----------Eklendi @ 19:59:32 ---------- Yazıldı @ 19:57:34 ----------

hard format atarak kullanın.gpsde bi sorun yok kardeşim 10 sn bile olmadan rahat bağlanıyor ovi suite çalışmaz önce 1.7 yi yüklryin çalışır önceki sayfalarda farklı bir yolu daha var

Buhara15

Üye
kardeş arayanin ismi açık ama biri ararken en fazla 1 kere söylüyor ismi daha sonra ses kesiliyor malesef bide arada bir opera miniden atma oluyor yani kapanıp ana ekrana dönüyor hiçbir program da açık değil simdi bile oldu cevap yazarken

3 satır klavye ,.,n dosya verecekt,n kardeş

mali_47

Üye
v52 0 101 nasıl yukleye bilirim

karyada

Üye
4X3 Normal Mod winrar şifre hatası veriyor

! C:\Users\EVREN\Desktop\vendetta V2\4x3 Normal.rar: CRC failed in the encrypted file 4x3 Normal\Vendetta v20.2.042\RM-356_52.0.007_prd.rofs2.V20 (wrong password ?)

bu arada x-clear ile temizle dedimi 61.2 i yi gördü ama su x-clearda hafızayı şıkıştır dio bu ram hafızasımı yoksa telefon yada hafıza kartımı çünki ilk defa x-clear kullanıyom da

musetek

Üye
teşekkürler, deneyelim bakalım hemen.

bu arada x-clear ile temizle dedimi 61.2 i yi gördü ama su x-clearda hafızayı şıkıştır dio bu ram hafızasımı yoksa telefon yada hafıza kartımı çünki ilk defa x-clear kullanıyom da

webten çıktıktan sonra bile 60 mb nin altına inmiyor şu ana kadar gördüğüm ram değeri en yüksek cfw tabi kendi modlarımı uyguladım ama en azından 52 mb ye inmiyor valllaha 57 mb bile görmedim süper olmuş artık cfw değiştirmeyi düşünmüyorum

yha şu modlamayı biri bana öğretsin yha yalvarıyorum kendi fw mi yapmak istiyom

kardeş bu modifiyenin 101.olanını sabırsızlıkla bekliyoz .

Bunaa ev ekranı yükelniyo muuu ?? ?? ?? ??* *?

musetek

Üye
exchange ovi üzerinden yüklenebiliyor. teşekkürler.

Tepkiler: Metalurjist19
Forumda Anlatım Çok

çok bişi demiyom ama bn c6 modlu yu bilmiyom fw ye program gömmek program silmek mod atmayı çat patta olsa söktüm bi tema atmayı veboot ekranı deqiştirmeyi de anlamadım bunları halledersem forumda artık bnimde fw lerim olucak

birfidan

Üye
kardeşim birşey soracam bunun saati her temada font olarak digital oluyor herhalde onu nasıl değiştiririz

PriZm

Üye

bunlarda ne böyle

Hocam yeni fw nin resim leri gitmiş tekrar upload edersen iyi olur.