[Yeni Sürüm Yayında ]^^Vendetta C6 v20.0.042^^Forumdaki En Hatasız En Güzel Cfw^^Çift Menu Modlu^^

merhaba, çok güzel bir cfw olmuş fakat iki sorunum var, birincisi radyoda telefonun yanında bulunan ses tuşları çalışmıyor.. İkincisi de ovi suit ile telefona bir türlü bağlanamadım. İlkönce bağlanıyor daha sonra ovi suit/pc suit doesn't suppor your device...... gibi uzun bir hata alıyorum.. Kurduktan sonra telefona da hafıza kartına da format attım.. Yardımcı olursanız sevinirm..

batukl11

Üye
Cfwyi telefona kurdum.Fakat birkaç sorun var.
Ovi mağaza açılmıyor
Kameranın netliği artacağı yerde azalmış fotorafı çekmeden güzel gösteriyo fakat çektikten sonra net bi görüntü yok.
Ses kalitesi azalmış sık sık cızırtı yapıyor.
İlgilenirsen sevinirim

Konu Sahibi
2 kere flashladım olamadı 10 kere hard format attım genede düzelmedi ama hala senin fwni kullanıyom oda ayrı

sorunu tam olarak söyleyebilirmisiniz dostum

----------Eklendi @ 19:42:03 ---------- Yazıldı @ 19:39:01 ----------

ovi mağaza açılmaz 1.7 sürümünü kurduktan sonra açılır. kameranın netliği gayet iyi odaklama yaparkenki resmin netliğini hiç bir şekilde alamazsınız nokia bile yapamıyor.sesdeki cızırtı dinlediğiniz mp3 kalitesinden kaynaklı olabilir

----------Eklendi @ 19:43:41 ---------- Yazıldı @ 19:42:03 ----------

pc suitede bi sorun yok direk tanıyor dostum pc suitedeki eski tanımlı cihazı bi kaldırın olmazsa

----------Eklendi @ 19:46:22 ---------- Yazıldı @ 19:43:41 ----------

Ellerine sağlık dosyanın içeriğini vermişsinde dosyayı bulamıorum nerde bu dosya?

private klasöründe dostum tarat çıkar

bu temayı yada ikonları nerden bulabilirim

bildirim ışıklarında sorun var galiba hocam mesaj yok çağrı yok yanıp sönüyor ayarlarından mesaj gösterimi çağrı gösterimini kapatım yine yanıp sönuyor bir tek ışıgı kapatınca yanmıyor o da işe yaramaz benim hoşuma gidiyor özellikle sesli ortamda sessizde kullandığım için telefonu acaba bi bakabilirmisin başka birinde yada sende varmı bu sorun eğer yoksa bir daha mı flash layayım

merhaba ben c6 kullanıcısıyım senin cfw ni yuklıycemde acıkcası bu ıslerden anlamıyorum boyle resımlı anlatımları forumda nerede bulabılırım?

Konu Sahibi

söylediğiniz cfw ile ilgili değil ayarlardan beklemedeyken ışığı kapatını seçin, sadece çağrı ve mesajda yanar

kardes bır sorum olacak yesil ısık sorunu varmı dıger fw oluyor benım hosuma gıtmıyor ama guzel ıs cıkartmıssın emegıne saglık

C5-03 Kullanıyorum. Bi Şey Soracam Ya Bu Facebook Uygulamasını NasıL Çalıştırıyorsunuz Ben Girince Hata Veriyor...

hacı sorun suydu gps bqlamıyodu wıfıden cok kopuyordu sarjı cabuk gdiyodu bna ısıqı kıs 3g de kullanma deme zaten kullamıym snra ses karsı tarafa cızırtılı gdiyo radyo arada tekliyodu

mission

Üye
Neredeyse mükemmel ama tek sorun bataryayı çabuk bitiriyor. ışık bekleme süresini en az yaptım 3g'yi kapadım parlaklığı da en aşağıdan bir yukarı yaptım yani kısaca önceki sadece hackli kullandığım 5800 ayarlarıyla aynı kullandım ama batarya öncekinden 7-8 saat daha erken bitiyor. Tam düzgün birşey buldum derken bu durum üzdü beni.

Buhara15

Üye
evet batarya çok çabuk bitiyor neden acaba

Konu Sahibi
kardes bır sorum olacak yesil ısık sorunu varmı dıger fw oluyor benım hosuma gıtmıyor ama guzel ıs cıkartmıssın emegıne saglık

herhangi bi sorun yok kardeşim yeni fw bi fw hazırlıyorum bu arada yeni sitemin açılışına özel

----------Eklendi @ 23:28:08 ---------- Yazıldı @ 23:27:20 ----------

evet batarya çok çabuk bitiyor neden acaba

hızını artırdığım için cfwnin kardeş yeni fwde dikkat ederim

----------Eklendi @ 23:28:32 ---------- Yazıldı @ 23:28:08 ----------

hızını artırdığım fwnin

----------Eklendi @ 23:29:26 ---------- Yazıldı @ 23:28:32 ----------

merhaba ben c6 kullanıcısıyım senin cfw ni yuklıycemde acıkcası bu ıslerden anlamıyorum boyle resımlı anlatımları forumda nerede bulabılırım?

forumda mevcut anlatım kardeş ama önceki sayfalardada anlatmıştım

----------Eklendi @ 23:31:04 ---------- Yazıldı @ 23:29:26 ----------

hacı sorun suydu gps bqlamıyodu wıfıden cok kopuyordu sarjı cabuk gdiyodu bna ısıqı kıs 3g de kullanma deme zaten kullamıym snra ses karsı tarafa cızırtılı gdiyo radyo arada tekliyodu

valla dostum bende yok diyecem bunlar şimdi ama sana çözüm olmayacak be fwyi önceki fwnin üstüne kurdum yani hataları dahada az

Buhara15

Üye
yeni fw de düzeltecem derken...

Konu Sahibi
yeni fw de düzeltecem derken...

yeni sitem açılıyor onun şerefine yeni cfw yaptım yapmayacaktım normalde bu son cfw idi ama site için yaptım görselliğe önem verdim istediğiniz bazı özellikler vardı onları ekledim test ediyorum şimdi

----------Eklendi @ 09:37:38 ---------- Yazıldı @ 09:35:37 ----------

Hep yanıyor kapalıda ışık bide Tüm Işıkları kapatma modu kullanıyoRum ^

bildirim ışıklarını bekleme modundayken kapalı yaparsanız yanmaz onun modla ilgisi yok kardeşim senin kullandığın yeşil kırmızı ışıkları felan kapatır bu ayarlarla ilgili dediğim yaparsanız olur baktım herhangibi sorun yok

Buhara15

Üye
kardeş öncelikle şunu belirteyim sitede yüzlerce fw var ve çoğu sorun dolu... artık tamam bu fw den başka fw yüklemicem diyor insan ama bir hafta sonra pişman oluyor yani fw madem binlerce insanın kullanması için yapılıyor, yayınlanıyor o zaman gayet SADE olmalı... uzun zamandır bu fw yi kullanıyorum kullandıkça da sana dua ettim... ama bazı eksikleri ve olması gereken şeyler var onları şöyle sırayla yazmak istiyorum :

1- fw in herkesin kullanabileceği gayet SADE ve ORJİNALİNDEN fazla sapmayan,

2- ricam fazla program gömmemen çünkü programın daha özellikli yeni sürümü çıktığında bilşen hatası yüzünden yüklenmiyor.. örneğin kilme programının yeni sürümü çıksa yüklenmez bugun çıkan july player diye bir program vardı onu sabah yükleyeyim dedim oda bileşen hatası verdi valla anlayamadım..

3- şarjı elinden geldiği kadar uzun gitsin....

4- daha birçok şey var ama son olarak hani bu arayanın ismini söyleme mesajları okuma falan bide yazılım günceleme gibi şeyler çıkarılmasın çünkü bunlar orjinalliği bozuyor çıkarılırsa yani birgün geliyor lazım oluyor insana...tamam gereksiz bir sürü şey var nokianın onlar olmasın ama orjinallikte bozulmasın ki bu fw den BAŞKA FW kullanmayalım artık...

5- son birşey fw ne zaman hazır olur kardeşim ve nerde yayınlayacan... şimdiden Allah emeklerini boşa çıkarmasın ellerine sağlık....

şunu eklemeyi unutmuşum bu fw nin yazı boyutu çok küçük biraz daha büyük bir font yada orjinalini kullanırsan çok makbule geçecek...

cyntic

Üye
Yaptığın Fw çok süper. Şuan bunu kullanıyorum. Yanlız OVI mağaza uygulamasını çalıştıramadım. İki dez telefonu flashladım ama yine olmadı. Sorun benden kaynaklı mı yoksa bu sorunla kaşılaşan oldu mu acaba?

Konu Sahibi

Güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim kardeşim 1000 e yakın indirlmesine rağmen nedense sadece insanlar sadece sorunu olunca yazıyor onuda bazen kabaca söylüyorlar ve sorunları ilk sayfayı düzgün okusalar halledilecek​
.

Bazı senin gibi arkadaşlarımda emeğin hakkını veriyor ve teşekkürünü eksik etmiyor normalde başka cfw yapmayacaktım ama sitem açıldığı için yaptım kaç gündür gece 5de uyuyorum ama sonunda bitti.Yeni versiyonda mesaj okuyucu ses etiketleri ses komutları herşey var istek üzerine, symbian anna ikonları ve normal ikonlar bide daha önce hazırladığım ikonlu tema var bi kaç sayfa önce resimleri vardı.July playere bakarım kardeşim. Yeni versiyonda sadece ramblow,auto installer,file browser,bt switch,rom patcher ve keylock var​
Bunlarda temel programlar başka yok. v20.2.042 üzerine yaptım use.ini ile daha çabuk fwyi yükleyebileceksiniz.Ayrıca çok güzel bi kaç tema daha var Kamera hatası felan zaten yok bide bende mesajlarda gecikme yok diğer arkadaşlardanda bi şikayet gelmedi galiba oda çözüldü.
Cfwde herhangi bi boş menü yok gereksiz program yok biraz daha test ediyim kardeşim Salı felan upload ederim.Font ise yine eski font çünkü öteki fontlar çok büyük ama resource içine fonts klasöürü oluşturup istediğinizi kullanabilirsiniz.Şarj ise artırmak kolay ama çok program yükleyince biraz yavaşlama oluyor telde işlemcinin gücünü düşürdüğüm için ama daha dikkat ederim kardeşim.​

----------Eklendi @ 14:03:49 ---------- Yazıldı @ 13:57:49 ----------

teşekkür ederim kardeşim. ovi direk çalışmaz 1.7 sürümünü yüklersen çalışır.Yada Rom'a girip ordan Data ordan Secure Widget klasörüne girp ovistore yazan dosyayı file browserdan gömülü aç de çalışır kardeşim

cyntic

Üye
Teşekkürler. Halloldu. Onca FW denedim. Denediklerim arasında en beğendiğim bu oldu. Çekincesi olan arkadaşlar varsa düşünmeyin yükleyin. Hızı görselliği ile muhteşem. Yeni sürümü sabırsızlıkla bekliyoruz.