Dostum çalışmanı ne zaman bitireceksin görünüm çok güzel olmuş ikonlar çok şık bitirirsen çok güzel bişey olacağa benziyor. bekliyorum zaman verebilirmisin.
bu arada ilk msjda koyduğun fotoğraflardaki temaların çoğu yok sadece red orange ve symbian ^ 3 temaları var ama o resimlerde beyaz arkaplanlı falan güzel temalar var onlar hangi linkte acaba
birde senin konunla pek alakası olmayabilir ama yinede cevap alabildiğim ender kişilerden olduğun için soruyorum kusura bakma artık. PocketLock programını kullanmak istiyorum ama şöyle bir sorun oluyor arama yapınca veya gelince konuşmaya başlıyorsunuz bu arada tel kulagınıza yaklaşınca kilitleniyor. kulağınızdan çekip herhangibir şey tuşlayacaksınız ekran açılmasına rağmen dokunmatik çalışmadığı için hiçbirşey yapamıyorsunuz ben de böyle bir hata veriyor. bu konuda bir yardımınız olurmu http://www.maxicep.com/uyeler/uye-2031077/metalurjist19/bu gün başka bir fw yükleyip denedim bu program sorunsuz çalıştı. gerçi çok önemli değil ama yinede yeni yazılımla çalışır inşallah
şuan bu romu kullanıyorum ama bekleme ekranına bir türlü widget lar ekliyemiyorum bunun bir yolu varmı C6 ve C7 lerde 3 ekran var istediğin gibi ekliyorsun dolu dolu oluyor ekranlar yardımcı olursanız sevinirim...
yeni geliştirceklerinizde Symbian Anna ikonlarını kullanırmısınız yada bundakilerle nasıl değiştirebileceğim hakkında bilgi verirmisiniz şimdiden teşekkürker....