Yeni Sürüm v025.007 Geldi [17.10.2011]

Sponsorlu Bağlantılar

@Lp£r

Üye
c7 kullananlar için navifirme düşmüş türkçe varyantlar

mezoart

mezoart

Üye
arkadaşlar benim c7 yahudi(israil versiyonu) şu an güncelledim dil ingilizce oldu ve türkçe yok ne yapıcam şimdi.
Telefonu flashlamayi dene dostum, üst (Sabitlenmiş) konularda nasıl yapılacağı anlatılıyor.Anna Türkiye versiyonunu phoenix ve navifirm aracılığıyla flashlayabilirsin.

cetvel111

cetvel111

Üye
Telefonu flashlamayi dene dostum, üst (Sabitlenmiş) konularda nasıl yapılacağı anlatılıyor.Anna Türkiye versiyonunu phoenix ve navifirm aracılığıyla flashlayabilirsin.

daha önce telefonu yedeklemiştim.yedeğini üzerine kursam olurmu acaba.

mezoart

mezoart

Üye
daha önce telefonu yedeklemiştim.yedeğini üzerine kursam olurmu acaba.
Ne yazık ki, aldığın yedek sadece telefonda sana ait olan bilgileri ve gerekli uygulamaları kapsıyor.Mesajlar, fotoğraflar, numaralar, uygulamalar, vs...Önceki sürüme bu şekilde dönemezsin dostum.Downgrade yöntemiyle yapılabilir o dediğin ama C7 için işe yaramıyor diye biliyorum.Sen yinede dil seçeneklerinden bir bak, belki türkçe dil desteği vardır israil sürümünde.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
bende şimdi guncelledim, derste oldugum için kurcalayamıyorum fazla ama şunu söyleyebiliri; müzikçalardaki oyun sesleri sorunu giderilmiş sanki, ve birazcıkda stabilite ve hız artmış gibi, şimdilik bunları görebildim, dersteyim hoca ters ters bakmaya başladı:D akşama görüşürüz...

cetvel111

cetvel111

Üye
Ne yazık ki, aldığın yedek sadece telefonda sana ait olan bilgileri ve gerekli uygulamaları kapsıyor.Mesajlar, fotoğraflar, numaralar, uygulamalar, vs...Önceki sürüme bu şekilde dönemezsin dostum.Downgrade yöntemiyle yapılabilir o dediğin ama C7 için işe yaramıyor diye biliyorum.Sen yinede dil seçeneklerinden bir bak, belki türkçe dil desteği vardır israil sürümünde.

ilgine teşekkür ederim.bu işlerden pek anlamam keşke güncellemeseydim.neyse telefonu kullanacak kadar ingilizce tarzanca:hmmm idare ederimde naviye türkçe 025.007 geldiğinde flaşlasam olur herhalde.

mezoart

mezoart

Üye
ilgine teşekkür ederim.bu işlerden pek anlamam keşke güncellemeseydim.neyse telefonu kullanacak kadar ingilizce tarzanca:hmmm idare ederimde naviye türkçe 025.007 geldiğinde flaşlasam olur herhalde.
Bence bekle, senin versiyonuna uygun bir güncelleme gelecektir yakında telefonuna.Hatta bir kontrol et, QT veya diğer problemler yaşanmıyorsa gerek bile yok v025.007'e. :D

uribaju

uribaju

Üye
Qt sorunu yani installer yazan smart installera gerek duyan uygulamalar sorunsuzca yüklenebiliyor mu? Ayrıca ovi–nokia storeye girmede sorun var mı bunlar tamamsa yüklememek için engel yok demektir

mezoart

mezoart

Üye
Qt sorunu yani installer yazan smart installera gerek duyan uygulamalar sorunsuzca yüklenebiliyor mu? Ayrıca ovi–nokia storeye girmede sorun var mı bunlar tamamsa yüklememek için engel yok demektir
QT ile alakalı problemler ortadan kalktı dostum, ovi ya da nokia store ile ilgili bir bilgim yok henüz.Önceden de kullanabiliyordum bu uygulamaları ama rahatlıkla yükleyebilirsin güncellemeyi.Sadece QT bile yeterli...

cetvel111

cetvel111

Üye
Bence bekle, senin versiyonuna uygun bir güncelleme gelecektir yakında telefonuna.Hatta bir kontrol et, QT veya diğer problemler yaşanmıyorsa gerek bile yok v025.007'e. :D

telefonumdaki sürüm v025.007 zaten bu güncellemeyi yaptıktan sonra dil ingilizce oldu. senide uğraştırıyorum ama.

okitox

okitox

Üye
c6 ları sallamadı nokia heralde :):)

STaT!C

STaT!C

Üye
Hala symbian ^3 kullanıyorum inşallah şu sorunlar çözülür de annaya yükseltirim . Bu arada v25.7 N8 için gözüküyor ama türkçe varyant daha yok.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
c6ya gelince haber edin :)

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
N8 icinde navifirme dustu v25.7

StigmatA

Üye
telefondan hala güncelleme yapamıyortum. nb8 de yok diyor.

nosferattu

Üye
arkadaşlar ben annayı telden güncelledim güncelleme boyutu 26mb tı neden ovi suitte 326 mb bu fark niye bukadar çok

nosferattu

Üye
bide ovi suitten güncelleme yapıcam bu fark neden çok ovi suite daha sağlıklı o zaman

----------Eklendi @ 16:05:40 ---------- Yazıldı @ 16:04:46 ----------

neyse işte suit işte şaşırdım

----------Eklendi @ 16:07:01 ---------- Yazıldı @ 16:05:40 ----------

ovi suitten güncelleme yapamıyozmu

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
birileri bilgi versin fakliliklar nelerdir yada ben ingilizce yukluycem.vodeo yada ekran gruntusu koysun lutfen.sorunlarimizi nasil paylastiksak sevinclerimizide paylasalim.guncelleyip kenara cekilmeyin.

----------Eklendi @ 15:09:41 ---------- Yazıldı @ 15:08:13 ----------

bide ovi suitten güncelleme yapıcam bu fark neden çok ovi suite daha sağlıklı o zaman

----------Eklendi @ 16:05:40 ---------- Yazıldı @ 16:04:46 ----------

neyse işte suit işte şaşırdım

----------Eklendi @ 16:07:01 ---------- Yazıldı @ 16:05:40 ----------

ovi suitten güncelleme yapamıyozmu

navifirmde olmayan ovidede olmazki.

Üst Alt