MissburcuM
Üye
Dostum harikasın sen yaa ellerin dert görmesin bende sadece gprs ile giriyoruz diye çıldırıcaktım çok sağolasın arkadaşlar bu arada youtube direk açıyo ancak bağlandığınız modem ayarları gerektiği gibiyse heryerden de giriyo video olayına beyler flash yok falan diyorlarda internet ayarlarına bakanlar samsung starın flashı desteklediğini görürler örnek; tarayıcı ayarları/tercihler/java,flash hepsi ordabu arada telefon gerçekten alınası bi cihaz bilginize oturduğum yerden şu an 3 sayfa wireles buldu en az 12 modem youtube videolarını pcden daha hızlı izleyebildiğimi söyleyebilirim inanılmaz çabuk doluyo
Bence star wifi alan nete girmeyi ancakj rüyada görür video filan açmıyor. Müzik çaları iyi .Radyo çekimi iyi geri kalanlar için bence o kadar para vermeye değmez
operada açmaz,telefonun kendi tarayıcısında da açmazbolt ile açar
bende çok araştırdım ve yukarıdaki mesajda yazdım nasıl açılacağını..
arkadaşlar bende bugun aranıza katıldım. 5233 wifi yalnız ben biraz geri kaldık bu konularda sanırım. benim evde kablosuz modem var. kaydediyorum ama sonrasını yapamıyorum. modemim şifreli başka ne ayarlar yapacam. yaşımız gereği biraz açıklayıcı yazarzanız sevnirim
Arkadaşlar benimde bir sorum olucak . bende telefonu yeni aldım.
ilk başlarda wifi ile bağlanabiliyrdm ama şimdi ağımı seçtiğimde bağlan diyorum ve bağlantı kesildi diyor ne yapmalıyımm ? biri yardımcı olablrmii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?