Yeni RED Vodafone internet paketleri

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Yeni RED Vodafone internet paketleri
GSM alanında gösterdiği faaliyetler ile Türkiye’nin en başarılı isimlerinden biri olmayı başarıyor. Yaptığı başarılı ve devrim niteliğinde hamleleri sayesinde birçok mobil hat kullanıcısının ilgisini çekip onları Vodafone ailesine katılmak istemeye teşvik etmeyi de başarıyor. Bu sayede artan kullanıcı sayısı ile de sektörün hem en çok kazanan hem de yapıtaşlarından biri olmayı başaran firma, kısa sürede gösterdiği bu başarı ile de rakiplerini kıskandırmayı başarıyor.

Ayrıca sunduğu kaliteli ve üstün hizmet ile de mobil kullanıcılarının yüzünü güldürmeyi başaran dev operatör firması, aynı zamanda hazırladığı cazip fırsatlı kampanyaları ile de kullanıcılarını mutlu etmeyi başarıyor.

Hazırladığı Yeni Red tarifeleri ile de müşterilerinin ihtiyaç ve isteklerini karşılamayı başarıyor. İçeriği ile oldukça dikkat çeken bu paketler, zengin dakika, mesajlaşma ve internet içeriği sayesinde birçok kişinin ilgi odağı olmayı başardı. Vodafone bedava internet için eğer sizde yakınlarınız ile tarifenizde kullanım haklarınızı ve aşım bedellerini dert etmeden iletişime geçmek istiyor iseniz, tam size uygun olan fırsatı buldunuz. Vakit kaybetmeden hemen bu tekliften faydalanmaya başlayın.

Nasıl Katılım Sağlayabilirim?
Vodafone mağaza veya bayilerini ziyaret edip başvuruda bulunarak kısa bir süre katılabilirsiniz. Online Self Servis üzerinden de katılım işlemlerinizi gerçekleştirmeniz mümkündür ya da 542’ye telefon edip çağrı merkezi aracılığı ile katılım talebinizi ilettiğiniz takdirde zahmetsiz bir şekilde katılmanız mümkündür.

Katılım Şartları Nelerdir?
Sağlamanız gereken herhangi bir koşul bulunmamaktadır. İsteyen tüm bireysel aboneler faydalanabilir. Bedava internet paketi gibi detaylı araştırmaları biz sizin için yapıyoruz merak etmeyin.

Nasıl İptal Edebilirim?
Müşteri hizmetlerine telefon ederek ya da web kanalı yolu ile iptal işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Kullanım Haklarım Nelerdir?
Yeni Red Kampanyaları

5 GB Vodafone Yeni internet Paketi: Aylık 60 TL karşılığında her yöne 1000 dakika, 1000 SMS, şebeke içi ve sabit hatlar ile sınırsız konuşma ve 5 GB’ye sahip olabilirsiniz.

7 GB Vodafone Yeni internet Paketi: Her yöne 1000 dakika, 1000 SMS, şebeke içi ve sabit hatlar ile limitsiz konuşma ve 7 GB’ye sahip olmak için aylık 70 TL ödemeniz gerekmektedir.

10 GB internet: 80 TL ödeyerek 10 GB internet, her yöne 2000 dakika, 1000 SMS, Vodafone’lular ile sınırsız konuşmaya sahip olabilirsiniz.

15 GB internet: 15 GB internet, tüm operatörler ile konuşmak için 2000 dakika,1000 SMS ve buna ek olarak şebeke içi sınırsız konuşmayı aylık 100 TL ödeyerek satın alabilirisiniz.

20 GB Vodafone Yeni internet Paketi: Şebeke içi ve sabit hatlarla sınırsız konuşma, her yöne 2000 dakika, 1000 SMS ve 20 GB’yi 120 TL karşılığında hattınıza tanımlatabilirsiniz.

Esaslar
Paketinizdeki kullanım haklarınızı bitirdiğinizde kısa mesaj ile bilgilendirilirsiniz.
Yanımda uygulamasından kalan kullanım haklarınıza ulaşmanız mümkündür.
 


Üst Alt