Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni Projemiz: Pokemon 3D Türk Versiyon [Yakında]
Sponsorlu Bağlantılar
GsBuyukavci92
Üye
gerçekten çok güzel bir çalışma oyun bitince ilk indirenlerden biri olıcam inşallah
gecebekcisi89
Üye
bazukada dayayin bare ash e. yaraticilik adi altinda sacmalayip duruyosunuz. ama emege saygi diyorum. size basarilar diliyorum.
tasotti17
Üye
Ya nesi güzel kardesim sacmalamayın ya pokemona atıyo kazanmıs oluyo bu ne ya silah var pokemona mermi atıcaz sacmalıga bak ya bide buna güzel diyosunuz
Ya nesi güzel kardesim sacmalamayın ya pokemona atıyo kazanmıs oluyo bu ne ya silah var pokemona mermi atıcaz sacmalıga bak ya bide buna güzel diyosunuz
konu açılalı 1 yılı aşmıs.Daha hayır bekleme.Zaten Maxicep de üretim durdu sayılır.Sadece Birkaç arkadaş Türkçeleştirme çalıştırmaları yapıyor.
judgeman
Üye
sabırsızlıkla bekliorm
sedat_17
Üye
Bu yeni uyeler ne kadar olumsuz laf kaktırıp gidiyolar oyunun cıkacagı tarih net olarak ne zaman olur ?
murat anil
Üye
bence bu anca csyi geliştirmede işe yarar kızma ama
titanss
Üye
güzele benziyo gerçekten....
KrqL_KiNq
Üye
caner kardeşim birşey diyeceğim sıs uzantılı oyunlarını açmak için ne önerirsin bu arada ben telefondan giriyorum n86 da adslden bağlanıom yüklediklerini zipten açıyorum yardm et
Genzo *
Üye
Sen. Yaparsında Guzel Olmazmı
Masha
Üye
Küçüklüğümün çizgi filmi oynasam çok zevk alacağıma eminim
Cihanî Sultan
Üye
Haluk.
Üye
amk bende de aynı sorun cnr mobile nin sis uygulamalarının tekini açmıyo
chesmelee