Haber Yeni Preview for Developer Güncellemesi Yayınlandı! (5/12/2014 - WP8.10.14219.341)

@Safak

Üye
36 Kisi operada sayfayi yeniledikce uye sayisi artiyor

Bildirim merkezini MS nin merkezine bildirmek lazım,yetmiyor artırın diye

Açıkla bende bileyim bana göre en üst seviye telefonların hepsi aynı biri su geçirmezlik koyuyor biri parmak izi biri kamera hepsi aynı hepsinin birbirinden ustun yanları var ama hiçbiri hatasız değil teknolojinin sonu yok biz anca çene yorarız kimse bana en iyi ios android veya wp diyemez hepsi hemen hemen aynı seviye

emz

Üye
İşsizlik time

Ah ah. Ne günlerdi. Bir 8.1 için kendimizi parçalıyorduk. Bakalım şekilde ne olacak. Ama iyi yapmışsın görüntüleri bulmakla. Eğlendim

Tepkiler: Rock Ve Roll

emz

Üye
Rekor 154 çıktı . Bence susup oturmak lazım bunun üstüne Ben hala güncellemeler dizisini kuruyorum. Hazırlığı aldım şimdi gdr1 getir ardından son gelenler falan ben gece boyu yüklerim bu gidişle. Anca gelir son güncellemeye. Sonunda yine pfd ci olduk

Boyle dusunuyorsan zaten ben sana birsey aciklayamam bosa konusmus olurum. Simdi burda oturup telefon kiyaslamasida yapamam ama objektif bakiyorum olaya emin olabilirsin. Dusuncene saygim var sen 1520nin note3 den asagi kalir yani yok diyebiliyorsan mecburen onada saygi duyacagiz : )

braayn

Üye
Sanki cyan öncesinde böyle ufak bir güncelleme vermişlerdi

Explorer zıt bırt atıyor sinirimi bozmaya başladı

Tepkiler: skynet ve Rainesto

skynet

Üye
Aynen ara ara atıp duruyor

Tepkiler: hajkhanx33

PureFood

Üye
Oo bomba ya bomba patlayan bomba hem de yav mecburen konumu kaldırdım hücreseli koydum. Wifi hücresel parlaklık ve ekran kilidi var bende

YkPkY

Üye
Ben yükleyeyim modem bulup alıp kaparım da Mobil ile anca yükleniyorlar. Daha çook var
şifreyi falanda sildim wifinin,tık yok.
tahminim amacı wifi bulduğunda uyaracak ama trink

dakamon

Üye
şifreyi falanda sildim wifinin,tık yok.
tahminim amacı wifi bulduğunda uyaracak ama trink

O bu güncellemeden oncede vardı. Wifi bulunca bana haber veriyordu bildirimle. Bence yeni gelemdi siz biz yen farkettik