Korkuyorum bu hızla Update 2'yi de aradan çıkaracaklar.Hadi bakalım gözünüz aydın.
Mağaza hareketliliğiyle başlayan hafta, sistem hareketliliğiyle sona eriyor.
Haftasonuna güncelleme ile girmenin keyfi![]()
Korkuyorum bu hızla Update 2'yi de aradan çıkaracaklar.
'i aradan çıkarırız o zaman 
Dediğiniz Türkçe çeviri bozukluğu. Kendine güncelleme gelmeli.Pil tasarrufu hala aynı yani bozuk,kamera(lumia kamera) hala yükleniyor yazısı ile can sıkıcı olmaya devam ediyor.
Cyan kullanıyorum bana gelmemiş demekki özel bir güncelleme. Hızlı erişim simgelerine uzun basınca onun ayarlarına gitme gelmiş mi? Bir de Wi-Fi yine mi tıklayınca kapanmıyor?Bana Pil Tasarrufuna güncelleme geldi şimdi mağazadan . Bakıyorum.
Bende tahmini kalan süre 58 dakika diyor. Tamam bu doğru gibi de ;
Son şarjdan sonra geçen süre 5 Gün 16 Saat diyor. Tam düzelmemiş Pil Tasarrufu güncellemesi ile (mağazadan)
Cyan kullanıyorum bana gelmemiş demekki özel bir güncelleme. Hızlı erişim simgelerine uzun basınca onun ayarlarına gitme gelmiş mi? Bir de Wi-Fi yine mi tıklayınca kapanmıyor?
Cyan kullanıyorum bana gelmemiş demekki özel bir güncelleme. Hızlı erişim simgelerine uzun basınca onun ayarlarına gitme gelmiş mi? Bir de Wi-Fi yine mi tıklayınca kapanmıyor?
Bendeki Pil Tasarrufu sürümü : 1.0.15075.83Maalesef Wifi ve hızlı erişim simgeleri aynı durumda. Pil tasarrufunun sürüm numarasına bakayim bir...
Bendeki de aynı sürümMaalesef Wifi ve hızlı erişim simgeleri aynı durumda. Pil tasarrufunun sürüm numarasına bakayim bir...
Bendeki Pil Tasarrufu sürümü : 1.0.15075.83

Bende okadar yüklenmedi. Hayırdır inşalalh ?Güncelleme resmen 1gb boyutunda ya
ha
3 gün önce gelmiştiDaha eskidede gelmiş olabilir güncelleme , ben şimdi yüklüyorum. Telefonu bugün açabildim sınvalar yüzünden ve büyük bir güncelleme sürpriziyle karşılaştım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Biraz normal biraz garip uygulama![]()
Aynen. Çok sıkıntılı o.3 gün önce gelmişti
Bir de 4-5 kısayolun artması lazım. Androidteki gibi kaydırmalı filan olsa fena olmaz.
Bir resimde gördüm de 760 megabaytın üzerindeydiBende okadar yüklenmedi. Hayırdır inşalalh ?