Haber Yeni Preview for Developer Güncellemesi Yayınlandı! (5/12/2014 - WP8.10.14219.341)

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Pil tasarrufu hala aynı yani bozuk,kamera(lumia kamera) hala yükleniyor yazısı ile can sıkıcı olmaya devam ediyor.

Serhan

Serhan

Üye
Bende pil tasarrufu hariç herşey normal. Çok mutluyum ya ! HV süper oldu.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Hadi bakalım gözünüz aydın.
Mağaza hareketliliğiyle başlayan hafta, sistem hareketliliğiyle sona eriyor.
Haftasonuna güncelleme ile girmenin keyfi :cigara:
Korkuyorum bu hızla Update 2'yi de aradan çıkaracaklar.

• Beğen
Tepkiler: emz
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
BelaMonte

BelaMonte

Üye
Lumia 1520 Güncelleme indiriliyor :worshippy:

Serhan

Serhan

Üye
Bana Pil Tasarrufuna güncelleme geldi şimdi mağazadan . Bakıyorum.
Bende tahmini kalan süre 58 dakika diyor. Tamam bu doğru gibi de ;
Son şarjdan sonra geçen süre 5 Gün 16 Saat diyor. Tam düzelmemiş Pil Tasarrufu güncellemesi ile (mağazadan)

Rainesto

Rainesto

Üye
Hücresel veri süper oldu ama pfd kurmak istemiyorum

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Hadi hayırlısı. Mağaza bu hafta çok hareketli idi, bir şeyler olacaktı. Günün bombası pfd güncellemesi oldu. :)

• Beğen
Tepkiler: Rainesto ve Serhan
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Bana Pil Tasarrufuna güncelleme geldi şimdi mağazadan . Bakıyorum.
Bende tahmini kalan süre 58 dakika diyor. Tamam bu doğru gibi de ;
Son şarjdan sonra geçen süre 5 Gün 16 Saat diyor. Tam düzelmemiş Pil Tasarrufu güncellemesi ile (mağazadan)
Cyan kullanıyorum bana gelmemiş demekki özel bir güncelleme. Hızlı erişim simgelerine uzun basınca onun ayarlarına gitme gelmiş mi? Bir de Wi-Fi yine mi tıklayınca kapanmıyor?

• Beğen
Tepkiler: Serhan ve Dexter Morgan
Serhan

Serhan

Üye
Maalesef Wifi ve hızlı erişim simgeleri aynı durumda. Pil tasarrufunun sürüm numarasına bakayim bir...
Cyan kullanıyorum bana gelmemiş demekki özel bir güncelleme. Hızlı erişim simgelerine uzun basınca onun ayarlarına gitme gelmiş mi? Bir de Wi-Fi yine mi tıklayınca kapanmıyor?
Maalesef Wifi ve hızlı erişim simgeleri aynı durumda. Pil tasarrufunun sürüm numarasına bakayim bir...
Bendeki Pil Tasarrufu sürümü : 1.0.15075.83

• Beğen
Tepkiler: Sensation
Serhan

Serhan

Üye
Daha eskidede gelmiş olabilir güncelleme , ben şimdi yüklüyorum. Telefonu bugün açabildim sınvalar yüzünden ve büyük bir güncelleme sürpriziyle karşılaştım :D

Biraz normal biraz garip uygulama :)

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Microsoft çok çalıştı bu hafta, biraz yatıp dinlensinler :)

ya da vazgeçtim dinlenmesinler

• Beğen
Tepkiler: Rainesto ve Serhan
Murat Alper

Murat Alper

Üye
:oha: Güncelleme resmen 1gb boyutunda ya :oha

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Daha eskidede gelmiş olabilir güncelleme , ben şimdi yüklüyorum. Telefonu bugün açabildim sınvalar yüzünden ve büyük bir güncelleme sürpriziyle karşılaştım :D

Biraz normal biraz garip uygulama :)
3 gün önce gelmişti :)
Bir de 4-5 kısayolun artması lazım. Androidteki gibi kaydırmalı filan olsa fena olmaz.

• Beğen
Tepkiler: Serhan
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Şarjım bitti :agla2:

• Beğen
Tepkiler: emz ve Serhan
Serhan

Serhan

Üye
3 gün önce gelmişti :)
Bir de 4-5 kısayolun artması lazım. Androidteki gibi kaydırmalı filan olsa fena olmaz.
Aynen. Çok sıkıntılı o.
Mesela benim 4 tane açık.
İlkinde Wifi var , sonra ekran parlaklığı , pil tasarrufu ve hücresel veri. E nereye koyacağız biz bluetoothu , uçak modunu ve diğer şeyleri ?
Çok sıkıntılı bir durum...

Üst Alt