Benim üvey evlat 620 de tık yok. topu topu 62 tane oyun , 39 tane internet kullanan uygulama, 30 tane ıvır zıvır, 5 Navigasyon, 9 tane kamera uygulamaları, 14 tane de müzik video programları var.
Pfd de işin cabası.
Benim üvey evlat 620 de tık yok. topu topu 62 tane oyun , 39 tane internet kullanan uygulama, 30 tane ıvır zıvır, 5 Navigasyon, 9 tane kamera uygulamaları, 14 tane de müzik video programları var.
Pfd de işin cabası.
Pfd de işin cabası.
Pfd de işin cabası.
Abi konumuzla alakalı değil ama bir sorum olacaktı
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şimdi bu videoyu iziyorum *#06# bildiğimiz nolu imei kodu karşımıza çıkıyor ve bu kodu pin kodu olarak lumia 1520'ye pin kodu olarak giriyorlar yanlış görmediysem ve sanki telefon unlock gibi olmu gibi görünüyor yada değişik bir şeyler ortaya çıktı bu videoda telefon unlockmu oluyor yani o kodla yoksa hack gibi şeyler'mi yapılıyor acaba