hajkhanx33
Üye
O zaman operatör ile ilgili bir sıkıntı var. Müşteri Hizmetlerini arayıp bilgi isteyiniz. Gereğini yaparlar sanırım.
Bir de son pfd güncellemesinin geldiği gün telefonu servisten almıştım . O gün tüm güncellemeleri arka arkaya yaptım . Onunla alakalı olabilir mi ?
Moli Player tavsiye ederim.lumia 1020 1080p x264 mkv formatı film açmıyor varmı program açabilen
Bu güncelleme hala gelmedi telefon lumia 930
teşekkür ederim ücretsiz olsa iyi olurdu lakin mecburum almayaMoli Player tavsiye ederim.
Windows Phone için "MoliPlayer Pro" uygulamasına göz atınLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Preview for developers uygulaması yüklü mü sizde ?
Pfd ile oturum açıp güncelleme kontrolü yapınız.
Pfd hesabı yoksa yardımcı olabiliriz size.
Verdiğiniz her kuruşu hak ediyor. Yoksa ücretsiz versiyonunu indirebilirsiniz.teşekkür ederim ücretsiz olsa iyi olurdu lakin mecburum almaya
evet haklısın demo ya batım gayet akıyorVerdiğiniz her kuruşu hak ediyor. Yoksa ücretsiz versiyonunu indirebilirsiniz.
preview'e kayıtlı mısınız ?Bu güncelleme hala gelmedi telefon lumia 930
Hocam bu kaç bilinmeyenli denklem?Ben bu 4 çizgi olayını lumıalara ait sanıyorum bnde turkcel var 1 çizgi çekuor diyelım arkadaşınki 3 avea diyelim kesinti oluyor neti 3g çekmıor ama bende 5 noktalı gibi olmasada az fark eddıyor bndede sıkıntı var demekki
Beta sürümü yükleyince 1 hafta kadar bekleyin. Sistem ancak yerine oturur.bugün lsrt ile final kurup kendine getirdim tekrar pfd kuruyorum bakalım faydası olacak mı
Beta sürümü yükleyince 1 hafta kadar bekleyin. Sistem ancak yerine oturur.
Ha bu arada hafıza kartı varsa telefonda pfd yüklemeden önce çıkartınız
Abi telefonun anteniyle ilgilide olabilir çok önemli değil aslında 3g de iken 2-3 çizgi
Hocam bu kaç bilinmeyenli denklem?Yazdıklarında rakamlar öndeki cümlenin mi sonraki cümlenin mi anlayamadım. Noktalama işaretleri diye birşeyler var ve onlar da bizim dilimizin bir parçası. Lütfen üşenmeyelim, bilebildiğimiz kadar kullanalım.
Muhtemelen çeviriden kaynaklı bir sorun ben ingilizce kullanıyorum normal gösteriyorDakika gösterimi doğru zaten. 1 saat sonra belli olur, güne geçer.
Evet sorun Türkçe çeviri hatası.Muhtemelen çeviriden kaynaklı bir sorun ben ingilizce kullanıyorum normal gösteriyor
Gelen giden bir şey yok ki ne yazalım usta?Burda bir durgunluk var hayırdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?