Haber Yeni Preview for Developer Güncellemesi Yayınlandı! (5/12/2014 - WP8.10.14219.341)

Ya millet bende mi pdf ye geçsem bilemedim bi 1520 kullanıcısı olarak geçim mi geçmeyim mi karar vermedim

habbuj

Üye
Blu Bluetoothuda unutmayalım yada bir güzellik yapıp 4ten fazla kısayol ataması yaptırırlarsa fena olmaz

YkPkY

Üye

Benim pil tasarrufu adam gibi göstermeye başlamış

dakamon

Üye
@papakudioflu boot ekranında Nokia yazısı gitti diyorlardı. Gitmemiş. Daha sonra mı olacak bu yoksa oldu mu.

Kesinlikle kaydırılabilir kısa yollar gerekli. Bende 5 tane var. Cyandan sonra pfd'ye geçmedim ama denim gelince ne olacak bu kısayollar. Yetmeyecek. Kaydırmalı sistem şart

Tepkiler: Serhan

dakamon

Üye
Bende 12 gün gösteriyor

Şunun şöyle kutucuklu versiyonu olsa gelse süper olur Hem Flash açmak için 3.parti uygulamalara kalmayız.

Bence bu androıd romlar gibi basit tasarımı wp kesinlikle daha gerçekçi bişiler yapıcaktır sistemde kalmamın en buyuk sebebi fakirlikten sonra ana ekran ikonların gerçekçliği diğerleri çizgi film gibi gelıor lumıadan sonra

Vallahi Microsoft şu htc ve samsungda olan ekstra pi tasarrufu modunun benzerini yapsa Microsoft çok güzel olabilirdi aslında şarj sıkıntısı çekenler için

YkPkY

Üye

Kafayı yedi yine

Tepkiler: PureFood, emz ve skynet