emz
Üye
Arkadaşlar hepinize günaydın. Sabah 7'den beri telefonla uğraşıyorum en son sinir oldum geldim. Son güncellemeyi de gece indirmiş sabah kurdum. Şu anda cihazın nasıl kastığını anlatamam. Yazarken bile klavye göstermiyor, ana ekrana dönerken animasyon takılıp gecikiyor ve bütün uygulamalar kasıyor. Bende çözüm bulamadım bıraktım sistem dosya takılmayı bırakırsa inşallah düzelir diye. Başka bunları yaşayan var mı?Ben daha dün sadece cyan kullanıyordum. Yeni geçenler de başka ne var? Bir tek bende değildir de neyse. H harfi dışında İyi olmuş buton olayı. Telefonu sağdan ettim ana ekranı falan klasörledim çok hoş oldu Yeniden sevdim sistemi
Aynen cyan dan geçince bariz belli oluyor kasılmalar
Benimde batarya iptal çok seri duşuyor pfd den sonra. Hatta kendi kendine bile azaldığı oluyor kilitliyken.
Arkadaşlar hepinize günaydın. Sabah 7'den beri telefonla uğraşıyorum en son sinir oldum geldim. Son güncellemeyi de gece indirmiş sabah kurdum. Şu anda cihazın nasıl kastığını anlatamam. Yazarken bile klavye göstermiyor, ana ekrana dönerken animasyon takılıp gecikiyor ve bütün uygulamalar kasıyor. Bende çözüm bulamadım bıraktım sistem dosya takılmayı bırakırsa inşallah düzelir diye. Başka bunları yaşayan var mı?Ben daha dün sadece cyan kullanıyordum. Yeni geçenler de başka ne var? Bir tek bende değildir de neyse. H harfi dışında İyi olmuş buton olayı. Telefonu sağdan ettim ana ekranı falan klasörledim çok hoş oldu Yeniden sevdim sistemi
O bu güncellemeden oncede vardı. Wifi bulunca bana haber veriyordu bildirimle. Bence yeni gelemdi siz biz yen farkettik
Hocam sanırım ilk yüklemeden kaynaklı ama bende dayanamayıp cihazı sıfırladım şimdi gayet iyi ama ne hikmetse pil tasarrufu yine bozulduTelefonumu aldığım günden beri hiç kasıldığını görmedim . Tüm pfd güncellemelerini de yükledim şu ana kadar . Acaba kasılma problemi belli donanımsal sıkıntılardan kaynaklanıyor olabilir mi ?
Nesi bozuldu?Ya o değilde benim pil tasarrufu pfd yi yükledikten sonra yine bozuldu
Yine tuşların ışıkları kapanmıyor ve ekran da kararmıyorNesi bozuldu?
Pil tasarrufu kullanmadığım için bilmiyorumYine tuşların ışıkları kapanmıyor ve ekran da kararmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?