Yeni Oyun.. Maxicep'ten Kiminle Tanışmak İsterdin?

Sponsorlu Bağlantılar

ouSahin

ouSahin

Üye
onla tanışma iznini benden alıosunuz dermişim:D olm senin etrafın kız kaynıo bulaşma ona sen :ehe

kanka ne alaka ya ben sade tanışmak istedim :) seninle nasılsam onunla da öle olurum yani...

Beni bilenler bilio..Ercan Abi Selman Abi Yusuf Abi Sende Bilion sorun:D etrafımda kız kaynıo olabilir..onlarda arkadaşım Sen istanbulda olsann :D:D oo koparızda :D nese

:)Merve msn adresini werirmisin yanlış anlamazsan tabii prince gibi:utan:ehe

prince of hell

prince of hell

Üye
yok la ne yanlışı şaka yapıom aa sende beni tanımıon sanki

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Her ne kadar tanışmış kadar olsakta DeFeCToR le yüzyüze görüşmek isterdim. :)

POWER

POWER

Üye
Ya aktif olan hemen hemen herkesle tanışmak isterdim...

prince of hell

prince of hell

Üye
ben power ı da daha yakındaqn tanımak isterdim görüşmek isterdim

POWER

POWER

Üye
Bende isterdim walla ama ne mümkün sen izmir ben hatay...

prince of hell

prince of hell

Üye
eet :(

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
beni zaten eskilerln hepsi bilir yenilerde tanımaz yada tanımak istemez :kop:

prince of hell

prince of hell

Üye
hehe :D

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
6 sayfa baştan sona okudum. 3 Sene gece-gündüz yer aldığım sitede 1 kişinin bile tanışmak için adımı yazmaması güzel birşey :)

POWER

POWER

Üye
Van ama seni tanıyoz ya...Zaten istanbula gelme durumum olursa sölerim düzenleriz bi buluşma...Bide ben herkesle tanışmak isterdim demiştim ama...

depresif

Üye
Bakalım planımızda bi aksilik olmaz ise bu yaz Ünal kardeşim ile tanışacağım, tabi diğer Van ekibi ile de ( birisi hariç ), Ümitin düğününe gelecez Ünal :)
vay vayyy :nono: ümidin düğününe gelenlere bakın hele
gelemediniz ki:sinir
Hani defectorum senin mazeretin vardı
kurtoğluda gelmedi onu da çizecem onunda mazereti vardı:agla
Yaw size araba hazırlamıştım:agla süper program yapacaktım son güne kadar bekledim adaya gezisinden kalesinden iskelesine ama gelmediniz :agla:agla
Sizin yüzünüzden ehliyetsiz arkadaşa arabayı vermek zorunda kaldım gelini kuaföre götürürken polis çevirdi 5 paket marlboroya anca ruhsatı kurtardım aklıma geldikçe moralim bozuluyor
Defector ilk izmir seferinde gelip tahsliatımı yapacam bilesin yine aklıma getirdin bittin sen yaw bittin :box

kurt bey

kurt bey

Üye
vay vayyy :nono: ümidin düğününe gelenlere bakın hele
gelemediniz ki:sinir
Hani defectorum senin mazeretin vardı
kurtoğluda gelmedi onu da çizecem onunda mazereti vardı:agla
Yaw size araba hazırlamıştım:agla süper program yapacaktım son güne kadar bekledim adaya gezisinden kalesinden iskelesine ama gelmediniz :agla:agla
Sizin yüzünüzden ehliyetsiz arkadaşa arabayı vermek zorunda kaldım gelini kuaföre götürürken polis çevirdi 5 paket marlboroya anca ruhsatı kurtardım aklıma geldikçe moralim bozuluyor
Defector ilk izmir seferinde gelip tahsliatımı yapacam bilesin yine aklıma getirdin bittin sen yaw bittin :box

ya kanka valla o hafta yüksekovada kalmak zorundaydım işler çoktu bende gelemediğim için çok üzgünüm :(

DefectoR

Üye
Valla kardeş o gün ben nişanlanmıştım hatırlarsan :D ama şimdi diyorum ki o gün nişanlanmasaydımda yanına gelseydim, noldu nişan koca bi yalan :( ha bu arada o bahane ile gelirsen en azından tanışmış oluruz :oke:

depresif

Üye
:) hepiniz kurmuştunuz setupunuzu be bak işte ne güzel şimdi gelmiş olsaydın en azından o olayları yaşamayacaktın

DefectoR

Üye
neyse kardeş hatırlamak bile istemiyorum :(

prince of hell

prince of hell

Üye
ben yazmıştım tanışmak istediklerimi ve çoğuylada yüz yüze olmasada msnden tanıştım ve onları tanıdığıma çok memnunum

The_Punisher

The_Punisher

Üye
site sahibi negayla ve alperenbugrayla tabi yanındada harddiskinin olması lazım paylaşımlarını uğraşmadan alırım :ehe :ehe :ehe

viper

viper

Üye
depresif
ama kimse benle tanışmak istemiyo:(

safakk

safakk

Üye
hepsiyle tanışabilirim sorun yok:D

Üst Alt