Yeni Oyun.. Maxicep'ten Kiminle Tanışmak İsterdin?

Sponsorlu Bağlantılar

POWER

POWER

Üye
Biliyoruz yaw...:?sl?k

viper

viper

Üye
power senle tanışmak isterim

POWER

POWER

Üye
Bi sonraki buluşmada büyük ihtimalle orda olacam sende gel tanışırız...

viper

viper

Üye
ok abi

ouSahin

ouSahin

Üye
Keşke herkez İstanbulda olsa İstanbulda buluşsaydık:(

volkanik546

volkanik546

Üye
Mesela van (ahmet) ,exelans,a21a,negative,blackrose,ouss,defector,,caine,jöly,omayra,(power senle tanıştım),şuan bu isimler aklıma gelenler olmakla birlikte,geçmişteki bazı dostlarımla,daha da açarsak birçok kişiyle....tanışmak-görüşmek isterdim...

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
dostum zaten tanıştık sayılır ;) :spr

researcher

Üye
Defectorle.....

hades33333

hades33333

Üye
omayra, van hoijdonk, jöly, a21a, negative, blackrose, manyak, defector, caine... özellikle omayra ve van ile... yardımlarından dolayı :)

manyak!

manyak!

Üye
yaşasıınn benimle tanışmak isteyen biri çıkmışş:ehe

omayra

Üye
omayra, van hoijdonk, jöly, a21a, negative, blackrose, manyak, defector, caine... özellikle omayra ve van ile... yardımlarından dolayı :)

Sağolasın ;) Ben de tanışmak isterdim kimmiş bu dertli arkadaşlar diye :ehe

başta manyakla tanışmak isterdim; sonra da dertli kardeşlerim van hoijdonk ve hades ile, msn de azcık gördüğüm viper ile, şafakla, d3n1z ile, güzel müzikler ekleyen titanic ile, power ile ve tüm maxicep ailesi ile tanışmak isterdim.. Ama hanımların çok daha fazla olmasını isterdim ve hepsiyle tanışmak isterdim ;)

defector ile tanıştım zaten ;)

researcher

Üye
omayrayla mutlaka tanısmak lazım.....caok yapıcı biri...ayrıca insana kendini onemli hisettiriyor....

omayra

Üye
SelmanTE

SelmanTE

Üye
ben kimle tanışıcam herkes benle tanışsın :bleh::p

safakk

safakk

Üye
Sağolasın ;) Ben de tanışmak isterdim kimmiş bu dertli arkadaşlar diye :ehe

başta manyakla tanışmak isterdim; sonra da dertli kardeşlerim van hoijdonk ve hades ile, msn de azcık gördüğüm viper ile, şafakla, d3n1z ile, güzel müzikler ekleyen titanic ile, power ile ve tüm maxicep ailesi ile tanışmak isterdim.. Ama hanımların çok daha fazla olmasını isterdim ve hepsiyle tanışmak isterdim ;)

defector ile tanıştım zaten ;)
çok teşekkür ederim omayra ablacığım sizin kadar yapıcı ve iyi insan yoktur herhalde:):?sl?k

POWER

POWER

Üye
Omayra abla teşekkürler.Bende tanışmak isterdim ama kısmet dur bakalım...

viper

viper

Üye
power sen bana bi yerdn tanıdık gelion

POWER

POWER

Üye
Hollywood filmlerinden olmasın :?sl?k

Üst Alt