Yeni Oyun.. Maxicep'ten Kiminle Tanışmak İsterdin?

Sponsorlu Bağlantılar

D3N1Z

D3N1Z

Üye
Bu yazdıklarınızı okurken Ali Asker dinliyorum ve hem yazdıklarınız hem de o hüzünlü türkü duygulandırdı beni. Bir yerlerde birilerinin beni düşünmesi onur verici. Son iki aydır iş yoğunluğum nedeniyle foruma pek katılamasam da
thebora ile az ama öz meseleler üzerine beyin fırtınası oluşturduğumuz ortamlar oldu. Umarım ileride çok daha fazla paylaşım içerisinde bulunuruz.

Deniz için ise sadece bir kelime söyleyebilirim; YOLDAŞ. Kendi kısa, içi çok dolu bir kelimedir.

Umarım her ikiniz de bu mesajımı okursunuz. Gönül isterdi ki, yüzyüze karşılıklı Türk kahvelerimizi yudumlar ve nargilemizi tüttürürken konuşalım, paylaşalım. Kimbilir.. Kader..

Umaim Gorusruz abi dedigin gibi bir ortam cok uygun olurdu..içtenliğin için teşekkurler yoldaş

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
jöly le tanışacam galiba :ehe ama herkesi merak ediyorum ;)

padme

padme

Üye
ben tesadufen tanismak istedigim kisi ile tanistim ve cok mutluyum :lol

thebora

Üye
Bu yazdıklarınızı okurken Ali Asker dinliyorum ve hem yazdıklarınız hem de o hüzünlü türkü duygulandırdı beni. Bir yerlerde birilerinin beni düşünmesi onur verici. Son iki aydır iş yoğunluğum nedeniyle foruma pek katılamasam da
thebora ile az ama öz meseleler üzerine beyin fırtınası oluşturduğumuz ortamlar oldu. Umarım ileride çok daha fazla paylaşım içerisinde bulunuruz.

Deniz için ise sadece bir kelime söyleyebilirim; YOLDAŞ. Kendi kısa, içi çok dolu bir kelimedir.

Umarım her ikiniz de bu mesajımı okursunuz. Gönül isterdi ki, yüzyüze karşılıklı Türk kahvelerimizi yudumlar ve nargilemizi tüttürürken konuşalım, paylaşalım. Kimbilir.. Kader..

okudum abi:spr hayat uzun ve hepimiz MAXİYİ seviyoruz...daha uzun zamanlar buradayız inşallah...Konuşacak çooook şey var...

Caine

Caine

Üye
karidesin ilk adımı söylemesinden memnuniyet duydum ve iade-i ziyaret ederekten bende karides diyorum :)

tabiii karides gibi bazı özel arkadaşlarımda var. onlar kendilerini biliyor ;)

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye

aman aman sakın ha nargileyle olmasın :p
bi nargile 50 paket sigara demek
tanışalım derken öldürcenmi adamları :D

sublieutenant

sublieutenant

Üye
valla harbi harbi yasminoz'la tanışmak isterdim...

Yasminozz

Yasminozz

Üye
valla harbi harbi yasminoz'la tanışmak isterdim...

:) :) :)

ben de jewel_ma21 le tanışmayı çoook istiyorum.....tanışır mı acaba benle....msn var mı jewel.....tanışalım mı....:lol :lol :lol :lol

bi de caine ve jöly le....bi de angelus vardı bi aralar kayboldu galiba onlada tanışmayı çok isterim tabi onlar da isterse.....:D :D :D :D

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
tanışırız tanışırız sabret : ı

bende;YASMİ başta olmak üzere :lol

çok uzun zamandır tanıdığım baş düşmanım CAINE :ehe
ve Chavrash,cepix,psikomanyağ,karides ve blackrose ile
yüzyüze tanışıp ifadelerini almak isterim :p

thebora

Üye
karides ve a21a ile tanışmak isterdim

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
benlede tanış

omayra

Üye
Havada aşk kokusu var :)

D3N1Z

D3N1Z

Üye
=) haha dedikodu yapalim biraz kim kim kim ?

omayra

Üye
He he heeee... :) Söylemeeemmm :D

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
kim aşık oluyo bakim noluyo orda

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Sevgi şahin ile :ehe:

Tanışmak istediğim herkesle tanıştım ( SİTE İÇERİSİNDE ) , Tanışılması gereken kişiler olursada TANIŞMAYA HAZIRIM .. ;)

DefectoR

Bakalım planımızda bi aksilik olmaz ise bu yaz Ünal kardeşim ile tanışacağım, tabi diğer Van ekibi ile de ( birisi hariç ), Ümitin düğününe gelecez Ünal :)

_CHiLeKesH_

_CHiLeKesH_

Üye
seneler önce tnaıştıklarımla hala görüşüyoruz çok önemli iki arkadaş edindim.onlar kendilerini iyi bilirler..yanı başımda olmasalarda çok değerliler..

işte böyle olabileceğim kim warsa tanışabilirim.. :)

perfectlover

Üye
Ben en çok tanışmak istediğim kişiyle tanıştım zaten.

Üst Alt