Yeni Oyun.. Maxicep'ten Kiminle Tanışmak İsterdin?

Sponsorlu Bağlantılar

jöly

Üye
ben aşkımı buldum ve kankamı,kardeşlerimi,abilerimi ve gerçek dostlarımı buldum maxide...birçoğu artık maxide olmasa da msnden hala görüştüğüm gerçek dostlar...
şu an 2 kişiyi çok merak ediyorum..karides ve omayra...izmir buluşmasına gelirlerse bu merakımı gidereceğimi düşünüyorum...
:spr

sublieutenant

sublieutenant

Üye
ben aşkımı buldum ve kankamı,kardeşlerimi,abilerimi ve gerçek dostlarımı buldum maxide...birçoğu artık maxide olmasa da msnden hala görüştüğüm gerçek dostlar...
şu an 2 kişiyi çok merak ediyorum..karides ve omayra...izmir buluşmasına gelirlerse bu merakımı gidereceğimi düşünüyorum...:spr
evet , bende karides ve omayra ilede tanışmak isterim...

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
karides'e ilgi yoğun
artık bi menejere ihtiyacı var :)

D3N1Z

D3N1Z

Üye
evet =) ee ama bu ilgiyi hak ettigine inaniyorum

omayra

Üye
karides iyi bir arkadaşımız :D İyi bir şahsiyet.. Ne dersin karides? Menajerin olayım mı senin :ehe :ehe

SuPeRioR

SuPeRioR

Üye
bende b@tuhan, zero ve hasisa ile tanışmak isterdim.

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
inşallah bi gün kavuşursunuz ;) :D

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
zero siteye takılmıyor sanırım:sos

POWER

POWER

Üye
ben Herkesle tanışmak isterdim ama kısmet işte ha aklıma gelmişken sahi Zero nerde???

sublieutenant

sublieutenant

Üye
ben olurum omayra, karides ağbimi seviyorum çünkü... o bitane... (yalakalıkta sınır tanımam):ehe bu işin şaka yanı ama karides niye cvp yazmamış ki , uzun zamandır girmiyormu siteye acaba???:lol

Nazy

Nazy

Üye
Tanışmak Güzel Ama Neden Ankara Bide İzmir
Hiç İstanbul Buluşması Olmadı.... :sinir

boriss

Üye
her ne kadar kullanıcı adını bilmesemde ADMİN ile tanbışmak isterdim ve ona şunu sorardım BU KADAR ÜYEYİ NASIL ÇEKMYİ BAŞARDIN???

Ozan

Ozan

Admin
Selamlar,
Admin benim.

Sorunuzun cevabına gelirsek,
iyi niyet, hoşgörü, fedakarlık, yardımseverlik ile, birçok kisi ile zaman içersinde arkadaş olduk ve büyüdük bu günlere kadar geldik, aslına bakarsanız ben hala bir başlangıç olarak bakıyorum ;)

SALVADORE

SALVADORE

Üye
Selamlar,
Admin benim.

Sorunuzun cevabına gelirsek,
iyi niyet, hoşgörü, fedakarlık, yardımseverlik ile, birçok kisi ile zaman içersinde arkadaş olduk ve büyüdük bu günlere kadar geldik, aslına bakarsanız ben hala bir başlangıç olarak bakıyorum ;)
tabiki bu bir başlangıç eskisinden daha iyi olacak ben başka bir site tanımam bir tek siteye üyeligim var oda maxicep dir :spr

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
salvadore nin dükkanı merak ediyom sadece :D ;)

SALVADORE

SALVADORE

Üye
salvadore nin dükkanı merak ediyom sadece :D ;)
merak ediyorsan gelmen gerekir konugum olursun gelecegin zamanda msn den haber ver :spr
gelmesine gelde ya birde izmire geri gitmezsen ondan korkuyorum :ehe:ehe:ehe:ehe beklerim blackrose misafirim olursun :)

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
ayıpsın dostum ;)

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Mad_gril

Üst Alt