Haber Yeni Nokia Cihazları: Goldfinger, Moneypenny, Normandy, Phantom, Spinel

Bay H

Üye
    Konu Sahibi

Nokia'nın Android işletim sistemli ilk telefonu olacak Normandy'nin 6 farklı renk seçeneği ile geleceği belirtiliyor. Cihaz kasa yapısı itibari ile iPhone 5C modelinde olduğu gibi köşeleri yuvarlatılmış şekilde

evleaks den Nokia X

Tepkiler: RetaXter, bulutsuzgece ve OttomaN TigeR

0MG90

Üye
Androidli Nokia
Diğer firmalar korkmaya başlasın

Emre

Üye
Tabiki korkmaya başlasın Nokia Kadar Kaliteli Hangi marka Var bu Devirde

mtoyanik

Üye
Clear Black var gibi sanki. Eğer öyleyse şahane olur da ben bir tek performansını merak ediyorum.

0MG90

Üye
Androidli ama wp arayüzüne çok benzeyen bir sistem olacak bide google playstore yüklü gelmeyecek kendi nokia mağazası olacağı söyleniyor.
1)CyanogenMod yükleriz o zaman (yazmaktan bıktım)
2) Biz yükleriz cok zor değil

Emre

Üye

Süper Ötesi

neden arkaplan sansürlü?? elini bile sansürlemiş adam

Android ama android değil gibi bu telefon

dakamon

Üye
Zaten android demektense linux demek daha doğru olur

beats

Üye
Çıktığından beri inanamadım android olduğuna görüntüdeki de sanki wp8 in light sürümü gibi.
neden arkaplan sansürlü?? elini bile sansürlemiş adam
Japon konulu film endüstrisinin etkisi kafa yanmış

Emre

Üye
Zaten android demektense linux demek daha doğru olur
Bir Dost Böyle Yazmış
'Nokia Android Geçecek Mi Acaba'

Nokia Cevapı Şöyle

Merhaba Emre, Nokia, yazılımcı desteği ve yatırımlarını Lumia ve yeni Asha ailesine odaklamıştır. Haber ve duyurular için yerel Nokia internet sayfasını adresinden takip edebilirsin. Windows Phone 8 işletim sistemine sahip Nokia Lumia telefon modelleri ile ilgili önerilerini veya daha önceden önerilmiş konuları oylamak için
İngilizce olarak yer alan internet sayfasını ziyaret edebilirsin. Teşekkürler.Kesinlikle Bu cihaz Çıkacak Nokia Boş yere Niye J2me Uğraşsın'ki J2me çöp sistem

Android sevenler için iyi ama nokia şimdiki gibi donanımda cimri davranırsa telefon hantal olur buda tercih edilmez

mtoyanik

Üye
Nokia android sistemine sağlam bir cihazla giriyor bence ve devamıda gelecektir muhtemelen.