Haber Yeni Nexus Huawei'den mi!!

Sponsorlu Bağlantılar

Luck Star

Luck Star

Üye
Nexusun tek eksigi inanin bataryasi bence onun disinda akliniza gelecekcher cihazdakivyazilimida ozelligide nexusa kurabiliyorsunuz bence

işte nexusun yazılımını da diğer cihazlara kurmak zor değil en basitinden cm12 mesela :) aynı şekilde her cihazın özelliğini de kurarsın tabiki. Ama ne kadar stabil çalışır , ne kadar memnun kalırsın ve uğraştığına değer mi tartışılır..

Invoke

Invoke

Üye
Her cihaza kuramıyorsun işte ve her cihazda da aynısı olmuyor dediğin gibi.
Ayrıca Nexus 6 da çok tutulmadı gibi, Nexus 5'i tercih edenler çok 6'ya göre. Bir pahalı, iki büyük. Yani yenisi bir zahmet daha ucuz gelirse güzel olur. Bu arada Huawei'den gelecek nexus haberi de hiç ilgimi çekmedi.

• Beğen
Tepkiler: Luck Star ve B.A.R.O.N
avast

avast

Üye
Her cihaza kuramıyorsun işte ve her cihazda da aynısı olmuyor dediğin gibi.
Ayrıca Nexus 6 da çok tutulmadı gibi, Nexus 5'i tercih edenler çok 6'ya göre. Bir pahalı, iki büyük. Yani yenisi bir zahmet daha ucuz gelirse güzel olur. Bu arada Huawei'den gelecek nexus haberi de hiç ilgimi çekmedi.
Aynen oyle 6 tutmadi ki bende artik amiral gemisi slmayi dusunmuyorum pek G2 gittigi kadar gider gitmezde faturaya ek bisey alirim a5 falan

Polymath

Polymath

Üye
Huawei kullanan bilir. Lgden kaliteli nexus yapacagi kesin.

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Huawei iyidir arkadaşlar firmanın veya fabrikanın cinde olması sizi yanıltmasın adamlar snapdragon 820 ile iddali girmeyi planlıyor ki iki seri gelecek 810 ve 820

Motorola nın üretimine bakmayın zamanında dedik türkiyede olmayacak ve tutulmayacak diye huawei türkiye icin cok iyi planları olan bir firma ;)

Emre

Üye
kotu bir huawei deneyimi, cihaz kapandı servise gönderdik anakart sorun var diye geri gönderdiler 1500 tl almıştım, sinirle duvara fırlattım kırıldı yeminliyim yani!

Dark-Evil

Dark-Evil

Üye
inşallah yine bi açık b ırakmazlar cihazda , her nexusun bir kötü tarafı oluyor her zaman.

Nexus 4'te , ses kalitesi , kasa (iki düşürmede kırılıyo) , batarya , hafıza kartı takılamaması. , otg yok.
Nexus 5 (kullanmadım ama okuduklarıma göre : Ses kalitesi , batarya (bütün nexuslarda olduğu gibi) , hafıza kartı takılamaması ,
Nexus 6: büyük ekran , hafıza kartı takılamaması , tasarım (kişiden kişiye değişir ama çoğu yerde tasarım kötü yazıyor bende beğenmedim) , 64 bit desteği yok (android 5.0'la 64 bit desteği geldiği halde) , fiyat daha vardır ama bilmiyorum.

resmen bilerek bırakıyolar gibi , her telefonunda mutlaka bir açık oluyor ,, birdahaki modelini almaları için.
Bence Gidin Samsung Galaxy S6 , S6 Edge , Galaxy E7 , Galaxy Note 4 , Xperia Z3 (en büyük artısı Dualshock 3 , 4 bğlanması) , Xperia Z2 , LG G3 , LG G4 , Htc One M9 bu telefonlardan birini alın , Nexus hızlı , kasmıyo , güncelleme geliyo filan diye nexus alınmaz artık , saçma bi beyaz arayüzle kullanıyosunuz , güncelleme geliyoda ne oluyor sanki ufak değişiklikler geliyo , hepsi zaten 5.0'ı aldı , hem bunların güzel arayüzü var.

Son düzenleme:
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Nexus 6 bence çok güzel bir cihazdı. Özellikle tasarımı çok farklı ve güzeldi.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye

Niye Kore'de aluminyum folyo yok mu?
Olmadi Çin'den siparis eder free shipping.
Sanki aluminyum telefon yapmak kaliteli demek baska kimse yapamaz ne kadar komiksiniz.Millet ne konusuyo konuda senin derdin trolluk.

Huawei gitsin T serisi uretsin yerini bilsin.
Zaten materyal renkler var artik bu tasarim Android 6 ile birlikte bildigin iphone cakmasi telefonlar gibi olur.

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Bir muddet Nexus 4 kullandim stabilitede iPhone 5ten farki yoktu. Tabi o zaman Apple'in amirali iPhone 5'ti

Luck Star

Luck Star

Üye
Dediğim gibi ya ucuz olcak herkes android kusursuz sekilde deneyimliyecek ya da htc yapacak metal kasa, iphone ile yarışacak yoksa orta kalite yüksek fiyat satmaz. Lg yapsa iyi olur en sevilen nexusleri lg yapti

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Ascend Mate 7'yi gördükten sonra bence Huawei'de yapabilir diyorum. :)

Üst Alt