PriZm
Üye
aynen öyleİster inanın ister inanmayın => sömürgeciliktir.
Ama sistemli sömürgecilik. Adamlar ekran kartı güçlü telefonlar çıkarıyor ki oyun yapımcıları kazansın. Oyun yapımcıları da güçlü sistem gerektiren oyunlar çıkarıyor ki telefon yapımcıları kazansın. Arada giden biziz
Bu biraz haksızlık sanki,belkide daha kaliteli ve konforlu olsun diyedir.İster inanın ister inanmayın => sömürgeciliktir.
Ama sistemli sömürgecilik. Adamlar ekran kartı güçlü telefonlar çıkarıyor ki oyun yapımcıları kazansın. Oyun yapımcıları da güçlü sistem gerektiren oyunlar çıkarıyor ki telefon yapımcıları kazansın. Arada giden biziz
bir şey sormak istiyorum; bu sömürü dediginiz sistemde arz mı talebi tetikliyor yoksa talep mi arzı tetikliyor
Öncelik sırasını soruyorsan öncelikle arz talebi tetikliyor. Yani adamlar hiç ekran kartı çıkarmasa biz neden isteyelim
Öncelik sırasını soruyorsan öncelikle arz talebi tetikliyor. Yani adamlar hiç ekran kartı çıkarmasa biz neden isteyelim
bence bizler bu konuda hep daha fazlasini isteyerek doyumsuzlugumuzla firmalarin iştahini kabartiyoruz. Talep yogun bir alanda firmalar bu talebi kendilerini koruma onlemlerini alarak karşilarlar bu da somuruye girmez bence. Ama şunu diyebiliriz,bir oyun bu kadar para eder mi? Cunku atiyorum 1000tl'ye aldiginiz bir cihaza yuklenen oyunlarin toplam fiyati cihaz fiyatini gecebilir.
Son cümlene sonuna kadar katılıyorum
Aslında bir zıtlık olduğunu söylebilirim. Hem oyunlara para vermek istemiyoruz hem de adamların hakkı olduğunu söylüyoruz.
emeklerinin karşiligini almak tabii ki bu firmalarin da hakki. Ama o fiyatlar emeklerin karşiligi mi yoksa talebi somurmek mi. Bence bu kadar fanatikce oyun bagimlisi insanlar oldukca onlar da fahiş fiyatlarla somurmeye devam edicekler. Duşunun yeni cikan bir oyunu almak icin geceyarisi Turkiye'de kuyruklar oluştu ana haber bultenlerine duştu haberleri bence trajikomik bir durum bu
İster inanın ister inanmayın => sömürgeciliktir.
aynen o kuyruk olayları çok saçma
emeklerinin karşiligini almak tabii ki bu firmalarin da hakki. Ama o fiyatlar emeklerin karşiligi mi yoksa talebi somurmek mi. Bence bu kadar fanatikce oyun bagimlisi insanlar oldukca onlar da fahiş fiyatlarla somurmeye devam edicekler. Duşunun yeni cikan bir oyunu almak icin geceyarisi Turkiye'de kuyruklar oluştu ana haber bultenlerine duştu haberleri bence trajikomik bir durum bu
mobil değilde pc oyunları gerçekten çok pahalı
3210'a abanın beyler.Tanesi 10 liradan 15 tane alın koyun bi kenara yakında pahalanabilir
Ben bu oyunu bozarımmerak etmeyin ben bu oyunu bozacam, bozarım
Ben bu oyunu bozarım
2. sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?