Yeni Nesil Sömürgeci Sistem

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Zamanında Knight Fight'a para verdiğimi bilirim o da sıralamada ilk yüze girmek için. O da çok pişman olmuştum tövbe ettim zaten bir daha asla para vermem sanal şeylere.

KayraBey

Üye
Bende Travian oyunu için para vermiştim ama Eyüp Camii'nde Cuma kilip tövbe ettim

bende wolfteam a kaç lira verdim kim bilir oyunda koskoca yıldızdım bee ama tövbe...bi daha hayatta sanal şeylere para vermem

Sanal şeylere para vermekten saçma birşey yok.Wolfteam bende oynuyorum.Milyonlarca dolar istiyorlar senden.Ne için uyduruk bir silah için.Üstelik sanal gerçek bile değil.

pRime.

Üye
ios için iap cracker ve iap free öneririm. Çoğu oyunda oyun içi satın alımlarını bedavaya getiriyor

PriZm

Üye
ios için iap er ve iap free öneririm. Çoğu oyunda oyun içi satın alımlarını bedavaya getiriyor
bu tür tweakleri yapınca kasma oluyormu? sen ipad kullanıyordun sanırım serdar o yüzden soruyorum

pRime.

Üye

bu tür tweakleri yapınca kasma oluyormu? sen ipad kullanıyordun sanırım serdar o yüzden soruyorum

yok hıza kesinlikle bir etkisi yok ancak bazı tweakler ram harcıyor.

bu arada iphone 3gs ve ipod touch 4 var.

uygulama konusunda apkmania var o problem olmaz ama oyunun içine parayla alınan itemler bizi yavaş yavaş oyun kiralamaya doğru götürüyor adamlar artık oyunu satmıyacaklar kiralayacaklar bunun alt yapısını oluşturuyorlar bence