Merhaba arkadaşlar,
lütfen yardımcı olun... umarım nadir arkadaşım bana yardımcı olabilirsin,
Ben de Nokia e72 telefon aldım, ovi map yükledim, ancak Türkiye haritası ayrıntılı değil.. 2 yıl önce Bursada yapılan bir ana yolu dahi göstermiyor.. Ovi nin güncel türkiye haritasını nasıl / nerden indirebilirim? program güzel ancak harita iyi değil, ya da başka güncel bir haritayı burada çalıştırabilir miyim?
ben de bu nedenle Ndrive, Garmin araştırıp indirdim, haritaları güncel ancak bu seferde başka problemler çıktı
1) Garmin xt , navigasyona başladıktan 1-2 dk sonra kilitleniyor, tekrar programı başlatmak gerekiyor
2) Garmini çözemeyince Ndrive v9 u indirdim, ancak bu seferde harita kilidini geçemedim. web tuşuna basıyorum sonra programda seri numarası soruluyor ama bir rakam girilmesi imkansız. Numara giremiyorsunuz, basılı tutsanda, üstkarakter tuşu ile de kullansanız numara yazmıyor... Sadece harfleri yazabiliyorsunuz. Bunun net bir çözümü var mı bilmiyorum, birçok forumda inceledim aynı problem var ama çözülememiş anladığım kadarıyla.
Ancak ndrive 3 yüklenirse bir patch ile data klasöründeki ndri3.ndr dosyası değişiyir, bu dosyanın oluşması için de sanırım 7 günlük harita aktive edilmeli.. bunu yaptım Ndrive 9 u kaldırdım, Ndrive v3 kurdum, ancak tam haritayı aktive edeceğim 7 günlük (ndri3.ndr dosyası oluşsun diye) bu sefer program dışarı atıyor kendini....
dostlar, bilenler... paylaşımcılar... ne yapayım.. hazır seri no ile uğraştırmayacak bir harita yok mu bir linkte bir yerde? ya da klavye konusunu nasıl aşabilirim?? klavye konusu aşılsa ****** ile sorun çözülecek sanıyorum
yardımlarınıza çok ihtiyacım var , teşekkür ederim