Yeni NDRIVE 3.5.27 s60v3/v5

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bak haritanın sonu 2009.09 olacak birde böyle yap..

draw1907

draw1907

Üye
çok sağolasın ben öyle yapınca oldu teşekkürler.

gencdost1982

Üye
tesekürler kardes herzaman bir numarasiniz

picture

Üye
Bende 4 gün oldu, bir türlü kabul etmiyor kodları. 3 kez telefonu flashladım, hafıza kartı format manyağı oldu ama ndrive bir türlü kodları kabul etmiyor. Sebebi nedir anlamadım zaten topu topu 3 adet sağlam gps programı var, symbian için ndrive en iyisi ama yok. Bulsam navigon yükleyeceğim o da hata verdi, bir tek sygic mcguider problemsiz çalıştı o da poi ve harita konusunda yetersiz. OVİ hayal kırıklığı oldu dinlesem direk kaza yapardım. Bakalım, igo 8 eşimin pda sında var ve tek kelime süper. Artık ölene kadar mokoko, bir şekilde çözeceğim bu ndrive'ı!!!!

draw1907

draw1907

Üye
Bende 4 gün oldu, bir türlü kabul etmiyor kodları. 3 kez telefonu flashladım, hafıza kartı format manyağı oldu ama ndrive bir türlü kodları kabul etmiyor. Sebebi nedir anlamadım zaten topu topu 3 adet sağlam gps programı var, symbian için ndrive en iyisi ama yok. Bulsam navigon yükleyeceğim o da hata verdi, bir tek sygic mcguider problemsiz çalıştı o da poi ve harita konusunda yetersiz. OVİ hayal kırıklığı oldu dinlesem direk kaza yapardım. Bakalım, igo 8 eşimin pda sında var ve tek kelime süper. Artık ölene kadar mokoko, bir şekilde çözeceğim bu ndrive'ı!!!!

bence sende benim gibi yazımda bir hata alıyorsundur. bende 2-3 gün uğratım sonunda yardımcı oldular ama igo yu bende gördüm cok guzel bir program onun symbianı çıkar inşallah:)

bide garmin i dene isterden onun harita yollar olarak daha iyi

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
igo hiç symbiana destek vermedi..çıkması çok zor..

Tulosai

Üye
Beyler Ben Bişey Soracaktım Bende 5800 Kullınısıyım Bnm 2gün önce tlfonm açılmadı hafızakartını çıkarttım açılıyordu bende biçimlendirdim ogünden beri naviya girdiğimde uydu 4diş çekiyor Türkiyeyi Göüyorum Zommladığımda 500km yksekten sonra si beyaz olarak görünüyor Bunun İçin ne Yapmam gERek lfonu daha 4 Gün Oldu Alalı Yardımcı Olursanız Seinirim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ilk sayfada nasıl yapıldığı anlatılıyor..adım adım yapacaksın..hafıza kartına NDrive klasörünü ve içine Turkey.map ide ekleyip çalıştıracaksın..

fatih789

Üye
üstad bnm bu aktivasyonu yapamadım bi el atarmısın get new dediğimde senin dediğin şeyi sormuyor

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
get new dediğinde bir kod verir onu telefonda programı açıp yazacaksın..

fatih789

Üye
mod kardeş herşey hoş güzel yaptım olduda ama ankadaran başlıyor ve haritada hep allatn gecerli bir gps sinyali bekliyor dio ben bursada oturuorum nasıl yapıcam haritada ben giderken o işrette hareket edecekmi hızımı fln göstericekmi lütfn yardımm et xSS

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
program gps ye bağlanınca bulunduğun yeri gösterir ve sen hareket ettikçe o ok hareket eder..senin şimdi açık alanda uyduya bağlanman gerekiyor...

fatih789

Üye
nası bağlanacam işte onu soruyorum kardeş açık alana çıkıp nası gps bulacam

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
programı açıp bekleyeceksin o bağlanır..

mony

Üye
çok teşekkürler elinize sağlık den yükledim çalışıyor fakat haritanızın süresi 26.03.2010 tarihind olacak diye uyarı veriyor. nasıl çözebilirim teşekkürler........

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ilk sayfada nasıl süresiz yapacağını anlattım..generatör var..

yated

Üye
teşekkürler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın..

trol67

trol67

Üye
Öncelikle paylaştığınız için teşekkürler.

Yeni symbian kullanıcısıyım defalarca denedim sign işleminide opda adresinden yaptım fakat yüklediğimde wep seçeneği çıkmıyor ve haritaseçilen ekranda haritaların sağ üsttünde sarı ünlem içinde soru işareti çıkıyor, youtube da videolu bir anlatım izledim yabancı kaynaktan oradakinde tik işareti vardı nerede yanlış yaptığımı bir türlü bulamıyorum,yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
programı kapat yeniden aç..kullanıcı sözleşmesi çıkar tamam de altta tik işareti olur onu kapat..sana register edelim mi diye sorar o zaman ilk sayfadaki generatörle yap..

Üst Alt