Yeni NDRIVE 3.5.27 s60v3/v5

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ABOOOOOOOOOOOOOO hoca mükemmel oldu yemin ediyorum bulamadığım heryeri buldu....Acayip sevindirik oldum...Arkadaşlarada belirtelim sayfa 5 de ki linkteki haritayı yüklemesinler....Teşekkürler...Mükemmel oldu valla bulamadığım yer yok şu an için :))))))))))))) İyi geceler...
o linki ilk sayfada verdim zaten..:ehe:ehe iyi günlerde kullan...

afatsum_21

Üye
o verdiğiniz değil hocam 65 mb lık SAYFA 5 deki 4shared olan linki yüklemesinler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tamam bir bakayım linki kaldırayım..ama kimse 5.ci sayfaya bakmaz ki arada sırada senin gibi bütün sayfaları okuyan çıkacakta anca..:ehe

afatsum_21

Üye
tamam bir bakayım lini kaldırayım..ama kimse 5.ci sayfaya bakmaz ki arada sırada senin gibi bütün sayfaları okuyan çıkacakta anca..:ehe

:ehe:ehe:ehe Tekrar ellerine sağlık emeğine sağlık ben kaçar ii geceler...:bye2:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tamam iyi günlerde kullan iyi geceler..:bye2:

monozxr1

monozxr1

Üye
ne programmış be, bi harita verdik coşmuş burası. hahah:hoba:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sağol canım çok iyi oldu valla..

monozxr1

monozxr1

Üye
lafı olmaz. ;)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
büyüksün canım..

s_m_x

Üye
kardes oncelıkle elıne saglık ama megaupload sayfası acılınca guvenlık kodu cıkmıyo dns yi de degıstırdım ama 4 haneli güvenlik kodunu girin diyor ama kod yok bi yardım et

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
4 haneli güvenlik kodu kod girilen yerin hemen yanında olur..sayfaların hepsini kapat eyniden aç bakalım..

s_m_x

Üye
tamam oldu kardes duzeldı bi soru daha soracam bu ses dosyalarından sadece turkce olanı ındırsek oluyo mu hepsini indirmeye gerek varmı. tekrar saol

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tamam oldu kardes duzeldı bi soru daha soracam bu ses dosyalarından sadece turkce olanı ındırsek oluyo mu hepsini indirmeye gerek varmı. tekrar saol
İngilizce ve Türkçe dil gerekli...

tolgabc

Üye
Sign yapmadan da sorunsuz yüklenebiliyor mu?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet yuklenir...

tolgabc

Üye
Ne eksiği olur peki? İlginiz için çok teşekkürler..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
eksiği falan olmaz etkinleştireceksin..sign sertifikalamak demek..etkinleştirmek ise programı sınırsız yapmak demek..

tolgabc

Üye
Türkiye haritasını Hotfile sitesine yükler misiniz???

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
niye ilk sayfada linki var işte..

sevemem

Üye
bu genareta de sifir mi o harfimi anlayamiyorum tam ya..hep yanlis oluyo..yapamıyorum aktiflestirmeyi..bu arada web de degilde bilgiye tıklıyrum..kilit ac ve kilit var...kilitten giriyorum

Üst Alt