onalr içinde lisans yapman gerek..sonra ayarlar kısmından onalrı seçersin....selam arkadaşlar,
sorunsuz yükledim, nadir3391 teşekkürler. Bir sorum olacak Türkiye haritası sorunsuz gözüküyor. Diğer ülke haritalarını ndrive\maps dizinine atmama rağmen harita kısmında gözükmüyor. Ek olarak bir işlem mi yapmak gerekiyor? Yardımcı oabilirseniz sevinirim. Teşekkürler.
onalr içinde lisans yapman gerek..sonra ayarlar kısmından onalrı seçersin....
menüye gir yanda solda hakkında var oraya girince ortada harita var ordan seçeceksin..
ndrive\maps e atmıştım haritaları, farklı bir dizine mi atmam gerekiyor acaba?evet oraya atacaksın ama nasıl gelmiyor? onları da lisansladın mı?haritalar gelmiyor dediğim yer orasıydındrive\maps e atmıştım haritaları, farklı bir dizine mi atmam gerekiyor acaba?
evet oraya atacaksın ama nasıl gelmiyor? onları da lisansladın mı?
evet lisans istiyor lisanslıyacaksın ve menüden hakkındaya girip o haritayı seçeceksin..uygulama ilk açıldığında sadece Türkiye haritası gelmişti. Bende sadece Türkiye haritasını lisanslamıştım. Daha sonra istediğim herhangi bir haritayı nasıl lisanslayabilirm?
hayır gerekmiyor canım..bu programları serttifalandırmak gerekiyor mu nadir dostumuz?
hayır gerekmiyor da dostumuz demezsen sevinirim kardeşim..çok soğuk bir kelime..bu programları serttifalandırmak gerekiyor mu nadir dostumuz?
ana programın içinden NDrive klasörü çıkacak onu hafıza kartına atacaksın..sonra indirdiğin haritayı pc ye bir yere yükle ordan Tur.map ı al bu klasördeki maps klasörünün içine at..indirdiğin ses dosyasını yine hafıza kartına attığın NDrive klaösöründeki voices klasörünün içine at..dikkat et hafıza kartına atacağın ana klasörün ismi NDrive olacak o da ilk baştaki ana programın içinden çıkıyor..sonra lisanslamayı ilk sayfadaki gibi yapacaksın..sen nasıl istersen ,nadir desem yanlış olmaz değil mi?
--------------- Ekleme ---------------
su an ndrive sis programını e hafızaya yukluyorum,
hava kapalıysa ve ilk defa yapıyorsan uyduyu yakalaması biraz uzun sürebilir..ya dışarı çıktım sinyal göstergesi 3 e çıktı ama çalışmadı ya sadece görüntü olarak gözüktü navigasyonunu çalıştıramadım