Yeni NDRIVE 3.5.27 s60v3/v5

şu anda türkiye haritası yüklü ve herhangi bir problem yok aynı anda ndrive maps klasörüne almanya haritası yükledim fakat bunu tanımadı İKİ HARİTAYI DA ÇALIŞTIRMAK İSTİYORUM yardım lütfen

haydene

Üye
arkadaşlar nokia x6 model telefonla uyumlu değil boşuna indirmeyin.

580058

Üye
indirdım guzenlı calısıyor ama sorunum rotada giderken araçla beraber soylemıyor kendı kendıne hızlıca saga don sola don gibi hemen ılerlıyor ne yapabılırım yardım edersenız sevınrıım saygılar.....

admin NDrive.sis i kurarken bağlantı şeçimi yap diyor napacam yardımcı olurmusun nolur ?yarın yolculuk yapacağız

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
seçim yapmadan kur,öyle birşey sormaması gerekiyor.yada bağlantı yok seç çünkü bu program tümleşik gps ile çalışır..

pulse07

Üye
Bunu samsung 8500 wave e kurarsam çalışırmı?

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hayır çalışmaz çünkü uygun değil..

demin arkadasın birisi yazmıs nokia x6 da calısmıyor diye daha ben şimdi az önce yaptım cok güzel calıstı ve ilacınıda yazdım sınırsız oldu
ben nokia x6 kullanıcısıyım...

ve bu arkadasın dediği gibi bir hafta önce basıma geldi ne yapsam diye cok düşündüm bakıyorum x6 s60 v5 model bir cihaz programda s60 v5 i destekleyen program acaba nerede hata yaptım diye düşündüm programı sildim ve yeniden kurulum yapmaya basladım kurulum yaparken bu sefer bir farkla denedin önce pips kurulumunu yaptım daha sonra ndrive kurulumu yaptım ve bu seferde sorunsuz calıstı üstelik hafıza kartına kurulum yaptım
arkadaslar olmuyor demeyin oluyor ama bizim fark etmediğimiz bir yerlerde hata yapıyoruz bizler ne kadar dikkat ettik desek bile yapamayan arkadaslar illaki bir yerde hata yapıyorlar .....
tekrar kolay gelsin herkese

oskurt

Üye
reis ben telefona ndrive i yükledim fakat açılmıyor hemen cevap yazabilrmisn acelem var

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ilk sayfada anlattım NDrive klasörünü hafıza kartına atmanız haritayı bu klasör içinde maps klasörüne atmanız gerekiyor.

beyler bu program ücretsizmi yani çalıştırdığımızda kontür yermi ??

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hayır yemez..

tamam saolasın kardeş o zaman hemen indiriyorum

yaa benmi çok aptalım ki bir türlü telefona kurup yükleyemiyorum. daha doğrusu benim tlf u pc görmüyor.
i8910 hd

mask6060

Üye
tuşlu telefonda kayılı adres silme işlemi nasıl yapılıyor acaba......
sadece tüm kayıtlı yerleri sil seçeneğini bulabildim....

--------------- Ekleme ---------------

tuşlu telefonda kayılı adres silme işlemi nasıl yapılıyor acaba......
sadece tüm kayıtlı yerleri sil seçeneğini bulabildim....

Telefonum Nokia E52

slm arkadaslar bende kurdum ama ekranda beyz sayfa aciliyor yani haritayi gormuyor ne yapmam lazim simdiden tesekkurler

kardeş emeğine sağlık
bende 9.3.14 sürümü var bu yenisimi??

redspawn

Üye
SAOL nadir aga.. güzelmiş...