frowell Üye bende onu sorcakcaktım poiler nası atıcam içine çıkarıp mı atıym --------------- Ekleme --------------- Ne işe yarıyor onlar
bende onu sorcakcaktım poiler nası atıcam içine çıkarıp mı atıym --------------- Ekleme --------------- Ne işe yarıyor onlar
Nadir Emekli Yönetici Konu Sahibi çıkarıp at.onlar haritada belli noktaları gösterir mesela banka gibi.
osmanpasa Üye BEnim anlamadığım Ndrive in bir v3 ile başlayan versiyonu var birde v9 ile başlayan versiyonu var .Bunlardan hangisini kurmalıyım. Tel n5800XM
BEnim anlamadığım Ndrive in bir v3 ile başlayan versiyonu var birde v9 ile başlayan versiyonu var .Bunlardan hangisini kurmalıyım. Tel n5800XM
osmanpasa Üye hımm bende zaten şuan bu versiyon var. Bu aralar uydu bulmadığı için başka arayışlara girmi,ştim.
mnemosynee Üye YA BEN BISI SORUCAKTIM sadece turkıye ses dosyası ıle turkıye harıtasını yuklesek olmazmı hepsını yuklememız sartmı bunukurmak ıcın
YA BEN BISI SORUCAKTIM sadece turkıye ses dosyası ıle turkıye harıtasını yuklesek olmazmı hepsını yuklememız sartmı bunukurmak ıcın
mnemosynee Üye frowell' Alıntı: Hayır tabiki de. Genişletmek için tıkla ... saol arkadasım acemılık basa belaa
Nadir Emekli Yönetici Konu Sahibi ya frowel canım ben bugün 5230 ile açık alanda 2-3 dakkada bağlandım.ya telefonunda bir sorun var ya programda bir sorun oldu.
ya frowel canım ben bugün 5230 ile açık alanda 2-3 dakkada bağlandım.ya telefonunda bir sorun var ya programda bir sorun oldu.
frowell Üye Olabilir nadir abi aslında benım de artık 2-3 dakikada bağlanıyo da ara sıra gps benden sonra gelıyor bu olabılırmı?
Olabilir nadir abi aslında benım de artık 2-3 dakikada bağlanıyo da ara sıra gps benden sonra gelıyor bu olabılırmı?
Nadir Emekli Yönetici Konu Sahibi olabilir tabii havanın durumuna,uyduyla açıya bağlı sebeplerden olabilir.açar açmaz glecek diye birşey yok.
olabilir tabii havanın durumuna,uyduyla açıya bağlı sebeplerden olabilir.açar açmaz glecek diye birşey yok.