Yeni N79 güncellemesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
electro77

electro77

Üye
    Konu Sahibi
Yeni N79 güncellemesi
Nokia N79'un 32.001.53.1 nolu güncellemesi yayınlandı indirmek isteyenler
*#0000# yaptıktan sonra güncellemeleri kont. et deyip rahatlıkla indirebilirsiniz. Telinizi sıfırlamaz yani eski bilgileriniz kalır güncelleme ortalama 5 dk sürüyor. Neler yeni ve neler düzeltilmiş araştırmadım artık kendimiz buluruz N79 sahiplerine duyrulur.

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall

Kingmortall

Kingmortall

Üye
saolasın kardeş gzel pylaşım :oke:

masterayfox

masterayfox

Üye
bilgilendirme için saol..

devfirat

Üye
Ben de yükledim şu an gayet memnunum bu telefondan. Biraz daha hızlandı gibi geldi bana, acaba güncelleştirmelerde hangi hatalar giderilmiş görebileceğimiz bir yer yok mu acaba?

electro77

electro77

Üye
    Konu Sahibi
Forumda okudum mesajlar arasında gezme hızı artmış fakat muzik çalar bozulmuş yeni şarkı ekleyemiyorsunuz. Müzik çaları kullanıyorsanız güncellemeyin derim.

azadekral

azadekral

Üye
bende guncelledım ama nasıl bır guncelleme oldu anlamadım ayarların hıcbırı sıfırlanmadı duvar kagıdı bıle degısmedı.ama bakıyorum yazılım degısmıs yenı yuklenmıs.tekrar guncellemeye kalkıyorum yazılım gunzel dıyor. AMAA mesajlarda artık hıc kasma yapmıyor sayfalarca yazıyorum aynı s40 dakıler gıbı hıc kasma yapmıyor.ayrıca muzık calrda da sorun cıkmadı.bilginizeee

electro77

electro77

Üye
    Konu Sahibi
Bu güncellemenin güzel bir yanı hiçbir ayarınız, resminiz ve telefon rehberiniz silinmiyor.

Çoktandır tele reset atmıyordum belki atınca müzik çalarım düzelir, tşk ;)

metalyildiz

Üye
ya ne kötü telefonmuş n79 kayışı kopartacam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt