=>Yeni Mobil Radyo Programı ve Yeni Kanallar Türkçe/Kürtçe radyolar.By Bulgay Farkı ile

Sponsorlu Bağlantılar

bulgay

bulgay

Üye
    Konu Sahibi
=>Yeni Mobil Radyo Programı ve Yeni Kanallar Türkçe/Kürtçe radyolar.By Bulgay Farkı ile
Arkadaşlar uzun bir aradan sonra tekrar aranızda olmaktan mutluluk duyuyorum.Hep burdaydım ama paylaşımım yoktu.Malum üniversite.Sınavlardan dolayı zaman ayıramıyordum.Şimdi size internetten radyo keyfi için yeni bir seçenek sunuyorum.Program %100 çalışıyor.Tüm radyolar benim tarafımdan eklendi.Yorumlara göre yeni radyolar da ekleyeceğim.Bunu bir deneme sürümü kabul edin.
Bu programda Kürtçe ve Türkçe yayın yapan radyolar var.Zamanla bunları genişleteceğim inşallah.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: deq123, fb_sercyo_fb, okan_668 ve 7 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler..

bulgay

bulgay

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim...

siyastylee

Üye
Programa girerken error diyor sonrasında da buffering diyor açılmasını bekliyorum error diyor yine telefon 6600 cevap bekliyorum?

salih_123

salih_123

Üye
süper

bulgay

bulgay

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler arkadaşlar.Ilk açılışta hata verir.Geri deyin.Ondan sonra kanalları dinleyebilirsiniz.

fatih00007

Üye
kardeşim bu program acılıyor ama calışmıyor hata veriyor nasıl halletcez benim telefon 7610

bulgay

bulgay

Üye
    Konu Sahibi
Açıldığında geri deyin...Tamamdir...

_CEPMASTER_

_CEPMASTER_

Üye
emeğine sağlık arkadaşım

bulgay

bulgay

Üye
    Konu Sahibi
Allah razı olsun kardeş..

sedat_17

sedat_17

Üye
tesekkürler

dj_okan.259

Üye
arkadaşlar yeni liste yapan varsa burda bi paylaşabilirmi.

bulgay

bulgay

Üye
    Konu Sahibi
Paylaşacağım kardeş...Az kaldı...

dj_okan.259

Üye
şimdiden allah razı razı olsun hocam.

ShiftCoder

ShiftCoder

Üye
Kardeş bu programı kendi telefonundan editlemişsin . . . Kendi telefonunda çalışabilir . . . Ama başka bir telefona yüklediğizde " stream error " hatası alıyoruz . .

bulgay

bulgay

Üye
    Konu Sahibi
Ilk açılışta hata veriyor.Geri deyin.Ondan sonra fıstık gibi çalışıyor.Her açılışta hata veriyor.Bunun nedeni, orijinal radyoların yani ıngilizce radyoların silinmiş olması.

dj_okan.259

Üye
hocam yeni yaptığın listeyi paylaştınmı bi yerlerde?

tunahan53

tunahan53

Üye
bedavamı.?

Üst Alt