evet 4mblik bir guncelleme yuklemistim zaten telefonum ondan sonra sapitti sapasaglam telefon bazen kapatinca acilmamaya basladi, ne yazikki icindeki herseyi sildim bir care olur diye yedek almadan... ama sorun devam ediyor... o guncellemeyi kaldiramadim
Aslında 2010 SSU yüklüyse 2011 firmware ini yükletmiyor update bulunamadı diyor ve her ikisini de 2010 olarak tutuyordu, ne zamanki 2011 SSU çıktı o zaman 2010 SSU olan cihazlara hem 2011 SSU hemde 2011 firmware update in her ikisini birden yükledi... Ama sen her nasıl başardıysan 2010 SSU yüklüyken 2011 firmware ini yüklemişsin seninki bence ondan sapıtmış olmalı, şimdi tek çaren format atmak ve sonra her ikisini de 2011 olarak yüklemek olacak sanırım
Dün telefonu sıfırladım. İlk iş olarak maemo güncellemesini yaptım. Kernel-49 yükledim, CSSU yüklemedim henüz. Uygulamaları üst üste yüklerken hiç bir sorunla karşılaşmadım. Önceden bir uygulama yükledikten sonra 1-2 dk bekletirdi ve "işlem başarısız" derdi. Şimdi bi sorun yok yani...
Aslında 2010 firmware inde de yüklemelerde sorun yoktu ama sistemde bazı dosyalar hasar gördüğünde yüklemelerde dediğin gibi bir durum oluyordu , sen şimdi 2011 firmware update yaptığında arızalı veya eksik sistem dosyalarını yeniden yüklemiş oldun ondan düzelmiştir... Çünkü aynı sorun bende vardı ve ne yaptıysam libopenall1 ve birkaç hata veren dosyayı daha update edemiyor veya onaramıyordum yeni firmware ile onları kendisi tespit ederek düzeltti ve bende de sorun kalmadı
----------Eklendi @ 05:52:34 ---------- Yazıldı @ 05:48:54 ----------
bende smsler 20.2010 cssu güncellemesiyle dikey olmustu.öyle biraz kullanndım ama yeni güncellemeyle kayboldu..
Sende durum çok iyiymiş

Ben n900 de sms leri bugüne kadar hiç dikey görmedim....Yalnız şu SSU yu yapan adamların yazılarını biraz okudum şu anda çıkan SSU 2011 deneme sürümüymüş çok yakında betası çıkacakmış ve ilerleyen zamanlarda zaten bu SSU işini ilerletmeyi ve yasal nokia güncellemesi haline getirerek firmware e dahil etmeyi planlıyorlarmış