Yeni Maemo Community SSU update 21.2011.38-1

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

enolaguy

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Maemo Community SSU update 21.2011.38-1
Bilgisayardan pek farki olmayan Maemo kolay kolay olecege benzemiyor... son cikan firmware den sonra dikey modu desteklemeyen eski SSU yeni firmware ile uyumlu olacak sekilde firmware update in hemen ardindan bazi hatalarda duzenlenmis olarak 2011 versiyonu olarak hemen yeniden yayinlandi...

Galaxy nExUs

Galaxy nExUs

Üye
21.2011 maemo güncellemesinin üzerine cssu yükledikten sonra 20. versiona geri dönüyordü şimdi bu problemde kalkmısmı oldu?

enolaguy

Üye
    Konu Sahibi
Evet su anda 21 2011 olarak cikan guncelleme ile ayni yani 21 2011 olan SSU cikmis durumda ve benim telefon bu hali ile eskisinden daha stabil calisiyor

Galaxy nExUs

Galaxy nExUs

Üye
nasıl yükleme yapacagım.eski linkten cssu'yu yüklesem yine 20'ye düşecek versiyon.biraz aydınlatırmısın rica etsem.

enolaguy

Üye
    Konu Sahibi
applicaton manager dan update yap zaten karsina cikar, cikmazsa versiyonu 20 ye dusurup update yap o zaman ikisini birlikte update yapar

Galaxy nExUs

Galaxy nExUs

Üye
tmm tesekkurler sımdı deneyecegım.

Galaxy nExUs

Galaxy nExUs

Üye
yüklemeyi yaptım biraz kullanalım bakalım nasıl işliyor..

enolaguy

Üye
    Konu Sahibi
Bende gayet stabil isliyor, daha onceleri dikey modda takilmalar olur telefon rehberini ne yaparsam yapayim takildigi zamanlarda yatay gosterirdi ve bazen teli kurcalarken telefon geldiginde kilitlenir ekrana kimin aradiginin goruntusu bir turlu gelmezdi o yuzden acip kapamak zorunda kaldigim olurdu su anda bunlar bende tamamen duzelmis durumda

Yalniz bir sorun var yeni versiyonla birlikte cleven ve air ***** ng programlari calismaz olmus

Galaxy nExUs

Galaxy nExUs

Üye
evet yeni güncelleme ile bazı programlar çalışmıyor. categories, f mobi çalışmıyor.20.2010 versiyonlu cssu'nun son güncellemesinde SMS'ler dikey modda çalışmıyor.biraz daha detaylı kullanıp zamanla çalışmayan program veya artı denilebilecek durumlar ortaya çıkacaktır.

enolaguy

Üye
    Konu Sahibi
Sms leri dikey modda calistiran sonradan yuklenen bir program vardi sanirim o program yeni firmware ile calismiyor

Galaxy nExUs

Galaxy nExUs

Üye
o sonradan yüklenen sağlam değil.fastsms di galiba programın adı.benim dediğim cssu güncelleme sonrası varsayılan 'Görüşmeler' yani sms yeri dikey mod olarak çalışıyordu.ama bu son versiyonda yok nedense.yolda tek el ile sms okumak için işe yarıyordu,yazmak zor olsada! :)

enolaguy

Üye
    Konu Sahibi
cok ilginc bende mesajlar hic dikey olmadi yalniz bir defasinda nasil olduysa klavye dikey oldu ama nerede ve nasil oldugunu hatirlamiyorum

lweo

Üye
bende yeni guncellemeyi gostermiyor wifiden baglanip kontrol ettim.. 3 defa.

enolaguy

Üye
    Konu Sahibi
daha once ssu yu yuklemissen once onu kaldirmalisin

lweo

Üye
evet 4mblik bir guncelleme yuklemistim zaten telefonum ondan sonra sapitti sapasaglam telefon bazen kapatinca acilmamaya basladi, ne yazikki icindeki herseyi sildim bir care olur diye yedek almadan... ama sorun devam ediyor... o guncellemeyi kaldiramadim

osmanayman

osmanayman

Üye
Dün telefonu sıfırladım. İlk iş olarak maemo güncellemesini yaptım. Kernel-49 yükledim, CSSU yüklemedim henüz. Uygulamaları üst üste yüklerken hiç bir sorunla karşılaşmadım. Önceden bir uygulama yükledikten sonra 1-2 dk bekletirdi ve "işlem başarısız" derdi. Şimdi bi sorun yok yani...:oke:

Galaxy nExUs

Galaxy nExUs

Üye
bende smsler 20.2010 cssu güncellemesiyle dikey olmustu.öyle biraz kullanndım ama yeni güncellemeyle kayboldu..

enolaguy

Üye
    Konu Sahibi
evet 4mblik bir guncelleme yuklemistim zaten telefonum ondan sonra sapitti sapasaglam telefon bazen kapatinca acilmamaya basladi, ne yazikki icindeki herseyi sildim bir care olur diye yedek almadan... ama sorun devam ediyor... o guncellemeyi kaldiramadim

Aslında 2010 SSU yüklüyse 2011 firmware ini yükletmiyor update bulunamadı diyor ve her ikisini de 2010 olarak tutuyordu, ne zamanki 2011 SSU çıktı o zaman 2010 SSU olan cihazlara hem 2011 SSU hemde 2011 firmware update in her ikisini birden yükledi... Ama sen her nasıl başardıysan 2010 SSU yüklüyken 2011 firmware ini yüklemişsin seninki bence ondan sapıtmış olmalı, şimdi tek çaren format atmak ve sonra her ikisini de 2011 olarak yüklemek olacak sanırım

Dün telefonu sıfırladım. İlk iş olarak maemo güncellemesini yaptım. Kernel-49 yükledim, CSSU yüklemedim henüz. Uygulamaları üst üste yüklerken hiç bir sorunla karşılaşmadım. Önceden bir uygulama yükledikten sonra 1-2 dk bekletirdi ve "işlem başarısız" derdi. Şimdi bi sorun yok yani...:oke:

Aslında 2010 firmware inde de yüklemelerde sorun yoktu ama sistemde bazı dosyalar hasar gördüğünde yüklemelerde dediğin gibi bir durum oluyordu , sen şimdi 2011 firmware update yaptığında arızalı veya eksik sistem dosyalarını yeniden yüklemiş oldun ondan düzelmiştir... Çünkü aynı sorun bende vardı ve ne yaptıysam libopenall1 ve birkaç hata veren dosyayı daha update edemiyor veya onaramıyordum yeni firmware ile onları kendisi tespit ederek düzeltti ve bende de sorun kalmadı

----------Eklendi @ 05:52:34 ---------- Yazıldı @ 05:48:54 ----------

bende smsler 20.2010 cssu güncellemesiyle dikey olmustu.öyle biraz kullanndım ama yeni güncellemeyle kayboldu..

Sende durum çok iyiymiş :) Ben n900 de sms leri bugüne kadar hiç dikey görmedim....Yalnız şu SSU yu yapan adamların yazılarını biraz okudum şu anda çıkan SSU 2011 deneme sürümüymüş çok yakında betası çıkacakmış ve ilerleyen zamanlarda zaten bu SSU işini ilerletmeyi ve yasal nokia güncellemesi haline getirerek firmware e dahil etmeyi planlıyorlarmış

lweo

Üye
ssu ne oluyor tam olarak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt