Yeni community ssu update i cikti ! 21.2011.38-1 maemo 1.1

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

enolaguy

Üye
    Konu Sahibi
Yeni community ssu update i cikti ! 21.2011.38-1 maemo 1.1
Yeni cikan ssu da artik ssu tuner programina gerek kalmamis, onun yaptiklarinin hepsini hatta daha fazlasini kendi uzerinden yapabiliyor, ayrica sayfalari parmakla saga sola yukari asagi oynatirken olusan takilmalar giderilmis ve bazi kamera ile ilgili bug lar giderilmis ben denedim guzel calisiyor kilitlenme donma ve sapitma yok

Galaxy nExUs

Galaxy nExUs

Üye
enolaguy,hani bizler yuklemıstık onun yeni yeni versiyonumu bu.yoksa aynı 21.2011 versiyona ilk gelen updatemi?

osmanayman

osmanayman

Üye
Yükledikten sonra kamera kapağını açıyorum fakat kamera açılmıyor... Ekstradan kamera tuşuna vs basıp girmem gerekiyor...

enolaguy

Üye
    Konu Sahibi
Evet daha yenisi, system den bakinca ssu versiyonunun en sonunda maemo1.1 yazisini gormen gerekiyor.

murad1397

Üye
nereden yükleniyor? bir de beğenmezsek kaldırabiliyor muyuz? daha önce hiç yüklemedim de :)

kaan dean

kaan dean

Üye
yuklemeden sonra facebook video izleyemiyorum defalarca xterm kodlari denesemde artik yemiyor:((

Galaxy nExUs

Galaxy nExUs

Üye
bende hiç bir degisiklik yok.smsler hala yatay.yüklediğimin farkında varamadım bile.depoda tuner çıkmıyo bende

enolaguy

Üye
    Konu Sahibi
yuklemeden sonra facebook video izleyemiyorum defalarca xterm kodlari denesemde artik yemiyor:((

Kaan durum bende de aynı oldu ama benim şüphelendiğim bir şey daha var....

Arkadaşımın android i de artık facebook videoları açmaz oldu ve bu arada adobe mobil cihazlarda flash desteğini kesmiş sadece bilgisayarlara desteğe devam ediyormuş çünkü zamanında apple adobe flash firması ile takışıp onu boykot etmiş ve bu boykota bir süre sonra android te katılmış, bunun nedeni ise HTML5 formatında flash ın işini görecek yeni bir web tabanlı sistemin geliştirilmesiymiş dolayısıyla yeni sistemde flash animasyonları cpu yu flashtaki kadar yormadan aynı işi görüyormuş sadece videolarda anladığım kadarıyla flash başarısı yok ama geliştirilecek deniyor....

Yada soruna ikinci alternatifi ele alarak bakarsak şu anda facebook videolarını göremememiz tamamen yeni günceleme ile ilgili de olabilir o zaman bana kalırsa biz eskiden tweak flash i kullanıp videoları izliyorduk yeni güncellemeyle tweak flash ın iş görmesi engellenmiş te olabilir....Sende You tube da durum nasıl orada görüntü varmı ?

kaan dean

kaan dean

Üye
youtube de sorun yok izleniyor yanlizca facebookta sorun...

enolaguy

Üye
    Konu Sahibi
O halde sanirim yeni firmware ile bizim sahte flash programi devre disi oldu o yuzden facebook ta is gormuyor olmali. Ama oyleyse bile yeniden calisir hale gelir yakinda tweak flash kullaniyordum ben

lweo

Üye
bende sadece 4mblik security updatesi gorunuyor, baska hicbir guncellemeyi ne ovi iyle goremiyorum nede app. maneger dan yanlis olan nedir anliyamiyorum...

enolaguy

Üye
    Konu Sahibi
Ayarlardan gir versiyonuna bak 2011 yavziyorsa tamamdir

lweo

Üye
Bendek version suanda 20.2010.36

2011 degil, 4mb security update var onu yuklemedim, 1 kere yukledim sonra telefon sapitti garantiye gonderdim simdi bu galiyle geldi ve yine o guncelleme uzak duruyorum :)

enolaguy

Üye
    Konu Sahibi
sapıttı derken ne oldu ?

lweo

Üye
sarji bittikten sonra kapaninca acilmamaya basladi veya ben kapatip acmak istedigimde acilmiyordu...

enolaguy

Üye
    Konu Sahibi
o ondan degildir sanmam, denk gelmis olmasin :)

lweo

Üye
bilmiyorum, tesadufun bukadari ozaman...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt