L-LumieRe' Alıntı:ekran kartı GT650m olsun gerisi zaten süper olacaktır:

Kardeşim direk ekran kartı modelini söyle ona göre aldır.Benim tavsiyem amd den en az 6770m nvidiadan en az gt 555m ve gt635m li bir laptop aldırman.bu şekilde göndermesini söyledim
i5 2450 2.50 ghz
4gb ram
500gb harddisk
1gb external vga
iyi mi yorum bekliyorum ben bu bilgileri kafamdan demedim bir tanıdığım söyledi sizde yardımcı olur musunuz birde external vga nedir
Tehlike ";5128486][COLOR="DarkRed' Alıntı:
Kardeşim direk ekran kartı modelini söyle ona göre aldır.Benim tavsiyem amd den en az 6770m nvidiadan en az gt 555m ve gt635m li bir laptop aldırman.
dikkat et
[/COLOR]Yoo fandroidçi falan değilim.Android e düşman çok başta nokiacılar ioscular.Alayı gelsin cevapları hazırdır
berke konuyla alakalı değil ama telefon bölümünde fandroidcilik yapıyorsun ve herkesin dikkatini çekiyorsundikkat et
![]()

İ7 işlemci çok gereksiz olur.İ5 bütün ihtiyaçları karşılar zaten.gt550m güçlü bir kart değil orta seviyede acar anca oyunları en az gt555m gerek.arkadaşım 2.5 ghz i5 yerine i7 aldır çok daha iyiolur. Ekran kartını da gt550 veya 640 üzeri seç. Bu laptop sana en iyi oyunları 2 yıl falan oynamanı sağlar. Maximum özelliklerde tabi. Yoksa 5 yıl işi olur.
Tehlike ";5129367][COLOR="DarkRed' Alıntı:
İ7 işlemci çok gereksiz olur.İ5 bütün ihtiyaçları karşılar zaten.gt550m güçlü bir kart değil orta seviyede acar anca oyunları en az gt555m gerek.

[/COLOR]Kendisiyle tanışıyoruz zaten tam bir android düşmanı olur kendisi
berke merak ettımde mobılım goremıyorum u yeni arkadaş kim tanıyormusn
yoksa tanışalım![]()
Üstte yazdık kardeşim en az i5 amd 6770m 7690m yada gt635m gt555mHerkes birçok çeşit söyledi bana tüm özellikleri sırasıyla amcamında anlayacağı şekilde yazar mısınız ?
Ekran kartı ...
Anakart ...
Markaları ..
Tehlike ";5129367][COLOR="DarkRed' Alıntı:
İ7 işlemci çok gereksiz olur.İ5 bütün ihtiyaçları karşılar zaten.gt550m güçlü bir kart değil orta seviyede acar anca oyunları en az gt555m gerek.
Aynı sistemin i5 li olanı bende var yeni oyunlar için yetmiyor kardeşim gt550m bile yetmiyor.Çünkü orta seviye bir kart bu güçlü değil örnek olarak battlefiel3 ü yüksek detay oynarmısın hayır.Metro 2033 ü hayır orta düzeyde.Crysis1-2 yi yüksekte oynarmısın hayır kasmaya başlar hemen.Bu arada oyu oynarken i5 ile i7 nin hiçbir farkını göremessin.Oyunda ekran kartı çok önemlidir.İ7 işlemci ile i5 aynı ne diyosun sen? şuan i7 çok gereksiz bir işlemci neden çünkü 4 çekirdeğe ihtiyaç duyan oyun program yok.Gözle görülücek bir fark yok oyunlarda falan.İnsanları yanlış bilgilendirme yok i5 le oynuyamassın fasa fisa i5 ile ne yapıyorsan i7 yaparsın.İ7 i5 e göre daha fazla elektrik harcar bu 1 2 4çekirdeğe ihtiyaç duyan oyun program yok.Ön bellekte 3mb gayet yeterlidir 2mb bile yetiyor.En iyi oyun laptoplarıda Alienware dür yurtdısında.Ve asusun gaming laptopları var Türkiyede monster vardır oyun laptopları hatta burda 1.800tl ye lenovonun oyun cabavarı var.
dostum yanılıyorsun ben gt540m ekran kartı ve i7 2630qm işlemci iş birliğiyle her türlü oyunu ultra vs. ayarlarda oynayabiliyorum. İ7 işlemcim işe yarıyor burda. Yoksa i5 benim ekran kartımla olsa amd nin kuru hızlı cihazlarına benzer.
Kerdeşim alman gereken gt560m veya gt640m üzeri ekran kartlı,
i7 işlemcili ve işlemcinin 6m önbelleği olmalı,
Ve en son 4veya üzeri(tercihim 6-8) ddr3-5 rami olmalı. Bu da sana yabancı ülke olduğu için 2bin kağıt civarına gelir. Bu özellikler önümizdeki 1-2 yıl çıkacak son oyunları max. Özelliklerde oynamank sağlar. Ama eğer çok çok üstün bir cihaz arıyorsan msi gt70 oyun laptoplarına bakmalısın. En iyi Laptop o çünkü. Ters üfleyen soğutma, 4gb ddr5 ekran kartı, 16ram ve hd ekran.