.caner.
Üye
Amaan boşver ben akk doldugunda 300 gb oyun ve film indirdimO zaman yandık biz .caner.![]()
Zaten ilk ayı
Amaan boşver ben akk doldugunda 300 gb oyun ve film indirdimO zaman yandık biz .caner.![]()
İllegal yasal olmayanİllegal olup olmadigini nasil anlayabiliriz?

ama tek ben seed edeceğiminden 40kb/s indirceksin. Yanı torrentlerin %99'u illegal 
yok olayın bu olduğunu söylemedim zaten. Sadece baya işe yaracağını söylemeye çalışıyorum.

Yapmaz mı ? Nefis bu , kendimizi kandırmayalım. İnsanların en zayıf noktasıdır bu şeyler...İyi aile terbiyesi almış bir çocuk kolay kolay onları yapmaz
Sanmamİndirsek ceza var yani![]()
Onlara da sıra gelir merak etme.Ben yaramayacağını söylüyorum.
Eskiden ***** mu vardı? Çocuklar bu sefer belli gazetelerin, dergilerin peşinde koşacak. Ne kadar da çağdışı (!)

İnsallahSanmam
Yapmaz mı ? Nefis bu , kendimizi kandırmayalım. İnsanların en zayıf noktasıdır bu şeyler...
Zaten dinledikleri yetmiyormuş gibibence bu işin p*rn* ve çocularla alakası yok yukardakiler ipleri eline almaya çalışıyorlar benden habersiz internette ne yapılıyorsa bundan sonra benim haberim olacak diyor
Onlara da sıra gelir merak etme.![]()
Tamam diyelim koydu ilkokula Kuran dersini. Ama internette tüm fühuşat açık.. bir yandan yapayım derken diğer yandan da yıkım gibi olmayacak mı bu ?Öğretsinler madem güçlü durabilmeyi. Bakın ne diyorum, çözüm olacak çok şey var. Koy ilkokullara Kur'an dersi ama öyle arapçasını okutmalı değil. Bedenciyi göndereceğin dandik derste olmayacak. Kaliteli hocaların ciddi anlamda öğrencilere bir şeyler öğrettiği dersler olacak. Sonra bak bakalım toplum nasıl düzene giriyor. Hırsızlıktan, teröristliğe, katilliğe, sapıklığa, tecavüzcülüğe kadar her şey azalır. İnsanlar çalışkan, üretken olur. Toplum kalkınır.
Tamam diyelim koydu ilkokula Kuran dersini. Ama internette tüm fühuşat açık.. bir yandan yapayım derken diğer yandan da yıkım gibi olmayacak mı bu ?
yahu tamam bende onu diyorum asıl mesele zaten bu değil yukarıda da söyledim. Ama ben dedim bu her ne kadar başka mesele için yasalaştırılmış olsa bile yine de güzel yönleri olacak..Şu kelimeyi ortasına . , koyarak sağına soluna * koyarak yazmayın. Yazmak suç mu anlamadım ki.
Birader bak söylüyorum yine aynı şeyi söylüyorsun. Kapatsın bir şekilde çalışsınlar üzerinde, öğretsinler. Buradaki mesele bu değil ki.
O zaman ömründe hiç söylemediğin bir kelime?Ben sahsen dinimize ahlakımıza yakıstıramadıgım icin öyle yazdım
Türkçede çok fazla karşîtı var en normali ve uygun görüleni ***** olarak adlandırılırBen sahsen dinimize ahlakımıza yakıstıramadıgım icin öyle yazdım