Yeni İnternet Yasası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

genco15

genco15

Üye
O yuzdenmi son zamanda yapilan protestolarin coguna polis karıştı? Git valiliginden midir her nereyse iznini al yap gosterini sonra olaysiz dagil..bizde oylemi.yasadisi protesto devlet malina zarar etraftaki esnaf dukkanlarina zarar , araba yakmalar gecenin bi vakti sokaga cikip tencere tava calmalar.bunlardan hangisi akla ve yasalara uygun ki?
Hala anlamak istemiosun orda suclu vardi ama herkese mal etme bunu. poliste sucluydu olaylarin kizisma nedeniyde polisti bana gore basbakan da dedi gorevlileri azarladim aglartim diye ama is isten gecti

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve codblackops2
0MG90

0MG90

Üye
Kaç sayfa oldu tepki yok

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
muxo

muxo

Üye
Kardeşim çok yüzeysel düşünüyorsun. Doğru sandığın şeyler yanlışların önyargıların olmuş. İstersen bana mesaj at ordan konuşalım.

genco15

genco15

Üye
Aslına bakarsanız çoğunluk ne yaptığının farkında bile değildi. Boş yere bir sürü olay oldu. Biz de gördük olayları.
Gezi neresi Ankara neresi. Tuzluçayır'ı ateşe verdi bu adamlar. Çok mu halkı düşünüyorlardı? Bir avuç adamdır orada halkı düşünen. Biz kimiz? Halk değil miyiz? Benim yolumu kapattılar. Arabaları ateşe verdiler. Rahatsız ettiler. Bağırdılar, çağırdılar, yaktılar. Bir sürü duman çıktı buradan. Dükkanları kırdılar, zarar verdiler.
Hocam gezi buyuk bi olaydi ve bi cok orgutbundan yaratlanmak kendine pay cikartmak istedi ağaçları korumak zorbaliga bas kaldirmak isteyenler zorbalik yapmaz

• Beğen
Tepkiler: .caner., alaStar ve GDDR5
ismail

ismail

Üye
Amaç nette ***** yasaklatmak değil arkadaşlar basit düşünüyonuz amaç dvd satışlarını patlatmak :pro:

@-qarapapaq-

• Beğen
Tepkiler: ykpknl, .caner. ve Invoke
muxo

muxo

Üye
[/quote]
O yuzdenmi son zamanda yapilan protestolarin coguna polis karıştı? Git valiliginden midir her nereyse iznini al yap gosterini sonra olaysiz dagil..bizde oylemi.yasadisi protesto devlet malina zarar etraftaki esnaf dukkanlarina zarar , araba yakmalar gecenin bi vakti sokaga cikip tencere tava calmalar.bunlardan hangisi akla ve yasalara uygun ki?

Kardeşim çok yüzeysel düşünüyorsun. Doğru sandığın şeyler yanlışların önyargıların olmuş. İstersen bana mesaj at ordan konuşalım.

Invoke

Invoke

Üye
Hala anlamak istemiosun orda suclu vardi ama herkese mal etme bunu. poliste sucluydu olaylarin kizisma nedeniyde polisti bana gore basbakan da dedi gorevlileri azarladim aglartim diye ama is isten gecti

Basit oyunlarla gaza gelen gariban halkın ayaklanması ve provakatörler ile teröristlerin işlerini layıkıyla yapmaları sonucu büyüyen olaydır bana göre. Kim suçludur, kim ne yaptı, gezi haklı mıydı haksız mıydı konularına girmemeliyiz. Çünkü konu bu değil ve siyasi konuşmak yasak. Yeni internet yasası yine bir nevi.

------

Neyse, bu konularınızı özelden konuşun lütfen.
Amaç nette ***** yasaklatmak değil arkadaşlar basit düşünüyonuz amaç dvd satışlarını patlatmak :pro:

@-qarapapaq-

Tabi la diyom ya :D

• Beğen
Tepkiler: alaStar ve -Börteçine-
codblackops2

codblackops2

Üye
Valla hic konuşacak havada degilim yatacagim zaten. Ayrica Agaclari koruyanlara değil bu laflarım..

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
yeterince tartışılmasına rağmen bir sonuca varılamamış zira bu konunun sonuca varma ortamı burası değil.

:locked:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, Nextman, genco15 ve 3 diğerleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt