Yeni İnternet Yasası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
İllegal olup olmadigini nasil anlayabiliriz?
İllegal yasal olmayan
Legal yasal olan :)

Parayla satın almak yada deneme sürümünü indirmek yerine tam sürüm veya film indirirsen illegal :)
Ama ben piknikte çektiğim videomu yüklersem sende çekersen onu legal :) ama tek ben seed edeceğiminden 40kb/s indirceksin. Yanı torrentlerin %99'u illegal :)

• Beğen
Tepkiler: 0MG90, smh60 ve .caner.
Invoke

Invoke

Üye
yok olayın bu olduğunu söylemedim zaten. Sadece baya işe yaracağını söylemeye çalışıyorum.

Ben yaramayacağını söylüyorum. :D
Eskiden ***** mu vardı? Çocuklar bu sefer belli gazetelerin, dergilerin peşinde koşacak. Ne kadar da çağdışı (!)

• Beğen
Tepkiler: .caner.
messevim

messevim

Üye
smh60

smh60

Üye
İndirsek ceza var yani :(

• Beğen
messevim

messevim

Üye
smh60

smh60

Üye
Bu arada aileleri cok iyi ahlaklı olupta p..no izleyenler o kadar cokki

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
Invoke

Invoke

Üye
Yapmaz mı ? Nefis bu , kendimizi kandırmayalım. İnsanların en zayıf noktasıdır bu şeyler...

Öğretsinler madem güçlü durabilmeyi. Bakın ne diyorum, çözüm olacak çok şey var. Koy ilkokullara Kur'an dersi ama öyle arapçasını okutmalı değil. Bedenciyi göndereceğin dandik derste olmayacak. Kaliteli hocaların ciddi anlamda öğrencilere bir şeyler öğrettiği dersler olacak. Sonra bak bakalım toplum nasıl düzene giriyor. Hırsızlıktan, teröristliğe, katilliğe, sapıklığa, tecavüzcülüğe kadar her şey azalır. İnsanlar çalışkan, üretken olur. Toplum kalkınır.

• Beğen
Tepkiler: ahmetkartal, GDDR5 ve smh60
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
bence bu işin p*rn* ve çocularla alakası yok yukardakiler ipleri eline almaya çalışıyorlar benden habersiz internette ne yapılıyorsa bundan sonra benim haberim olacak diyor

• Beğen
.caner.

.caner.

Üye
bence bu işin p*rn* ve çocularla alakası yok yukardakiler ipleri eline almaya çalışıyorlar benden habersiz internette ne yapılıyorsa bundan sonra benim haberim olacak diyor
Zaten dinledikleri yetmiyormuş gibi

messevim

messevim

Üye
Öğretsinler madem güçlü durabilmeyi. Bakın ne diyorum, çözüm olacak çok şey var. Koy ilkokullara Kur'an dersi ama öyle arapçasını okutmalı değil. Bedenciyi göndereceğin dandik derste olmayacak. Kaliteli hocaların ciddi anlamda öğrencilere bir şeyler öğrettiği dersler olacak. Sonra bak bakalım toplum nasıl düzene giriyor. Hırsızlıktan, teröristliğe, katilliğe, sapıklığa, tecavüzcülüğe kadar her şey azalır. İnsanlar çalışkan, üretken olur. Toplum kalkınır.
Tamam diyelim koydu ilkokula Kuran dersini. Ama internette tüm fühuşat açık.. bir yandan yapayım derken diğer yandan da yıkım gibi olmayacak mı bu ?

• Beğen
Tepkiler: ahmetkartal
Invoke

Invoke

Üye
Şu kelimeyi ortasına . , koyarak sağına soluna * koyarak yazmayın. Yazmak suç mu anlamadım ki.
Tamam diyelim koydu ilkokula Kuran dersini. Ama internette tüm fühuşat açık.. bir yandan yapayım derken diğer yandan da yıkım gibi olmayacak mı bu ?

Birader bak söylüyorum yine aynı şeyi söylüyorsun. Kapatsın bir şekilde çalışsınlar üzerinde, öğretsinler. Buradaki mesele bu değil ki.

• Beğen
Tepkiler: GDDR5
smh60

smh60

Üye
Ben sahsen dinimize ahlakımıza yakıstıramadıgım icin öyle yazdım

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
site kurallarına uyuyoruz ondan * koyuyoruz durduk yere ban yemeyelim şimdi :D

messevim

messevim

Üye
Şu kelimeyi ortasına . , koyarak sağına soluna * koyarak yazmayın. Yazmak suç mu anlamadım ki.

Birader bak söylüyorum yine aynı şeyi söylüyorsun. Kapatsın bir şekilde çalışsınlar üzerinde, öğretsinler. Buradaki mesele bu değil ki.
yahu tamam bende onu diyorum asıl mesele zaten bu değil yukarıda da söyledim. Ama ben dedim bu her ne kadar başka mesele için yasalaştırılmış olsa bile yine de güzel yönleri olacak..

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt