[YENİ][ICS] Ultrasound ROM v4 v30C/A

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
[YENİ][ICS] Ultrasound ROM v4 v30C/A

YENİLİKLER;
+Based on v30c / a (France / Mexico)
+Kernel Diana (Huexx)
+Re designed Appearance (Sony / LG / JellyBean)
+Three methods of Equalization (Ultrasound FX / SRS / Sound Enhancements)
+Updated Applications (Music, Messages, Calendar, LauncherLG, Climate)
+Applications Sony Xperia Z (Calculator, Walkman, Movies, Album, Comp. WIFI, easy connection NFC, Smart Connect, Sony Car, Sony Select, SocialLife (xperiaevents), Track ID, WalkMate, WPS registration, XperiaLink, Xperia Launcher, Clearaudio +, Clearbass, Bravia Engine)
+Xperia Font
+Framework.jar / Framework-res.apk / SemcGenericUxpRes.apk / lge-res.apk optimized

Ekrak Görüntüleri;

Kurulum;
-Cwmden tüm wipe ları yapıp sd kartınıza yüklediğiniz rom dosyasını kurabilirsiniz.

*YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN REHBER;http://www.maxicep.com/android-modi...yapma-ve-rom-yukleme-acik-anlatim-731643.html

*
NOT;Cihazınızın root yetkilerine sahip olması gerekmektedir.İşlemleri düzgün yapmazsanıztelefonunuz brick olabilir...

Telefonunuz brick olursa çözüm için ;http://www.maxicep.com/lg-android-r...telefonunuzu-kurtarin-710531.html#post5370658

İŞLEMLERİ YANLIŞ YAPTIĞINIZDA CİHAZINIZA GELECEK ZARARLARDAN BEN YADA SİTE MESUL DEĞİLDİR...

ROM DOSYASI;

xcolakx

Üye
rom için tesekkurler henuz denemedım varmı deneyen ?? görsellık olarak ıyı sayılır

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Ben denedim görsellik çok iyi ve telefona bazı özel xperia yazılmları ekleniyor değişik bir launcher farklı bir task manager vs. Yani güzel:-)

xcolakx

Üye
rOM GÜZEL AMA ŞARJ KONUSUNDA hayatımda gordugumun en kötüsü 3-4 saatte durdugu yerde %80 sarj gitti onun dısında akıcı degıl

- - - Eklendi - - -

telefon takıldı ya bu romu yukledım daha sonra rom managerden ClockworkMod Recovery v5 i yukledim İnstall from zip diyorum yukluyorum yine mavi yazılı yerde kalyo arkadas yardım

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Bu romu bende kullandım o kadar kötü olduğunu düşünmüyorum ben üzerine romda yükledim bi sorun çıkarmadı sft ile rom yüklemeyi dene