[ROM][BJBP] CM10 4.1.1 JellyBean[LG OPTİMUS BLACK]

Sponsorlu Bağlantılar

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
[ROM][BJBP] CM10 4.1.1 JellyBean[LG OPTİMUS BLACK]

NOT;
Cihazınızın root yetkilerine sahip olması gerekmektedir.İşlemleri düzgün yapmazsanız telefonunuz brick olabilir...

Telefonunuz brick olursa çözüm için ;
Lg Optimus Black Brick(Logoda takılma) Çözümü.. Sadece 3 dakikada Telefonunuzu kurtarın..

Bugs;
RC 3 sürümüyle beraber büyük çapta hata kalmamıştır..

KURULUM;

1.
ilk olarak root işlemini yapıyoruz.

2.
Cihazımıza Google play 'den Rom manager'i yüklüyoruz..

3.Usb hata ayıklama modu
'nu açıyoruz.

4.
İndirdiğiniz rom dosyasını sd kart'a atıyoruz.

5.Rom manager
' i çalıştırıyoruz ve Flash Clockworkmod recovery yazısına basıyoruz(bu sırada internete bağlı olmalısınız).ve indirme işlemini bitirmesini bekliyorsunuz.

6.Reboot into recovery
e basıyorsunuz ve cihazınız kapanıp recovery mod da açılıyor.

7.
Ses kontrol butonlarını kullanarak menüden; "Wipe data/factory reset" ve "Wipe cache partition"seçeneklerini uygulayın.

8.
Güç butonuna basarak Recovery ana menüsüne dönün. "Install zip from sdcard" seçeneğini seçin.

9.
"Choose zip from sdcard" seçeneğini seçin.

10.
Telefona attığınız rom u seçiniz ve yükleyiniz.

11.Gapps
ı seçip yükleyiniz.

12.
Yükleme işlemlerini bitirdikten sonra Recovery ana menüsüne güç butonuna basarak dönün."Reboot system now" seçeneğini seçin.

13.
Telefonunuzun ilk açılışı normalden uzun sürebilir. Açıldıktan sonra gerekli ayarlarınızı yaparak telefonunuzu kullanmaya başlayabilirsiniz.Hayırlı olsun...

Rom RC3:

Gapps:

Olası problem ve sorularınıza cevap vermek için buradayım.Unutmayın ki bu sürümler geliştirilmekte olan yapılardır.

YAZILIM ROOTLUDUR

İŞLEMLERİ YANLIŞ YAPTIĞINIZDA CİHAZINIZA GELECEK ZARARLARDAN BEN YADA SİTE MESUL DEĞİLDİR...

NOT;KONU ALINTI DEĞİLDİR TAMAMEN BANA AİTTİR..

KayraBey

KayraBey

Üye
Teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: alaStar
denizci35

denizci35

Üye
Root explorer çalışmıyor neden

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
root explorer ben denediğimde çalışıyordu şimdi neden çalışmıyor. anlamadım. isterseniz başka bir program deneyiniz

salih1478

Üye

kardeş ben bu romu yükledim fakat önceden polaris office filan vardı o yok bunda ve pc ye baladıgımda çikarilabilir disk f çikardi onlar artık neden yok bi yardım et

• Beğen
Tepkiler: alaStar
alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bu rumu yükleme cm10 un resmi romu var imzamda bak onu yükle bu eskidi artık

h19071907

Üye
kardeş cm10 nu sorunsuz kuruyom tamam sonra gappsa gelince onuda kuruyo telefon acılırken gapps kuruluyo dio telefon acılıyo sonra gapps basarılı olamadı die yazı cıkıyo oka basıyom hep aynı sey cıkıyo ok ok ok bitmiyo telefon cöküyo yani bende mecbur v20o ya geri dönüyom sft den

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş romu kur teli aç sonra yeniden cwm ye gir yükle sorun çıkmaz bu arada senin mesaj kutun dolu :)

qlaw

Üye
abi flash clockwordmod recovery yi yapıyorum into recovery e basıp recovery modunda açılcak diyosunuz ama telefon fabrika ayarlarına dönük bi halde aynı sürümde tekrar açılıyo neyi yanlış yapıyorum ?

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun tam rootlu değil yada telefonunaa cwm yükleyememişsin kardeşim