Yeni gelen telefonumu biraz hareketlendirelim dostlar el atın(n95)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CooL'n'Quiet

Üye
    Konu Sahibi
Yeni gelen telefonumu biraz hareketlendirelim dostlar el atın(n95)
selamın aleyküm agalar,uzun aradan sonra yine ben =)
Basımdan gecen trajikomik bir olaydan sonra yarın yeni telefonuma kavusuyorum(n95)
şimdi olay şöyleki arkadastan 2.el bi telefon almıstım 5ağustos günü(n95) neyse geldik bu siteye baktık sertifikalandırma olayları derken hello bilmemne dosyasını atıyoruz telefon sizlere ömür =) bi daha acılmadı alet acılsada anında kilitleniyodu.5ağustos günü kvk ya verdiğim aleti kvk yapmayı beceremeyip istanbul teleservice firmasına vermiş onlarda becerememiş yenisini istemişler nokiadan.
derken bugün kvk dan mesaj geldi telefonumu yenisiyle değiştirmişler yaklasık 50 gün sonra :D biraz telefonsuz kaldık ama yenisi geliyo sonuc olarak
velhasıl kelam..
Yarın alıcam telefonu,simdi eksiden bu işlerle sık ilgilenirdim incik cıkcın herseyiyle ugrasırdım aletin üye tarihimden belli aah sx1 aah =)
yaş kemale erdi hayat sartları derken koptuk bu işlerden..Şimdi beyler N95 e neler yapalım?
Cok oyun oynayan veya her cıkan programı aman yükliyim diyen bi insan değilim.
Bana esas işimi görecek programlar önerebilirmisiniz?msn dir browser'dır ne biliim word excel bide dosya yoneticii programlar falan.bunun yanında sizin önerileriniz varsada dinlerim =)
oyunlarda şöyle sağlan 3-5 oyun yeter sanırım ngage oyunları falan atılıomus onlar olabilir yada 3 boyutlu futbol falan.
bide sanırım böle telefonu sallayınca döndürünce hoplatınca calısan programlar varmıs onlar hakkındada bilgi verirseniz mesud olurum..
en önemli not..
aman diyim sertifikasız olmasın.beni bir daha hacktir carttır curttur işlerle ugrastırmayın 50 gündür hasretim telefona,baska bi sertifika yolu söleyin illa yapmak gerekiosa =)
sevgilerle..(f)

guest1212

guest1212

Üye
öncelikle telefonuna nokmote ve rotate me 2.10 programlarını yukle kesinlikle çok işine yarar ekranı çevirince kendi kendine döner ve tuşsuz kullanmanı sağlar telefonu yani sağa sola yatırarak dokunmatik değil
birde n95 için çok güzel msn live messenger var onu indir ve kur

bu arada nokmote ve rotate me programlarını sertifikalandırmak gerekiyor aman deyim sakın sen sertifikayla falan uğraşma sen bana imei numaranı gönder ben sana atarım programları sertifikalayıp
[email protected] :oke:

CooL'n'Quiet

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah can,yarın telefonu alayım tekrar yazarım buraya..
diğer arkadaslardanda program tavsiyesi bekliorum =)

meteorlift

meteorlift

Üye
selam kardes aranızdaki konuşmayı gördümde banada su nokemote konusunda yardımcı olursan sevinirim

noviceone

Üye
imei'ni sakın verme uyanıklık yapan çok burda sonra n95'ini klonlayıp basına dert acmasınlar:)

Benden söylemesi.

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
Forum içinde imei vermeyin arkadaşlar. Doğabilecek zararlardan biz sorumlu değiliz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt