Erkek Arkadaşa En Yeni ve İlginç Doğum Günü Hediye Önerileri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

asisedef06

Üye
    Konu Sahibi
Erkek Arkadaşa En Yeni ve İlginç Doğum Günü Hediye Önerileri
Music Branches - Müzik Dalları


Müziğinizi paylaşmanızı sağlayan harika dallar

İster yeşillikler içinde uzanarak müziğin keyfini çıkarıyor olun isterseniz de evinizde ormanlara bakarak müziğinizi dinliyor olun, Music Branches Müzik dalları sayesinde müziğinizi üç kişi paylaşmanız mümkün olabilecek! Müziğin tadı paylaşınca çıkar diyorsanız bu Music Branches tam size göre!

Minigorilla


Notebookunuzun ve ipadinizin şarjının bitmesi artık hayal olacak

PowerTraveller'ın en yüksek teknoloji ile tasarladığı Minigorilla şarj cihazı Netbookunuzu ve ipadinizi saatlerce kullanabilmeniz için tasarlanmış taşınabilir ve müthiş tasarımlı bir şarj cihazıdır. Minigorilla şarj cihazıyla USB ile beslenen cihazları, telefonları ve kameraları rahatlıkla şarj edebileceksiniz! Artık şarjınızın bitmesi hayal olacak...

Solargorilla


Güneşten her yerde enerji elde edin

Solargorilla ile güneşi bir priz gibi kullanmak artık mümkün! Solargorilla ile ister evinizde, ister Afrika çöllerine çıktığnız safaride, ister bir dağın zirvesinde isterseniz de arabanızda güneşten enerji elde edip cihazlarınızı kolaylıkla şarj edebileceksiniz. Solargorilla; dizüstü bilgisayarınızı, cep telefonunuzu, iPodunuzu ve diğer tüm elektronik cihazlarınızı güneşten şarj edebileceğiniz, yanınızdan ayırmak bile istemeyeceğiniz yenilenebilir bir enerji kaynağıdır.

Powergorilla


Laptoplarınızın acil şarjı artık hep yanınızda olsun

Tüm o zavallı ve işe yaramayan şarj aletleri ile aciz yedek bataryaları bir kenara atın çünkü artık karşınızda en yüksek teknoloji ile üretilmiş Powergorilla var! Powergorilla ile laptop gibi kocaman cihazlarınızı bile şarj edebileceksiniz üstelik birçok farklı uç ile birçok farklı marka ve cihaza uyumlu müthiş Powergorilla hayatınızı baştan sona değiştirecek.

Startmonkey 200


Akünüzün bitmesi derdine son

Sabah erken kalkıp işe yetişme telaşı yaşarken aracınızın aküsünün bitmiş olması en kabus şeylerden biri olabilir. Startmonkey 200 ile artık akünüzün bitmesini dert etmenize gerek yok! Akünüzü anında şarj edecek dünyanın en küçük jump-start cihazı Startmonkey 200 her akünüz bittiğinde yardımınıza koşacak.

Startmonkey 400 - 4 X 4 Akü Jump Startı


Jeepler ve diğer 4 X 4 ler için akü şarj cihazı

Jeepiniz veya başka büyük bir aracınız varsa akü bitmesi derdi çok daha büyük olur ama merak etmeyin dünyanın en küçük jump startı Startmonkey 400 ile cipinizin bile aküsünün bitmesi sizin için kabul olmayacak!

MotorMonkey


Arabanızdayken telefon şarjınız artık hiç bitmeyecek

Dünyanın en kompakt ve şık Araç içi şarj cihazı Motormonkey'i size sunmaktan gurur duyuyoruz! Uzun araba yolculuklarında bile telefonunuzun ve müzik çalarlarınızın şarjı artık hiç bitmeyecek!

Powertraveller PowerMonkey Extreme


Bataryanızın bitmesi derdine son, güç sizde artık!

Olur olmaz yerlerde bitip sizi zor duruma sokan cep telefonu ve ipad bataryaları derdinden kurtulmak mı istiyorsunuz? PowerTraveller'ın suya ve darbeye dayanıklı olarak ürettiği PowerMonkey Extreme ile artık telefon ya da tabletinizin pilinin bitmesi derdi tarihe karışacak!

PowerMonkey Explorer


Telefonlarınızın şarjı hiç bitmesin!

Tam en önemli şeyi konuşurken bir anda tık diye şarjınızın bitmesi olayını düşünmek bile insanda biten bataryalara karşı nefret uyandırıyor değil mi? Artık telefonlarınızın şarjının bitmesi derdi tarih oluyor çünkü karşınızda PowerMonkey Explorer var!

PowerMonkey Classic


Telefonunuzun artık acil bir yedek şarjı olacak

Konuşmanızın tam en can alıcı noktasında şarjınızın bitmesi derdi tarih oluyor çünkü artık PowerMonkey Classic var! PowerMonkey classic yüzlerce modele uyumlu olmasını sağlayan uçları sayesinde telefonlarınız ve dijital fotoğraf makinalarınız için her an yardıma hazır bir acil durum yedek bataryası olarak kahramanınız olacak.

FLPR Universal Remote Control


iPhone, iPad, iPod Touch'ı uzaktan kumanda yapan harika cihaz

Artık evinizdeki sayısı 5-10 a yaklaşan tüm uzaktan kumandalardan kurtulup, hepsinin yönetimini iPhone?nunuzdan yapmaya hazır mısınız? Yapabileceğiniz tüm işlemleri tek bir kumanda üzerinden yapmanızı sağlayan FLPR Universal Remote Control huzurlarınızda...

Classic Tube Speaker - Işıklı Tüp Hopalör


Hem hoparlör, hem usb çoğaltıcı hem de ışık gösterisi

Classic Tube Speaker evinizdeki ortamı değiştirmeye geliyor. Işıklı Tüp Hoparlörle hem müziğinizi doyasıya dinleyin, hem tüplerinden çıkan ritimli ışıkla ortama renk katın hem de usb çoğaltıcı olarak USB bağlayamama derdinden kurtulun...

Jackpot Slots - iphone Jack pot Slotu


iphone nunuzu bir jackpot a çevirmek çok kolay

Jackpot oynamak için artık Kıbrıs'a Lasvegas'a ya da başka bir ülkeye gitmenize gerek yok! Jackpot Slots ile iPhone ya da iPod Touch'nızı bir casino nun slot makinesine çevirmek çok kolay. Şimdiye kadarki en heyecanlı jackpot oyununu oynamaya var mısınız?

Yubz Retro Handset - Yubz Retro Ahize


Retro ahize çılgınlığını Yubz markası ile yaşayın

Retro ve eski zamanların çılgınlığı artık Retro Ahizeler ile yaşanıyor. Bugünlerin en popüler aksesuarı retro ahizeler hem radyasyonu %95 oranında önlüyor hem de havanıza hava katıyor! Dünyada çok ses getiren Yubz markalı retro ahizeler sizlerle!

Rotating Speaker - Dönebilen Hoparlör


90° dönebilen müthiş hoparlör

Rotating Speaker ile müzik keyfinizi doruklara taşımanın zamanı geldi! iPhone, iPod, mp3 çalar ve mobil cihazlar için tasarlanmış müthiş bir hoparlör olan Rotating Speaker, döndürülebilen müthiş tasarımı sayesinde size hem müziğin hem de videolarınızın keyfini çıkarma fırsatı sunuyor. Evinizde ya da ofisinizde bu sıradışı dönebilen hoparlörü gören herkesin başı dönecek!

LiveRider Cycling - iPhone Bisiklet Data Seti


Bisiklet binerken hızınızı, rotanızı ve performansınızı gösteren set

Artık kuru kuruya bisiklet binmeye son! LiveRider Cycling ile bisiklet sürerken bir yandan da hızınızı, rotanızı hatta ve hatta sürüş performansınızı görerek bisiklet binmeyi mükemmel hale getirebileceksiniz. iPhone ve iPod Touch için geliştirilmiş ilk kablosuz bilgisayarlı bisiklet sürüş kiti olan LiveRider Cycling ile performansızı görerek kendinize yeni hedefler belirlemek artık çok kolay.

Headphone Earmuffs - Yünlü Kulaklıklar


Hem müzik dinleyin hem de kulaklarınız sıcacık kalsın

Kış aylarında müzik dinlemek işkence oluyor diyenlerdenseniz bu harika Headphone Earmuffs size ilaç gibi gelecek! Kış aylarında müzik keyfini tavan yapan bu yünlü kulaklıklar ile kulaklarınız sıcacık kalırken bir yandan da en sevdiğiniz şarkıyı dinleyebileceksiniz.

Headphone Hats - Kulaklıklı Bereler


Sıcacık tutan kulaklıklı bereler

Soğuk kış günlerinde, buz gibi havalarda dışarıya çıkıp hiç üşümeden keyifle müzik dinleyebileceğiniz üstüne üstlük rahat bir şekilde telefonla konuşabileceğiniz berelerinizin olmasını ister miydiniz? Headphone Hats ile artık bunlar mümkün!

Travel Light - Seyahat Işığı


Yolculuklardaki ışık ve usb çoklayıcı yardımcınız

Yolculuklarınızda karanlık ya da USB girişlerinin olmaması artık sizin için hiç sorun olmayacak çünkü artık yanınızda Travel Light olacak. Bu harika seyahat ışığı hem size ışık verecek hem de usb çoklayıcı olarak hayat kurtaracak.

Light Up Bookend Set ? Işıklı Adam Kitap Tutucular


Işıl ışıl adam şeklindeki harika kitap tutucular

Evinizin veya ofisinizin vazgeçilemeyen elemanlarından biri olacak Işıklı Kitap Tutucular en dağınık masaları toparlamayı bile göze alıyor! Light Up Bookend Set kütüphanenizi kendi ışığıyla aydınlatırken, iki kuvvetli elemanımız var gücüyle kitaplarınızı tutmak için canla başla çalışıyor!

Sci Fi Watch ? Bilim Kurgu Kol Saati


Bileklik görünümündeki dijital rakamlı üstün teknolojili kol saati

Sizi adeta geleceğe götürecek olan Bilim Kurgu Kol Saati retro rakamlarıyla tarzınıza tarz katıyor! Yandaki tuşuna basmadığınız sürece harika bir bileklik görünümünde olan Sci Fi Watch?u büyük bir zevkle kıyafetlerinizle kombinleyeceksiniz!

Polaroid PoGo Instant Photo Printer


Gönder, Bas, Paylaş... Üstelik Kartuş yok! Mürekkep yok!

Cep telefonunuzdan ya da fotoğraf makinanızdan çektiğiniz binlerce fotoğrafın hiçbirini bastıramamaktan mı şikayetçisiniz? O kadar fotoğraf çektiğiniz halde hepsi dijital ortamda olduğu halde evinizin hiçbir yerinde çerçeve içinde durmuyor mu? Polaroid PoGo Printer ile artık fotoğraflarınızı basmak çok kolay!

Polaroid 300 Instant Analogue Camera - Polaroid 300 Şipşak Fotoğraf Makinesi


Şipşak fotoğraf çılgınlığı geri dönüyor, üstelik kartuş yok, mürekkep yok!

Bir zamanlara damgasını vurmuş şipşak fotoğrafları özlüyor musunuz? Şipşak fotoğraf çılgınlığı artık yeni teknoloji ile sizlerle! Üstelik ne kartuş ne de mürekkep derdi ile uğraşmanıza gerek kalmadan saniyeler içinde çektiğiniz fotoğraflar baskılı olarak elinizde olacak!

Optimistic Office Clock ? İyimser Ofis Saati


Üzerinde sadece 5-6 rakamı bulunan en motive edici duvar saati

Sıkıcı ofis saatlerinizi çekilir hale getiren ve yalnızca eve dönüş saatleriniz olan 5 ve 6 rakamını gösteren İyimser Ofis Saatini çalışma masanızdan ayıramayacaksınız! Eve dönmek için can atan; ancak ?Dakikalar geçmek bilmiyor? diyen çalışanlar için Optimistic Office Clock harika bir hediye fikri olabilir.

Pac-Man Wall Clock - Pacman Duvar Saati


Pacman şeklinde sarı-siyah duvar saati

80?lerin vazgeçilmez oyunu olan Pacman, artık duvar saati versiyonuyla karşınızda! Şirin mi şirin sarı siyah gövdesiyle retro tarzından ödün vermeyen Pac-Man Wall Clock - Pacman Duvar Saati evinizi veya ofisinizi süslemek için bütün enerjisiyle sizleri bekliyor!

Pac-Man Alarm Clock ? Pacman Alarm Saati


Sabahları Pacman sesleriyle uyanın

80 lere damgasını vurmuş atari ve bilgisayar oyunu Pacman artık alarm saati ile sizlerle! Pac-Man alarm clock un oyun seslerini içeren alarmı ile arkanızdan mavi hayaletlerin geldiği kabusunu görerek anında gözlerinizi açacaksınız. Pacman alarm saati sayesinde geç kalkmak imkansız olacak!

Parrot AR. Drone


iphone, ipad ve ipod touch ile kontrol edilebilinen 4 pervaneli gerçek üstü helikopter

Parrot AR.Drone ile gerçekliğin ötesine geçeceksiniz. Parrot AR. Drone gerçekliği zenginleştirilmiş uçuş deneyimi ile aklınızı başınızdan alacak! Parrot AR.Drone ile sanal ayrıntılarla zenginleştirilen gerçeklikte benzersiz bir uçuş deneyimini sizi bekliyor!. Gerçek ve sanal dünyanın bir araya geldiği bu müthiş dünyada, türünün tek örneği 4 pervaneli helikopterin pilotu olmaya hazır mısınız?

Tunnel Light Mirror - Tünel Ayna


Sonsuz bir aynaya sahip olmak ister misiniz?

Artık sıradan aynalardan sıkıldıysanız, dudak uçuklatacak bir aynaya hazır olun! Bu ışıklı Tünel Ayna, içinde sonsuzluğa doğru giden ışıklarla sizi kendine hayran bırakacak. Tunnel Light Mirror ile sonsuz bir yolun başındaki görüntünüzü göreceksiniz.

Fake Security camera - Sahte Güvenlik Kamerası


Hareket sensörlü ve sinyalli sahte güvenlik kamerası

Fake Security Camera ile davetsiz misafirleri en kolay yoldan korkutma bu hareket sensörlü ve sinyalli kamera ile mümkün! Sahte Güvenlik Kamerası?nın gerçek bir kameradan tek farkı kayıt yapmamasıdır ama yine de hareketin olduğu yöne dönmesi ve yanıp sönen led ışığı ile bunu kimse anlayamayacak!

Nail dryer - Tırnak Kurutucusu


Ojenizi çok kısa sürede kurutan harika cihaz

Artık ojenizi yeni sürdükten sonra dakikalarca kurumasını beklemeye son! Nail Dryer sayesinde ojenizi sürdükten hemen sonra özgürce hareket edebilirsiniz. Artık sürekli tırnaklarınızı ojeniz bozuldu mu diye kontrol etmenize gerek kalmayacak. Tırnak ve Oje kurutucusunu bir an olsun yanınızdan ayıramayacaksınız!

The Doggy Bank - Köpek kumbara


Mama yer gibi parayı kumbaraya atan köpek

Bozuk paranızı koyacak yer bulamıyorsanız The Doggy Bank tam size göre! Karnı çok acıkan bu Kumbara Köpek?in mama tasına bozuk paranızı yerleştirin ve sevmli köpeğin parayı midesine indirmesini izleyin!

Clapperboard Clock - Led Klaket Duvar Saati


Film gibi bir güne uyanmak için Klaket duvar saati!

Film çekerken kamera asistanının "Sahne1, Çekim1" demesiyle ve klaketin çarpma sesiyle film başlar. Film gibi bir güne uyanmak da ancak böyle bir klaket saatle olur... Dijital saatinizin alarmını susturmak için klaketi çarpmanızla hayatınız her sabah yeniden harika şekilde başlayacak!

Crazy Monkey - Çılgın Maymun


Elindeki muzu aldığınızda çığlıklar atarak ağlamaya başlayan maymun

Elindeki muz alındındığında ağlayan bu çılgın maymun, tepinmeleri ve çığlıklarıyla sizi bezdirip muzunu geri alana dek ağlamaya ve tepinmeye devam edecek. Sizi çığlıklarıyla çileden çıkarırken bir yandan da kahkahalarınıza engel olamayacaksınız!

Gong Alarm Clock - Gonk Alarm Saat


Sizi uyandırmak için gong çalan alarm saati

Uyanmanız için illa ki başınızda çanlar ve gonklar çalınması gerekiyorsa Gong Alarm Saati ile uyanmanızın artık çok kolay olacağını garanti ediyoruz. Gonk Alarm Saati uyanmanız için 3 kere gonka vurur eğer halen daha uyanmadıysanız bu sefer alarmı ile kesin uyandırma moduna geçer!

Talking Cat Alarm Clock - Konuşan Kedi Alarm Saati


Hem konuşan hem uyandıran sevimli kedi alarm saat

Sabahları sizi sevimli bir kedinin şarkılarla uyandırmasını bunun yanında size saati ve sıcaklık derecesini konuşarak söylemesini istiyorsanız Talking Cat Alarm Clock tam size göre. Konuşan Kedi Alarm Saat ile sabahları eğlenceli müziklerle kalkmanın keyfini yaşayın.

Snake Scope - Yılan Teleskop Kamera


Yılan kamera ile en görünmez yerlerdeki şeyleri görün

Snake Scope ile uzanamayacağınız ya da göremeyeceğiniz yer kalmayacak! Yılan şeklinde dolanarak en ufak deliklere bile girebilen bu Yılan Teleskop Kamera ile her yere girip istediğinizi görebileceksiniz.

Portable Hand Shock - Avuç İçi El Şoku


El sıkışırken şok veren avuç içi şoku

Portable Hand Shock ile sizinle el sıkışanlar sizi bir daha hiç unutamayacak! Sizinle el sıkışmaya kimse cesaret edemeyecek! Avuç İçi El Şoku ile herkesi tedirgin edip çok eğleneceğinizi garanti ediyoruz.

Door Alarm ? Kapı Alarmı


Kapılarınız saniyeler içinde güvende olsun

Bu saniyeler içinde takabileceğiniz Door Alarm pratik kapı alarmı sayesinde her zaman güvende olun. Kapı alarmının arkasındaki çift taraflı bant sayesinde ister kapınıza ister pencerenize yerleştirip davetsiz misafirlerini geldikleri an alarmıyla farkedin.

Rocket Alarm Clock - Roket Alarm Saat


Uyandırmak için roket fırlatmak da artık mümkün

Rocket Alarm Clock ile uykusu en ağırlar bile kolayca uyanacak! Alarm saati gelince rocekt fırlatan bu müthiş Roket Alarm Saat ile bir daha ne işe ne derse asla geç kalmayacaksınız!

Mini Jukebox Speaker - Mini Juke box Hoparlör


Jukebox görünümlü mini portatif hoparlör

Mini Jukebox Speaker ile istediğiniz yerde müzik dinleyebilmenin tadına varın! Bilgisayarınıza, telefonunuza veya mp3 çalarınıza bağlayabileceğiniz Mini Jukebox Hoparlör ile yaklaşık 3 saat kesintisiz müzikle en sıkıcı dakikaları bile bir partiye dönüştürebilirsiniz.

Mini Saturday Night Speaker - Mini Cumartesi Gecesi Hoparlörü


Anahtarlık olarak da kullanılabilen minik alemci hoparlör

Mini Saturday Night Speaker ile kulaklığınızı paylaşma derdi olmadan bangır bangır müzik dinlemenin tadına varın! Anahtarlık olarak da kullanılabilen Mini Cumartesi Gecesi Hoparlörü?nü telefonunuza, bilgisayarınıza veya müzik çalarınıza bağlayarak zaman ve mekan kısıtlaması olmadan adeta bir parti havası yaratabilirsiniz.

Bulb Tree Sound Sensitive Lamp - Sese Duyarlı Lamba Ağaç


Sese göre renk değiştiren ağaç şeklinde lamba

Sesinizin veya müziğin yüksekliğine göre rengini ve parlaklığını değiştiren Sese Duyarlı Lamba Ağaç ( Bulb Tree Sound Sensitive Lamp ) ile partileriniz daha çılgın, geceleriniz daha parlak geçecek! 5 farklı renkteki kırılmayan camdan ampüller ile bu ilginç tasarımlı Sese Duyarlı Lamba Ağaç?ı bir kere kullandıktan sonra ondan asla vazgeçemeyeceksiniz.

Telescopic Flashlight with Magnet- Uzayabilen Magnetli Işık


54 cm?ye kadar uzayabilen magnetli LED ışık

Evinizin en ücra ve karanlık köşesine kaçmış eşyalarınızı Uzayabilen Magnetli Işık sayesinde görebilir, metal eşyalarınızı magnetli ucuyla rahatlıkla alabilirsiniz. 16.5 cm?den 54cm?ye kadar uzayabilen boyu sayesinde Telescopic Flashlight with Magnet artık sağ kolunuz olacak!

Giant LED Lamp - Dev LED Lambaları


XL boyutunda gerçek LED görünümlü lamba

Dev LED Lambaları- Giant LED Lamp sayesinde evinize veya ofisinize renk gelecek! Renk değiştirebilen özelliği ve bükülebilen metal ayakları sayesinde Dev LED Lambaları monotonluktan sıkılanlar için harika bir öneri!

Mini MicroScope ? Mini iphone Mikroskobu


Iphone mikroskobu ile detayları keşfedin

Canınızın istediği zaman her şeyi en yakından incelemeye ne dersiniz? Mini Iphone Mikroskobu (Mini Micro Scope) ile en ince detaylar artık gözümüzün görebileceği büyüklüğe gelecek, en ufak nesneler devasa boyutlara ulaşabilecek. Cepte taşınabilme ve 60x zoom özelliği bulunan bu Mini Iphone Mikroskobu ile iphone 4?nüz adeta bir laboratuar mikroskobuna dönüşecek!

Bubble Wrap Keychain - Baloncuk Patlatma Anahtarlığı


Artık her zaman baloncukları patlatabileceksiniz!

Hayatta yapmaktan vazgeçemediğimiz, kendimizi durduramadığımız şeyler vardır. Bunların en durdurulamayanlarından biri de baloncuklu paketlerdeki baloncukları patlatmak! Bubble Wrap Keychain yani Paket Baloncuk Anahtarlığı ile bu zevki her zaman yanınızda taşımak artık çok kolay.

Pixel Mouse - Piksel Fare


Bilgisayarınızdan fırlayıp gelmiş gibi duran harika fare

Bilgisayarınızın ekranın içinden fırlayıp çıkmış gibi duran bu Pixel Mouse ile gerçekten de monitörde hareket eden el sizin elinizmiş gibi hissedeceksiniz. Piksel Fare görmeye alışkın olduğumuz Windows el ikonu ile aynı şekilde sadece boyu biraz(!) daha büyük, hepsi o kadar...

Choco Mouse - Çikolata Fare


En nefis görünüşlü fare

Daha gördüğünüz anda ağzınızı sulandıran bu Çikolata Fare ile elinizin altında her zaman çok lezzetli bir fare bulunduracaksınız. Choco Mouse un leziz görünüşüyle ağzınızı sulandıracağı kesin, ama sakın onu yemeye kalkmayın!

Vibration Speaker - Titreşimli hoparlör


Müziğinizi herkese her yerde dinletmeye hazır olun

Gittiğiniz her yerde bu cepte taşınabilen hoparlörlerle müziğin sesini açmak artık çok zevkli! Tek yapmanız gereken bu teknoloji harikası mini hoparlörü mp3 çalarınıza bağlamak ve istediğiniz bir yüzeye bu hoparlörü yapıştırmak!

Mp3 Sunglasses - Mp3 Güneş Gözlüğü


Güneş gözlüğünüzden müzik dinlemek artık hayal değil

Bu MP3 çalarlı güneşgözlüğüyle egzersiz ya da spor yaparken, güneşte keyif çatarken en sevdiğiniz şarkıları dinleyebilirsiniz. Mükemmel bir ses kalitesine ve pil ömrüne sahip olan bu gözlük size koşarken, bisiklet kullanırken, tırmanırken ya da diğer her türlü aktivitenizde kablolar olmadan keyifle müzik dinlemenizi sağlayacak.
 
R.A.M

R.A.M

Üye
Mobee s1200 al table pc güzel ben ve bir arkadaşım kullanıyor 300" tl civarı indirimde arkadaşın oyun oynamayı seviyorsa alamalısın
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
5
Görüntüleme
2K
55_BeRKaN_55
Cevap
4
Görüntüleme
1K
x-scarface
Cevap
1
Görüntüleme
630
waycell


Üst Alt