asigsasi
Üye
bu pek hoş olmamış gelen bildirimler sanki iç içe girmiş gibi gözüküyor .
- Bildirimlerde, beğeniler gruplandı. Tek tek bildirim yerine; "ali,ahmet,veli,mehmet ve diğer 5 kişi x adlı konunu begendi" seklinde.

bu pek hoş olmamış gelen bildirimler sanki iç içe girmiş gibi gözüküyor .
- Bildirimlerde, beğeniler gruplandı. Tek tek bildirim yerine; "ali,ahmet,veli,mehmet ve diğer 5 kişi x adlı konunu begendi" seklinde.

bu pek hoş olmamış gelen bildirimler sanki iç içe girmiş gibi gözüküyor .![]()

Peki Facebook'u nasıl kullanıyorsunuz o halde? Tabii kullandığınızı varsayarak böyle soruyorum![]()
Bu arada fikrimi de söylemek isterim, bence bu son gelen bir kaç yenilik ve yapılan değişiklikler ,üstteki de dahil, gayet hoş olmuş.Siteye ne oldu ya? Kutulara tıklayınca alt forum başlıkları açılıyor.

facebook kullanmıyorum kullanmış olsam da facebook a benzetmenin anlamı nedir neyse nasıl hoşunuza gidiyorsa öyle yapınPeki Facebook'u nasıl kullanıyorsunuz o halde? Tabii kullandığınızı varsayarak böyle soruyorum![]()
Evet birşeyler deniyoruz ara ara, su an sorun yokYok farklıydı, düzeldi. Bir şeyler deniyorlar sanırım zaman geçince yazayım![]()
bence vbulletin e göre bu daha güzel xenforoÖnyargılı davranmıştım başta ama şimdi göze hoş geliyor

errorEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bu hata çok nadir olabilir, ama şu an olmaması lazım mesela![]()
Düzelmiş olmalı