kırmızının altında ki yazıyı turkce ye çevirdin mi ne diyorBazen şu hatayı alıyorum beğene tıklayınca, gülücüklere tıklayınca veya cevaplaya tıklayınca
Bu sayfa Chrome Veri Sıkıştırma Vekil aracılığıyla yüklenmiş olamaz. Sayfayı yeniden yüklemeyi deneyin.profil kartı her sayfada gözüküyordu şimdi yok sadece forum anasayfada gözüküyor
her sayfada gözükür olmasını isterim tabi sıkıntı olmayacaksa
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kırmızının altında ki yazıyı turkce ye çevirdin mi ne diyor

çok eskide kaldı o özellikforumlarda son 15 gün en popüler felan vardı ne oldu ?

Tema böyle mi olacak? Olursa çok iyi olur.MaxiCep geliyor..
MaxiCep geliyor..

Güzel olmuşMaxiCep geliyor..

Evet eskisi gelse daha iyi olurbenzer konuları gösteren kısımlar da
eskisi daha iyiydi mobil den girince
benzer konu hangi bölünm de belli
olmuyor

bu arada rütbelerin altına yıldızlar gelmişEvet eskisi gelse daha iyi olur![]()

Yıldızlar neyi ifade ediyor?bu arada rütbelerin altına yıldızlar gelmiş![]()
rütbelerin görselliğiYıldızlar neyi ifade ediyor?

düzenleme aşamasında galiba şimdi seninki 2.5 yıldız olduGüzel olmuşBende 1 yıldız var
![]()

Evet çok güzel olmuşTüm öneri ve görüşlerinizi takip ediyorum arkadaslar, benzer konular bölümü de deneme amaçlı ufaltıldı yıldızları da deneme amaçlı mesaj sayısına göre olusturdum, duruma göre eski rütbelerimizi de kullanabiliriz yıldız da kullanabiliriz bunlar sizlerin yorumlarına göre tam netlesecek. Ama begenildi sanırım

benzer konular eskisi çok iyiydiTüm öneri ve görüşlerinizi takip ediyorum arkadaslar, benzer konular bölümü de deneme amaçlı ufaltıldı yıldızları da deneme amaçlı mesaj sayısına göre olusturdum, duruma göre eski rütbelerimizi de kullanabiliriz yıldız da kullanabiliriz bunlar sizlerin yorumlarına göre tam netlesecek. Ama begenildi sanırım
yıldızlar güzel olmuş ellerinize sağlık
eski sistemde rütbe ve yıldız tek kareydi öyle de olabilir