mürteza16
Üye
Tek karede olsa daha iyi olur bencedebenzer konular eskisi çok iyiydiyıldızlar güzel olmuş ellerinize sağlık
eski sistemde rütbe ve yıldız tek kareydi öyle de olabilir
![]()

Tek karede olsa daha iyi olur bencedebenzer konular eskisi çok iyiydiyıldızlar güzel olmuş ellerinize sağlık
eski sistemde rütbe ve yıldız tek kareydi öyle de olabilir
![]()

Evet farkindayim da gerek yok diye ugrasmadim cunku kapatsan 30px yer kaplicak acik hali 60px gibi. Kapatmaya degecek bir icerik yokBence güzel olmuş yıldızlar.Ana ekranda sağ taraftaki kutucuklardan diğerlerinin aksine "Ayın Üyesi" kısmını küçültemiyoruz. @Ozan
Evet farkindayim da gerek yok diye ugrasmadim cunku kapatsan 30px yer kaplicak acik hali 60px gibi. Kapatmaya degecek bir icerik yok

kapalı konular da yıllardır düzenleme yokdey gidim ney
ne hallere giryo forum vallahi .d ayarı tutturamadılar eh yavaş yavaş olucak oda
"ayrıca şimdi fark ettimde, kapalı konularda düzenle seçeneği yok, tam "kopmlo" için bire bir he .d

ben yeni görüyorum vallahi, az evvel dünkü konuya baktımda "beklenen internet sansürü"ne kilitlemişler konuyu düzenleme seçeneği pert .dkapalı konular da yıllardır düzenleme yok![]()

ben yeni görüyorum vallahi, az evvel dünkü konuya baktımda "beklenen internet sansürü"ne kilitlemişler konuyu düzenleme seçeneği pert .d
demekki atıp tutsan düzeltemiycende konuyu "komplo" var bunda .d![]()
lafın gelişi dostum hemen öyle paldur küldür komplo kuryolar demedim, mesela konuda eksik bişiy yazdın yada yanlış yazdın, konuyuda kilitlediler yazanakadar ha gelde düzelt o manadaNasıl komplo?
konuyu şikayet etmen gerekir düzenleme yapmak içinben yeni görüyorum vallahi, az evvel dünkü konuya baktımda "beklenen internet sansürü"ne kilitlemişler konuyu düzenleme seçeneği pert .d
demekki atıp tutsan düzeltemiycende konuyu "komplo" var bunda .d![]()