Yeni Forum Yazılımı Hakkında İlk Detaylar

Sponsorlu Bağlantılar

mürteza16

mürteza16

Üye
  • Beğen
Tepkiler: asigsasi

asigsasi

asigsasi

Üye
pc den giriş yaptığımız zaman sağ üstte sürekli profil kartı duruyordu şimdi yok sadece forum anasayfada gözüküyor tekrar her sayfada görünür olacak mı ?

• Beğen
Tepkiler: mürteza16
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
@Ozan eski rütbeler sanki daha iyiydi :hmmm

• Beğen
Tepkiler: mürteza16 ve asigsasi
0MG90

0MG90

Üye
Yıldızlar kalksa daha iyi olur.

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
Bence güzel olmuş yıldızlar. :DAna ekranda sağ taraftaki kutucuklardan diğerlerinin aksine "Ayın Üyesi" kısmını küçültemiyoruz. @Ozan

• Beğen
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Eski rutbeleri de uygulayabiliriz yorumlari gormek istedim biraz acikcasi yildizlar konusunda

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Bence güzel olmuş yıldızlar. :DAna ekranda sağ taraftaki kutucuklardan diğerlerinin aksine "Ayın Üyesi" kısmını küçültemiyoruz. @Ozan
Evet farkindayim da gerek yok diye ugrasmadim cunku kapatsan 30px yer kaplicak acik hali 60px gibi. Kapatmaya degecek bir icerik yok

yaren_dede

yaren_dede

Üye
yildizlar guzel olmus :oke:

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
Evet farkindayim da gerek yok diye ugrasmadim cunku kapatsan 30px yer kaplicak acik hali 60px gibi. Kapatmaya degecek bir icerik yok

Siz bilirsiniz, uğraş gerektiriyorsa bence de gerek yok ama basit işse kapatılsa daha hoş olabilir. :D

asigsasi

asigsasi

Üye
sitede değişim sürüyor :) sanki mobile light tema seçilmiş gibi hissettim :ehe güzel olmuş emeğinize sağlık :) şimdi yıldızlar gözükmüyor opera dan girince :) genel olarak beğendim :oke:

cyborg78

cyborg78

Üye
dey gidim ney
ne hallere giryo forum vallahi .d ayarı tutturamadılar eh yavaş yavaş olucak oda :p
"ayrıca şimdi fark ettimde, kapalı konularda düzenle seçeneği yok, tam "kopmlo" için bire bir he .d

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
Valla ben çoğu yerini beğenmedim. Eskisi daha mı şıktı sanki? :D

asigsasi

asigsasi

Üye
dey gidim ney
ne hallere giryo forum vallahi .d ayarı tutturamadılar eh yavaş yavaş olucak oda :p
"ayrıca şimdi fark ettimde, kapalı konularda düzenle seçeneği yok, tam "kopmlo" için bire bir he .d
kapalı konular da yıllardır düzenleme yok :)

• Beğen
Tepkiler: cyborg78
cyborg78

cyborg78

Üye
kapalı konular da yıllardır düzenleme yok :)
ben yeni görüyorum vallahi, az evvel dünkü konuya baktımda "beklenen internet sansürü"ne kilitlemişler konuyu düzenleme seçeneği pert .d
demekki atıp tutsan düzeltemiycende konuyu "komplo" var bunda .d :oke:

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
ben yeni görüyorum vallahi, az evvel dünkü konuya baktımda "beklenen internet sansürü"ne kilitlemişler konuyu düzenleme seçeneği pert .d

Nasıl komplo?

cyborg78

cyborg78

Üye
lafın gelişi dostum hemen öyle paldur küldür komplo kuryolar demedim, mesela konuda eksik bişiy yazdın yada yanlış yazdın, konuyuda kilitlediler yazanakadar ha gelde düzelt o manada ;)

asigsasi

asigsasi

Üye
konuyu şikayet etmen gerekir düzenleme yapmak için :)

cyborg78

cyborg78

Üye
hmm aslında buda doğru bir seçim, ama şikayeti kaç gün yada ayda geri cevap gelir merak konusu bence :)

Invoke

Invoke

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Düşüncelerimi söylemek istedim.

Yeşiller güzel, kırmızılar eskisi daha iyiydi, maviler ise bu da olabilir, gibi düşünülebilir.

Genel olarak her yeri yuvarlatmışsınız diyelim. Daha keskin köşeler daha iyiydi, bence. Özellikle mesajın sol tarafında kullanıcı adının yanındaki çevrimiçi/çevrimdışı durumunu gösteren nokta kare iken daha güzeldi. Yine sol tarafta kişinin bilgilerinin yazdığı kısımdaki turuncu renk çok mu ağır sanki? Ve mesajın üstündeki siyahımsı bar da.

Alıntı, Şikayet, Düzenle seçenekleri de eski halde daha şıktı, bence.

Cevapla Dosya Yükle seçeneklerinin olduğu yer daha güzel olmuş.

Bir de bu durumda yazılar biraz küçülmüş oldu. Bu da hoş olmadı.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
bu kısım çok koyu olmuş açık mavi olsa nasıl olur :)

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Invoke

Üst Alt